Keresés

Részletes keresés

quadvilaga Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4025

Egyszer majd elmegyek őárszor az ablakod elött egy WRX STI-vel!

Meglátjuk mit szólsz hozzá?

Előzmény: BX_thomas (4023)
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4024
Szóval akkor neked is kellene az a fránya rendszám mi!
Előzmény: BX_thomas (4022)
BX_thomas Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4023

vagy vegyél műanyag nyílás zárót ami nem zörög, vagy költözz csöndesebb helyre :P

Engem pl a falu szélén csak a szomszédom kutyája /ami történetesen apán tenyésztése/ vagy a traktorok szoktak zavarni.

Én elköltöztem a forgalmas városból, mert utálom azt. Igaz addig nem ia csináltam ilyet, hogy quadozás....

Előzmény: quadvilaga (4011)
BX_thomas Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4022

Én értem, és tetnék is rendszámot a gépemre, hogyha kell mennem 500 métert akkor ne cidrizés legyen, vagy szopás.

Nyilván ha pályán vagyok akkor leveszem, mert az is fölös teher, vagy csak simán leszakad mint ahogy tette az azonosítóm is annó.. :((((

No meg vennék utcai gumit is, mert néha meg szivesen gurulnék csak lábon a kútig 2kmre, vagy csak le a boltba 2 söré..... :)

Előzmény: quadvilaga (4010)
takiz Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4021
Így van... ugy, hogy a gyári hangos fel... és simán átment...
Előzmény: soonó (4019)
hsoma Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4020
én? senkinek...
Előzmény: u.hu (4006)
soonó Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4019
Nem. Azért kötöttek beléje, mert nem volt benne E betű, vagy Made in China, meg ilyesmik.
Ha valamiről van papír bármilyen szar átmegy a vizsgán.
Előzmény: quadvilaga (4018)
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4018

Azért kötöttek beléd mert halkabb volt a dob?

Ezt furcsállom!

Előzmény: takiz (4017)
takiz Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4017
Erre élő példa vagyok... hónapkig kerestem halkabb dobot a mocimra... végül kisebb vagyonért csináltattam egyet... amibe meg a műszakon kötöttek bele... :-)
Előzmény: quadvilaga (4014)
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4016
Erre most nem fog tudni válaszolni neked egy hétig mert ki lett tiltva az emlitett "úr"!
Előzmény: soonó (4015)
soonó Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4015
Amit említett az ÚR a gyalogosgázolásról, természetesen benne van a tiltásalapon írt KRESZ ben. : Tilos akadályozni, zavarni, veszélyeztetni..........testi épség..........kölcsönös bizalmi elv.....stb.

Mielőtt méllé tetszik lőni, kéretik tájékozódni !!!
Előzmény: tükörvarrógépkezel (3983)
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4014

Bármelyik belsőégésű motorról leveszed a kipuffogót nagy hangja lesz4

Az más kérdés,hogy jobban megy-e mert sokszor nem.

Viszont szinte hangtalan gépet lehet csinálni egy dobbal bár ezt inkább másik irányba szokták tenni!

Ritkán hallok olyanról akinek jó a dobja(nincs szétszakadva)és azt kéri legyen halkabb a masina!

Bár van az ismerőseim között aki tényleg letompitotta a quadja hangját,hogy senkit ne zavarjon.

Még mielött belémkötne valaki természetesen a sportgépeknek legyen nagy hangjuk de azok menjenek körbe körbe egy zárt pályán és akinek zajos ne halgassa őket!

Előzmény: mgruber (4012)
mgruber Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4013
A futón ne csodálkozz! Egyszerűen csak általánosít. Egyébként meg nem gondolja azt, hogy neki több joga van mint neked. Neked is ugyanannyi van, ha te is testre feszülö sztreccsben mész, nem pedig motorral.
Előzmény: takiz (4009)
mgruber Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4012
Tényleg, miért van az, hogy egy kis ribizlihámozónak nagyobb hangja van mint egy 100 tonnás mozdonynak?
Előzmény: quadvilaga (4011)
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4011

Még egy gondolat!

Ha lenne rendszám lehetne kordában tartani a hangerősségét a gépeknek.

