Keresés

Részletes keresés

Lorinc_d Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1179
Koszi szepen!
Előzmény: kezil (1176)
reckon Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1178
sziasztok

megtenné valaki, hogy újra belinkeli a rádiós, illetve az online közvetítés-es elérést ?
tudom, hogy már volt egy párszor, csak nincs időm végigkeresni!

előre is köszi
mi61 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1177

"Illyés....hát benne nagyon pozitívan csalódok ezen a eb-n!:D "

Akkor legalább a nevét írd pontosan: Ilyés

Előzmény: reális001 (1174)
kezil Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1176

Nem!

Az európa bajnok mehet az olimpiára, ezen kivül még két ország indulhat az olimpiai kvalifikációs verdenyen akik eddig nem szereztek a VB-n jogot rá. (ha a VB 2-7-ig helyezetje közül lesz vki az európa bajnok, akkor a VB 8-ik helyének köszönhetően Izland is eljut a kvaloifikációs versenyre)

Előzmény: Lorinc_d (1173)
Peppo vagyok Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1175
Magyar, francia és spanyol győzelemért kell ma szorítani és rendben lesznek a dolgok.
Mindhárom be fog jönni, különösen az első.
Még az elődöntő is reális, de nem szabad ezt néznünk!
reális001 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1174

Nem volt rosz ez a meccs,de minek játszott a Mocsai...2-ös emberelőnybe csak azért is neki kell ellönni,mindegy hogy ott áll tök egyedüll a játékos.....akkor se paszolja le.Megértem hogy bizonyítani akar,de kérem ne a csapat rovására tegye.Nagyon örülök annak hogy a Császár is kezd jól játszani és kezd több lehetőséget kapni...szerintem jobban mozgatja és gólerősebb mint a Ekle.

Illyés....hát benne nagyon pozitívan csalódok ezen a eb-n!:D két Iváncsik, nagyon jól játszik...komolyan.

Lorinc_d Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1173

Mi a pontos kiiras az olimpiat illetoen? Az Europa-bajnok kvalifikalja magat, a 2-6 helyezett pedig jatszhat selejtezot?

Elore is koszi!

linnus Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1172
Üdv minden fórumozónak!

Egy kérdésem lenne azokhoz akik követik a másik ág meccseit is:
A tegnapi NOR-POL meccsen állítólag Jonny Jensen szóváltásba keveredett Andorka Sándorral az EHF részéről, amelynek a norvég számára eltiltás lett a vége. Tud vki konkrétabbat mondani ill. vki ismeri az előzményeket!?!Nagyon megköszönném!

Vagdalthús Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1171
Egyetértek. Ez igazi, gyilkos párharc volt, komoly téttel, két hasonló tudású csapattól.
Előzmény: Törölt nick (1166)
Vagdalthús Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1170

A tegnapi nap kapcsán kiderült, hogy a szívnek harmincon túl már nem csak a női kézilabda árt :-))

Még most sem egyértelmű, hogy nyertünk vagy vesztettünk-e pontot, de ami a lényeg: továbbra is van tartása a csapatnak, és egységes a produkció.

A tavalyi vb-n ugyanazt adtuk elő, mint a nők: 100%-os mérleg egy darabig, aztán 0%.

Nem tartom esélytelennek, hogy a hátralévő két meccset is megnyerjük.

hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1169
Jókat mondanak. (Remélem mindenki kiszúrta 6:45-nél a mosolygós operatőt lányt :) )
Skala kicsit negatív nekem ebben a nyilatkozatban, amúgy meg nagyon jó edzőnek tartom. Lehet, hogy kevesebb idegen szót használ mint Mocsai, de lelki felkészítésben jobb, ami férfi csapatoknál is baromi fontos nem csak nőknél.
Előzmény: sanya122 (1162)
attus germanicus Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1168

Csak ismételni tudom magam: a passzív játékot az egész meccsen érdekesen ítélték a játékvezetők, viszont ettől eltekintve inkább fújtak nekünk, mint ellenünk.

És bárki bármit mond, a játékvezetést tilos csupán az utolsó ítéletük (ill. annak hiánya) alapján megítélni.

Ha abban a 0:7 periódusban lőttünk volna csak egyetlenegy gólt (esetleg csak 6-ot kapunk), akkor most attól zengene ez a fórum is, hogy az utolsó 17 percen át mindössze 3 gólt kaptunk, amire nem ismerek megfelelő jelzőket. Azért a tíz percért nagyon kár.

