azt elfelejteted hozzátenni, hogy ezt a próbát az SZDSZ rendelte meg, jó pénzért:DDD ..summa summárom: Kókának LE kelle mondani, mert közönséges Áfa csaló!
ja, mert ha valakit izgat csalt e áfát a miniszter az csak jobber lehet. Baller és libber topiklakók istenként imádják bálványaikat, erkölcsi magaslataik posztulátumként lebegnek magasan fölöttünk..
Téves. Az éttermi rendszerek ennél sokkal többet is tudnak. Ne egyszerű pénztárgépben gondolkodj, hanem komplex számlázó, rendelsényilvántartó és elosztó rendszerben...
Ez nem a sarki kisbolt kasszája, ahol egyidőben csak egy vevővel tudnak foglalkozni..
Van a számlának teljesítési, készítési kelte. Számvitelileg a teljesítés ideje döntő.
Egyébként csak laikus hiheti azt el, hogy a 41-es asztalhoz külön pénztárgép jár, hiszen ha a fogyasztás ütemében pötyögtették bele a tételeket, és a mulatság órákon át tartott, akkor a kinyomtatás idejéig másra a gépet nem lehetett használni.
A számlából én azt olvastam ki, hogy a 2200 Ft/fő menű az étterem szokásos áraihoz képest igencsak jutányosnak mondható....
-„…körülbelül 60-80 vendég vett részt az SZDSZ elnökválasztása után tartott rendezvényen. "Távozáskor a rendes, étlapi árainkon fizettek, készpénzzel, számla ellenében"
Az órája nem is tér el, az a pontos időt mutatja. Ami esetleg eltérhet, az a számlán szereplő dátum, éjfél körül. Az is jó lehet, hogy a kinyomtatás napja és óra-perce szerepel, meg az is, hogy a fogyasztás megkezdésének napja és a a kinyomtatás órája-perce. Egy 1006 december 31-én este 10-kor megkezdett és 2007 január elsején 0:05-kor befejezett buli ára melyik évre könyvelendő?
Melyikre kell könyvelni, ha kibocsátás napjaként 2006.12.31 van és melyikre, ha 2007.01.01?