ez egy elég érdekes beszélgetés ahol a miniszterelnökjelöltek próbálták az emberi tulajdonságaikat előadni.
Pár érdekes momentum. Orbán előadásának minden percét előre megszerkesztették. Ő maga nem lenne ennyire visszafogott, de most ezt javasolták neki a tanácsadók így ilyen volt (kétélű fegyver)
2002. emlékezzetek, hogy fordított volt a helyzet megyót mindenki megsajnálta a lendületes, bátor kissé agresszív orbánnal szemben, eleve ahogy akkor megyó indított, már az is érdekes volt (mint valami gyáva nyuszi)
Nos most orbánnak erre kellett játszani, az emberek többséáge feszélyezve érzi magát a mindennapi életben, nem csinálhatja azt amit akar, ha valami nem tetszik neki nem mondhatja azt amit akar. Orbán ugyanezt a feszélyezettséget játszotta meg.
Ajánlom, hogy úgy is nézzétek meg a vitát, hogy leveszitek a hangot! nagyon tanulságos csak a képet nézni.
Gyurcsány kifejezései végig felemelte a fejét, dörzsölte a tenyerét ha valami olyat mondott... ezzel szemben orbán már majdnem elsírta magát olyan kifejezése volt,
ez a bizonytalanok körében azért számít, mert ott nem arról bizonyosodtak meg hogy kire szavazzanak, hanem arra, hogy kire NEM !
Itt a személyes szimpátia alapján és nem a programok alapján döntenek, azt látják, hogy aki azzal vádol hogy durva sértő magatartást tanusít és vádolja a másikatmegosztja az országot, tulajdonképpen ő csinálja ezt . van egy mondás: amelyik kutya ugat az nem harap. na ez jellemző gyurcsányra.
egy kérdés.
gyurcsi említette a pályakezdő program sikerességét, hogy azért sikeres mert az alkalmazott után nem kell tb-t fizetni 1 évig !
nos , a fidesz célja akkor miért is nem sikeres ami a tb radikális csökkentéséhez vezet? egy az egyben a pályakezdő program elemeit (amit gyurcsány sikeresnek tart)használná fel szélesebb körben!
A választók nagyobbik többségének semmit sem jelentenek a tények. Nincs is lehetőségük utánanézni csak bonyodalmak árán. Annyit meg nem ér nekik. Inkább csak a szimpátia számít a többi csak felesleges kolonc.
" Úgy beszélt mintha tényleg tudná mit kell tenni(amit a nézőkkel nem osztott meg) az ország előremeneteléért." (Gyurcsány) Látszik, hogy nő vagy. Nem az az érdekes, hogy mit kell tenni, hanem az, hogy "Úgy beszél, mintha tudná". Igaz, hogy nem mondja meg de az nem számít. Tisztelettel kérdem, ha tudja, mit kell tenni, miért nem mutatta meg a másfél éves regnálása alatt?
Szakadj már el az Orbántól ember!!!!NEM róla van szó fogd már fel!!!!!Hihetetlen uninteligenciára vall, hogy állandóan csak a bezzeg ez, meg bezzeg az, meg ez ezt meg azt mondta.Jézusom, mint egy óvodai veszekedés, hogy kinek az apukája erősebb.
nero79 teljes mértékben igazad van. Szavazzanak csak az MSZMP-re, elégre is jó volt az a 40 év, nem lessz baj, ha az életszínvonal az emberek 80%-nál ismét lecsökken, hiszen ezt akarják. Világosan megmondta tegnap a vezér, hogy nem lessz járulékcsökkentés, mert minek, talán fel is lessz emelve még, hiszen kell az autópályákra, meg sok mindenre, dehát ha ezt akarják, ám legyen...
Jah. Beleolvastam az új könyvébe, a felét se hiszem el... Utálom Orbánt de sose hinném el, hogy veri a családját meg ilyen marhaságok... Ilyeneket csak a fideszesek szeretnek hinni Fletóról. Bolondság és pszichopataságvád, ugye...
Nyomokban mindketten elmondták, hogy mivel lehet javítani a helyzetet. Gyurcsány piacszerzést, piacvédést vázolt, Orbán meg Münchausen módra kihúzza önmagunkat a sárból Széchenyi tervvel.
