35 éves vagyok és lakások,családiházak takarítását vállalom portörléstől az ablaktisztításig.Németországban szerzett többéves tapasztalattal rendelkezem..két heti,heti illetve még most egy lakást el tudok vállalni ha hetente többször is szükség lenne rám.
Email címem:noranory4455@gmail.com ,természetesen emailben tudom továbbítani önéletrajzomat illetve referencia kontaktomat.
XV. kerületi családi házba keresek megbízható, leinformálható, munkájára igényes középkorú bejárónőt heti 1 napi rendszerességgel. Feladatai: rendrakás, mosogatógéppel mosogatás, teljes körű takarítás, vasalás azaz házvezetés! Főzni nem kell. Munkakezdés 7:15 - 7:30 között van! Gyermek és háziállat van, így csak és kizárólag gyermek és állatszerető hölgy jelentkezését várom Érdeklődése esetén, kérerm küldje el rövid bemutatkozását, munkatapasztalatára vonatkozó információkat fizetési igény megjelöléssel a takaritono15@freemail.hu e-mail címre.
Korrekt takarítás korrekt takarítónőkkel: www.ktakaritas.hu Vedd fel velünk a kapcsolatot és biztosan segítünk a tisztaságteremtésben. Fő profilunk a nagytakarítás, felújítás utáni takarítás, albérlő utáni takarítás, ezekben nagy tapasztalattal rendelkezünk és a legextrémebb körülményekből is a maximumot hozzuk ki.
A 13. kerületi (Árpád hídnál) , másfél szobás panel lakásom takarításához keresek egy megbízható takarítót. A délelőtti órákban, maximum heti egy alkalomra, alkalmanként kb. 2 órára. Elsősorban porszívózni és felmosni kell, és kitakarítani a fürdőszobát és a wc-t.
Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos takarítására és karbantartására keresünk napi 6-8 órában megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- fizetés: 8 órás: 180.000,-
- a próbaidőn túl egyéb juttatások
- stabil háttér
- előrelépési lehetőség
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket október 10-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.
57 nm panel lakás takarításához keresek becsületes, leinformálható takarítónőt. Elsősorban alaposan porszívózni (háziállat, sok szőr van a lakásban), és felmosni kell minden alkalommal, időnként lemosni a csempéket, ajtókat, ablakokat pucolni.
Kérem, hogy kizárólag fényképes bemutatkozó levelet küldjenek és konkrét árajánlatot.
Budapesti belvárosi, magas színvonalú lakások folyamatos takarítására és karbantartására keresünk alkalmi, beugrós munkára megbízható, leinformálható, felelős munkatársat vidám és jókedvű csapatunkba :)
Amit kínálunk:
- állandó, folyamatos munka hosszú távon
- órabér: 1000 Ft
- stabil háttér
Amit kérünk:
- minimális tapasztalat magánlakások vagy szállodai szobák takarításában
- jó fizikai erőnlét
- pozitív gondolkodás, jókedv :)
- fényképes önéletrajz. (Fontos! Csak a fényképes önéletrajzzal rendelkező jelentkezőket hívjuk vissza!)
A jelentkezéseket szeptember 29-ig a takkermelo@gmail.com címen várjuk.
Én ugyan férfi vagyok, de azt hiszem rá tudok cáfolni arra, hogy csak nők takarítanak alaposan. Elég rend és tisztaságmániás vagyok, nem dohányzó, nem italozó, rendezett hátterű ahhoz, hogy szívesen vállaljak takarítást. Hétköznapon is, persze előre egyeztetve, Budapest területén. Hét vége is szóba jöhet, de nem minden nap, mert vannak fix klienseim. Szép napot kívánok Mindenkinek ! Email : gabor.obudai@freemail.hu
Üdvözlöm önöket kedves fórumozók! Vizdákné Bobor Alexandrának hivnak. Évek óta foglalkozom ingatlanok ,irodák és egyébb helységek takaritásával. A munkát fix áron válalom . Számlaképes vagyok és referenciákkal rendelkezem. A hetem telitve van csak a szerdai és a pénteki napom szabad. Minden káros szenvedélytől mentes ,magamra és környezetemre igényes vagyok. A munkát erkölcsivel végzem. Kérem telefonon hivjon és egyeztetünk!06 70 60 11 499
35 éves vagyok és lakások,családiházak takarítását vállalom portörléstől az ablaktisztításig.Németországban szerzett többéves tapasztalattal rendelkezem..két heti,heti illetve még most egy lakást el tudok vállalni ha hetente többször is szükség lenne rám.
Email címem:noranory4455@gmail.com ,természetesen emailben tudom továbbítani önéletrajzomat illetve referencia kontaktomat.