mkbmarcsi Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1167
Direkt megnéztem vagy 5x is ezt az esetet és hidd el,h nem ütött.Eleve örülhet,h csak két percet kapott a svéd mivel lerohanásban hátulról eléggé feltünően meglökte Tomit,akire aztán nagy lendülettel rá is esett.Na mármost nem tudom Tomi hány kiló de a svédről mondták,h 105.Ha egy olyan "kisemberre"mint a IT.lendülettel ráesik egy 105 kilós ember egyértelmű h hirtelen mozdulatot tesz arra h eltünjön róla.És NEM ütött hanem csak erősebben lökte le magáról!!Erről ennyit!
Előzmény: az ördög ügyvédje (1138)
biso7 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1165
Ha ma nyernek a franciak akkor csoportelsok. Ha mi nyertunk volna tegnap meg ma is nyernenk, akkor a magyar-francia hatarozna meg a csoportelsoseget. Igy viszont 70%-ot adok, hogy ha megverik a nemeteket akkor ellenunk a cserek allnak ki, a kulcsjatekosok tobbseget pihentetni fogja az edzo. Ma meg kell vernunk Izlandot, es nyerni kell a franciaknak es van eselyunk elodontore.
Előzmény: az ördög ügyvédje (1161)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1164
A tegnapi mecs igazán fordulatosra sikerült,de még igy is elégedettek lehetünk.Az első félidőben nem gondoltam volna,hogy ilyen szoros lesz a vége,de meg nehezítettük a saját dolgunkat,nah meg persze a birók.Két olyan gól is a lelkükön szárad mikor már rég el kellett volna venni tőlük a labdát,de ők igen nagyvonalúan engedték tovább,magyarán gólig játszatták őket pl az utolsó majdnem másfél!!!!percet a svédek támadták végig...Ami viszont számomra továbbra is talány az Gál Gyula játéka,nem értem,hogy miért kell őt erőltetni.Tegnap is a 34!!percben lett meg az első beállos gólunk ami sokat elárul a teljesitményéről.Ha még fáj a keze,akkor inkább küldjük haza és próbáljunk más taktika szerint érvényesülni,de hogy félidőnyi "emberelőnyt adunk" az ellenfélnek ez igy nem megy(nem akarok az ő nyakába varni semmit még mielőtt valaki betalálna,de szvsz most nem szolgál rá a bizalomra,hogy ezen az eb-n szerepeljen).
Végül is az egyik pont megvan,ma este ismét egy kemény ütközet elé nézünk remélhetőleg több sikerrel...HAJRÁ MAGYAROK
FaberK Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1163
Előtte is volt az a háromszabados passzívjuk, amikor Andersonnak megengedték, hogy lepattintsa a labdát és második felugrásból lőjje el. Máskor ilyekor már el szokták venni a labdát.
Előzmény: enndru (1136)
sanya122 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1162
8 perc játékosnyilatkozat a svéd meccs után:

http://www.veszpremkfc.hu/?page=hirek&hir=952&from=0

az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1161
"Még az is lehet, hogy a döntetlen jobban jön majd, mint egy győzelem..."

Hát ezt azért elég nehezen látom be.

Arra pedig akár fogadhatsz nagyobb tétben is, hogy ha a franciák megnyerik a következő meccset is, akkor ellenünk nem fogják összetörni magukat, és csak a tartalékjaik lesznek a pályán, hogy a többi pihenhessen.
Ab ovo nem igazán kedvelik a németeket, a tavalyi VB-elődöntő utolsó pár percét tekintve pláne nem. Azt biztosan nem felejtették még el nekik (meg a bíróknak).

A holnapi meccsük biztos kemény lesz, de szerintem ez a német csapat nem igazán jó, ha valaki tényleg fel meri venni ellenük a kesztyűt (és nem Németországban van a meccs).
Előzmény: Marcus Aurelius (1156)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1160
Legföljebb 2 percet, igaz, az már a 3. lett volna neki.
De talán még azt sem, mivel nem volt Iváncsik birtokában a labda, azaz nem labdával kapura törő játékost borított fel.
Előzmény: Marcus Aurelius (1157)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1159
Ha elintézed, én benne vagyok.
Előzmény: Szittya Fergeteg (1153)
Hawtin Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1158

És az már a második volt neki, mert előtte egy szintén ziccerben kapura törő magyart bírkózott le, és kapott érte két percet.

Előzmény: Marcus Aurelius (1157)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1157
A svéd is kaphatott volna pirosat, ritka guszustalan lökés volt.
Előzmény: az ördög ügyvédje (1149)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1156
Még az is lehet, hogy a döntetlen jobban jön majd, mint egy győzelem...
Egy dolog zavar a számolgatásoknál: hogy az utolsó meccsen a franciák esetleg a németek továbbjutásáért is odateszik majd magukat, hiszen ha mindketten döntőbe jutnának, az olimpiát ér a galloknak... bár valószínűbb, hogy inkább kiejtik őket egy EB-győzelem reményében, ha esélyük lesz rá...
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (1128)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1155
Szerintem ezek a bírók egyáltalán nem fújtak ellenünk, sőt...
Hawtin Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1154
Tényleg ez lenne a legegyszerűbb módja a sikernek. :)
Előzmény: Szittya Fergeteg (1153)
Szittya Fergeteg Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1153

Nincs semmi gond.A következő 4 meccset megnyerjük,és Európa bajnok a csapat.

Valamint egyből olimpiai résztvevő.Nem lesz szükség kvalifikációs tornára sem.

hajrámagyarok.

az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1152
Nézd vissza, nem nagyon látni legörgetést.
Előzmény: hobbitka_ (1151)
hobbitka_ Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1151
azért ne hagyd ki a logikádból azt a lépést, hogy miközben legördíti a mázsás súlyt picinyke testéről előkerül a lába. Ezek nem pontszerű események.
Előzmény: az ördög ügyvédje (1149)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1150
Én meg olyan marhaságokat, mint amiket te írsz.

Illetve de, amikor pl. a focimeccsről leírják, hogy a 7. 10 percet megnyertük (de mondjuk 8-1-re kikaptunk egyébként, csak a 67.-ben sikerült az ellenfél hátvédjének úgy hátbalőni a saját kapusát, mikor lecsúszott a lábáról a labda, hogy bepattant...)
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (1147)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1149
Akkor meg már elég nehéz úgy indokolni, hogy "letolta magáról", ha már úgysem volt rajta :-)

Szóval az bizony sima piros lapos buli volt, örüljünk neki, hogy a bírók nem így látták.

(Mindamellett, hogy megértem Tomit, mert kurvára nem esik jól, ha egy ekkora fickó ráesik az emberre, még akkor sem, ha kevésbé idegesítő körülmények között teszi, bár ha mi vezettünk volna 5-tel az adott pillanatban, biztos nem így reagál ő sem.)
Előzmény: hobbitka_ (1145)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!