Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
BM III/III -2-b. Alosztály [az ifjúságellenes reakciós erők elhárítása] Herbán Tibor őrnagy Bodorics István főhadnagy Szíjártó György főhadnagy Szabó Károly főhadnagy Göncz Ernő őrnagy Horváth Tibor főhadnagy II. Kovács László hadnagy I. Dominek Ferenc őrnagy Makai Ferenc alezredes ??????? Blaskó Imre főhadnagy Tatai József főhadnagy Törzsök István százados
Makai Ferenc őrnagyként ment nyugdíjba,1983-ban! Temetésén ott voltam tavaly ősszel Püspökladányban,szülővárosában. 1983-tól,haláláig itt élt,a kertészkedésnek és a hobbijainak élve. Nyugodjon békében!
A bunkerről eddig nem tudtam. Volt viszont a szerelőcsarnok mellett egy nagyjából U alaku épület 1-vagy 2 emeletes egy belső kavicsos udvarral. Az volt az "iskola". Tantermekkel, titoktárral. Ott tanultuk a légvédelmi tudnivalóinkat. Ennek az épületnek nyoma sincs most. Tud valaki valamit erről?
Az itt látható képet Sweethome-tól kölcsönöztem, melyen a rakétások objektumának bejárati része látható a nagy szerelőcsarnokkal. Annak idején, 35 évvel ezelőtt építettünk egy bunkert a bejárat és a csarnok között, a bevezető út bal oldalán. Kérdésem az, hogy valaki felfedezte a sűrű növényzet között ?
Sziasztok, régen írtam be, örülök, hogy msanyi is előkerült csaknem 40 év után.
A Makkos 72-es újévi beköszöntőjén én is ott voltam, csak naposként és mivel nem fogadtam el a kínált pezsgőt, kaptam egy (vagy két) nap jutalomszabit. Azt is mondta, ha elfogadom kóterbe vág még akkor.
Makai Feri bácsi nem azonos a tábornokkal, úgy tudom, de alesként láttam pár éve valami ügynöklistán a sok közül. A tisztek között volt bőven, rég volt, spongya rá, egyébként jó ember volt. Úgy tudom Püspökladányban élt mint nyugdíjas, nemrég halt meg. Írjatok sokat...
faterland nagyon köszönöm!pontosan ez kell nekem. igy kerestem a francia megyéket hálám örökké üldöz. köszi mégegy szer is!!!!! más:a mészárovicsot én is jol ismértem amikor a 10000diket ugrotta ez egy hétvége volt. én vártam a stadionban persze mégrajtam kiivül mentö meg még ami kellet.nagyon fujt a szél nem tudták hogy ugrik e?szerintem a méhész mega többi e.j.s is ott várta a földön.(a méhész hdgy) feltünt a mi2es egyszersak láttuk a pontot ki ugrott az öreg.a földet érés rendben volt hát én igy láttam kozelröl a 1000ezredik ugrást.más talán érdekesség:ott voltam kádár temetésén a nagy gábor örnagy volt a gkpk pár tiszthelyettes meg sorkatona ahányan be fértek a latvijába.az autopályán felfort a viz nem értünk idöbe a petöfi laktanyába pesten.külön evickéltünk a kerepesi temetöbe.oda értünk azért idöbe. érdekes volt ez az ut is hely ismeret meg minden nélkül. van még pár sztorim.majd még irok ha valakit érdekél. sztorikbol:csillagavato lovasberényben. veszprémben esküvó. orosz helikopter mérnököket bajza utcábaoroszkövetségre .stb üdv minenkinek