Mert mindannyian szeretjük a nagyhangú járgányokat de azok nem valók a közlekedésbe hanem a versenypályákra és főleg nem erdőbe!

Ezt pl. szintén hiányolom a jelenlegi rendszertől mert amikor elmegy egy nagyhangú autó vagy motor az utcánkban és rezonál az ablakom valahogy úgy gondolom kicsit ezzel is foglalkozhatnának annyira szigorúan mint húsvétkor az ittasvezetőkkel!

quadvilaga Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4010

Bx

Megint nem érzed a lényeget!

Állandóan azon zizegnek,hogy erdőbe megyünk quadozni!

De miért is van ez?

Talán azért mert nincs rendszám és ott találkozik az ember a legritkábban közuti ellenőrzéssel.

Ha lenne rendszám nyilván lehetne találni olyan közutat ahol zavartalanul lehetne nyomulni.

Valamint akik csak azért vesznek quadot mert nincs rendszám talán meggondolnák,és valóban nem tekintenék adrenalin növelőnek a dolgot és talán normalizálodhatna a dolog.

Ja és mivel tizezerre becsülik a quadok számát (ezt nem én találtam ki)ha kevés pénzt kérnének a rendszámért (bár ez nem szokás)hát akkor számoljátok már ki mekkora pénzről van szó!

Természetesen aki zárt pályán használná a gépét (mint te is Bx)nyilván nem foglalkozna a rendszámmal mert nem kellene neki!

Vagy még is?

De sajnos mivel a robogókra sem képtelenek rendszámot adni és csodálkoznak,hogy mennyi lopás van hát nem tudom mikor jönnek már erre rá a nagyokosok!

És még valami!

Mindenhol be tudják sorolni a quadokat járműként akkor nálunk miért nem?

Sokkal egyszerübb negativ cikkekkel a közvéleményt megvezetni!

Előzmény: BX_thomas (4008)
takiz Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4009

Hali!

Azért ez a cikk már nem is volt annyira egyoldalú, mint az előtte megjelent mindegyike... tény, hogy még mindig a quadosok, endurósok ellen irányult és, hogy mellettük nem sok mindent hozott fel... sőt... De végre megemlítette, hogy

1. NEM LEHET rendszámozni... ha akarod sem..

2. lehet kapni boltan annak ellenére, hogy utána csak törvénytelenül tudod használni (szerintem pl. lehet, hogy itt kellett volna megfogni a problémát...)

3. megpendíti a rendszámozás két lehetséges (ténykeg az!!) módját is...

4. kicsit átfogóbb képet ad az egészről nem intézi el egy-két gyűlőlködő sorban. Ha valaki ennyire utána járt a dolognak, akkor belőle még azt is kinézem, hogy előbb-utóbb még reálisabb képet is tud alkotni.

Amúgy a cikkben leírtakkal állat quadosok esetében még bele sem lehet kötni - épp ilyenek...

5. emliti a legális kölcsönzők teljesen legális eljárását... és ezek 2:1 arányban álltak az illegálissal... az se rossz...

Jó, hát tényleg durva pl. a cikk vége, amikor az ok-okozatot időrendben pl. felcseréli... és tényleg durva, hogy beskatulyázza az embert... De ez van, ezt még én meg tudom bocsájtani neki. :-)

A 7végén a mátrában gurultunk 4-en műszakos endurókkal (2-n még a rendszám is fenn volt...). Próbáltunk ragaszkodni az utakhoz - lehetőleg jól kitaposttakhoz, amelyek úgy "látszott", hogy út... Érdekes módon attrocitás csak ezeken ért minket, az ösvényeken soha...

Mert egy-két szemből jövő futóval pl. szívesen megálltam volna beszélgetni, amikor a lépésre lelassított motorok mellett elkocogva gyűlőlettől izzó szemekkel rázza a fejét... DE MIÉRT??? Mért gondolja ő a testre feszülő szreccsében, hogy több joga van ott tartozkondia mint nekem..??? Honnan veszi a bátorságot, hogy ezt teljesen legális körülmények között még metakommunikálja is?? Kapja be! És le a közutakról a szreccses futókkal, akik látványától napokig rosszat álmodik a kislányom... ;-)

Érdekes módon találkoztunk gyerekes családokkal is, de valahogy egyik sem ugrott félre, nem szarták össze magukat a látványunktól... simán köszöntünk egymásnak és tovább... De oké - el tudom képzelni, hogy van olyan is, aki nem kikapcsolt motorral és nem 5km/h sebességgel szok előzni...