Kende tagja a maszopnak? Kende volt valaha miniszter a maszop kormányban? Kende hoz döntéseket a maszopban, vagy a kormányban? Kende kap fizetést a maszoptól, vagy az államtól? Már megint kened a szart. Kende egy partizán, aki vívja a maga egyszemélyes háborúját Orbán ellen, meglehetősen vitatható eszközökkel. Nem több.
Elmondom: Azt tettem, amit Orbán mondott és elemeztem a családunk helyzetét, és azt találtam, javult. 1. Lényegesen kisebb mértékben emelkedett a távhő ára nálunk, mint '98-2002-ig 2. A férjem bére jóval nagyobb mértékben emelkedett, mint előtte Ezek kizárólag anyagi érvek, de vannak más természetűek, ezek közül csak néhány fontosabb: 1. Egyetértek azzal, hogy nem kell mindenkinek a lakásvásárlását kedvezményes hitellel támogatni 2. Egyetértek azzal, hogy csak az kapjon segítséget a gyerekneveléshez, akinek szüksége van rá (pedig ez speciel minket negatívan érint) Egyetértek azzal, hogy az egyházi intézményeket nem kell magasabban finanszírozni, mint az önkormányzatiakat. 4. Egyetértek azzal, hogy az egészségügy állapota tarthatatlan, és ez nem oldható meg pusztán még több pénz belepumpálásával . . .stb.
A Fidesz elszámolta magát. Szerintem arra számítottak hogy gyurcsány olyan lesz mint a nyáron. Nagyon nem jött be. Pedig Orbán képes lett volna kezelni ha úgy indul neki a vitának. Gyurcsány megmutatta az igazi énjét. Lehet hogy fájó a jobboldalnak. De nem esett abba a hibába amibe Orbánék 4 éve. Nem nézte le az ország másik felét(prolizás). Határozott volt megmutatta hogy milyen egy üzletember. Úgy beszélt mintha tényleg tudná mit kell tenni(amit a nézőkkel nem osztott meg) az ország előremeneteléért. Engem sikerült meggyőznie arról hogy méltán van nagy vagyona. A végére valóban átesett a ló túloldalára. Ezentúl Gyurcsány lesz a baloldal nagy vezére?
Tudod ami úgy néz ki, mint egy kacsa és úgy hápog mint egy kacsa, az kacsa. Ezen nincs mit magyarázni. Nem lehet, hogy tömegek találják ki ugyanazt a zöldséget egyszerre, amit a Viktor sugároz :O
Én azon döbbentem meg hogy Orbán azt mondta hogy megszavazta a 13. havi nyugdíjat, miközbrn az mszp már hetek óta azzal kampényol hogy nem. Akkor most ki hazudik? Na meg azon, hogy nem tették közzé az ország adatait, pedig Orbán szerint már kellett volna, persze mára kiderült, hogy hétfőre kell csak. Az új fideszes reklám meg, hogy egy mandula műtét 130000 forintba fog kerülni egyszerűen nevetsées, ezt egyik kormány sem engedheti meg magának, hizsen nem kell nagy ész hozzá, hogy belássuk ha ez történne az mszp 4 év múlva még a parlamentbe sem jutna be. Ezt meg gondolom ők sem akarják...
Az adatokról: adatok nélkül bárki bármit mondhat. Például tegnap Orbán Viktor azt mondta, ő megszavazta a 13. havi nyugdíjat. Ezt a törvényt az országgyűlés 1997.07.15-én fogadta el. Az országgyűlés jegyzőkönyve szerint ezen a napon Orbán Viktor igazoltan távol volt. Nézd meg a jegyzőkönyvet, a neten megtalálható az országgyűlés honlapjáról.
Egy FIDESZ aktivista leveléből.......
"Egy szégyen volt!
Orbán nagyon nagyot éget, nem értem mi volt vele!
Vagy teljesen megöregedett, megroppant, vagy a politikai tanácsadó ezt tanácsolták neki, hogy ne vegye fel a kesztyűt, ne válaszoljon a kritikára, sértegetésre, legyen szerény… Ez nagyon rossz döntés volt, a fanatikusokon kívül senki sem fog a Fideszre szavazni, még a parlamentbe se fognak bejutni…
Ez a szereplés méltatlan volt a Viktorhoz, nem így szokott vitatkozni, beszélni… még nyáron, mikor vitatkoztak, tök jó volt, még fel is idegesítette a Gyurcsányt…
Olyan érzésem volt, mikor a Tysont láttam kiütve feküdni a ringbe! J
Sajnos vissza kell vonulni!"