Az egész utazás tökéletes volt - leszámítva a futót, aki viselkedésével tönkre tette a napomat. :-(

Ellenben hazafelé tényleg kifizettem a bírságot amit akkor kaptam amikor kövesúton közelítettem meg az utánfutót... Tom, hogy simán otthagyhattam volna a lada nivát, meg hogy lassítani sem kellett volna... De én már csak egy ilyen bunkó endurós vagyok. A rend őrével is jól elbeszélgettünk - és a végén kiegyeztünk 1000 ft (jól látod egyezer) bírságban... Nem tudom, hogy különben mi volt azon a napon, de összesen 3-szor állítottak meg 40 km-en belül... persze mindig kövesúton... és a 3-ból kétszer teljesen normálisan kezelték a dolgot, csak a második bunkóskodot... és ültette belém azt a képet, hogy lehet, hogy mégsem kell minden ÁLLATNAK megállnom... de végülis elengedett... de a futó mellett ő lett a második állat, akivel találkoztam...

BX_thomas Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4008
kapu ado, nem? kemeny ado mar van....
Előzmény: annyi baj legyen (4003)
BX_thomas Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4007
jo hogy nem azt kiabalod, hogy adot akarok fizetni, adot akarok fizetni!!!!! lofaxot. max renccamot akarok, nem ujabb sarcot.
Előzmény: quadvilaga (4002)
u.hu Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4006

Oszt, akkor mi a f....nak linkelted be? Nem értelek, kinek akarsz megfelelni?

Előzmény: hsoma (3998)
u.hu Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4005

bocsi a szmájli lemaradt..

:)))

u.hu Creative Commons License 2007.04.10 0 0 4004

Talán nem kellene általánosítani... nem mindenki szántóeszköz...

Előzmény: quadvilaga (3999)
annyi baj legyen Creative Commons License 2007.04.09 0 0 4003
és mekkora pénztől esik el az állam, hogy nem képesek az emberek fülére adót kivetni!
ki a felelős ezért?
Előzmény: BX_thomas (4001)
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.09 0 0 4002

Neked nem is kell mert körbe körbe mész!

Oda meg minek!

Előzmény: BX_thomas (4001)
BX_thomas Creative Commons License 2007.04.09 0 0 4001

És azt nem olvastam,hogy mekkora lóvétól esek el az állam mert képtelenek rendszámozni!

ezen nem léphetnénk már túl?

plussz egy sarcra nekem nincs szökségem, szopatnak elég féle módon....

thx

Előzmény: quadvilaga (3997)
KTTech_ Creative Commons License 2007.04.09 0 0 4000
"Ebbe a felszabadult kapacitással rendelkező határőrséget is be kell vonni." :-)
Köszönet a quadosoknak, hogy cél hiányában megszűnő munkahelyeket mentenek meg.
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.09 0 0 3999

Hát nem tudom te hogy fogadnál egy cikket,HOGY MINDEN TERMÉSZETFOTÓS barom!

Ami persze nem igaz(   ) de kiváncsi lennék a reakciókra?

Előzmény: hsoma (3998)
hsoma Creative Commons License 2007.04.09 0 0 3998
mancs... most őszintén. mit vársz egy ilyen laptól?
quadvilaga Creative Commons License 2007.04.09 0 0 3997

Birom mennyire "szines"képben állitják be a quadosokat!

Mindenki barom aki quadozik ezt sugalja a cikk!

És azt nem olvastam,hogy mekkora lóvétól esek el az állam mert képtelenek rendszámozni!

Meg az sincs leirva,hogy lehet jó dolgokra is használni a gépet(pl eltünt gyerekek keresésére)de azt ciki lenne leirni,hogy lehet jó dolgokat is csinálni egy quaddal!

De a leggusztustalanabb a befejezés!

hsoma Creative Commons License 2007.04.09 0 0 3996
engem nem érdekel, mert nem pályázok :)
csak gondoltam, hiányoztam már Nektek...
Előzmény: KTTech_ (3995)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!