Valoban kb.pont senkit nem erdekelt a zete elleni meccs.
Termeszetesen Jaszberenyben tobb szolnokit fogsz latni ellenetek szurkolni a bentmaradas miatt, mint ahanyan most elmentek egy edzomeccs miatt 35o km-t...
A barátságnak nem azon az estén lett vége, hanem jóval korábban. Például az idén már 6 éves Ultras sosem volt barátságban az Olaj-táborral, és hát nyilván főként őket a túloldal se barátként kezelte. Kicsit furcsák ezek a szmájlis megjegyzéseid ebben a témában, mintha nem tudnád, hogy mi a pontos helyzet.
Érdekes lesz, hogy a kupadöntőt hogy fogják megoldani. Mármint a 4 tábor elválasztását, ha esetleg a körmendieket sem lehet már "vegyíteni" a szolnokiakkal.
Kár, hogy mi kiestünk, akkor még érdekesebb lenne a dolog. :)
Amúgy tényleg gyengébb volt az elvártnál és a rangadón megszokottnál, a második félidőben az ismert okok miatt, az elsőben nem tudom miért. De hogy nem a levegő beszélek, az UO30 oldalán sincsenek megelégedve a produkcióval.
Megérkezett a busz kb 25 perccel a meccs kezdete előtt, azt a 25 percet a meccs előtt végigszurkoltuk, a tv-ben (visszanéztem!) a felvezető alatt végig hallatszik, még Drahos meg is jegyzi, igaz azt hiszi szolnokiak szurkolnak, de ha figyeltek, akkor nem. Még meg is voltunk lepve, hogy hol az Olaj-tábor, mikor kezdődik a faszszoózás stb, nem ehhez voltunk szokva! :) Aztán persze rákezdtek, de elég visszafogott volt. A mutogatás szerintem ott kezdődött, amikor kicsit elhúztunk, meg amikor Nikolov kihagyott büntijeinél ,,mertünk" örülni. Effektíve nem mi kezdtük, nem is adtunk rá okot (egész meccs alatt egyetlen ,,buzi Bádert" nyomtunk el, az se tartott sokáig - azt hiszem, nem mi voltunk a trágárabbak ezzel ->halld tv), a fasszopózás, fehérvári cigányok, buzi Keller, buzi Simon és társaira általában ,,kultúra", ,,Európa", vagy ,,Ez Szolnok" rigmussal feleltünk, nem hinném, hogy ez akkora gáz lenne... Aztán félidőben valóban odajött a srác, igazából nem vágtuk mit akar, fel se vettük a keménykedést, 3 sorral lentebbről nyomta, majd kivitték két figyelmeztetés után. Azt, hogy utána mi történt, leírta Tápoly, számunkra az volt a megdöbbentő, hogy a félidő elején bent volt 150 ember a szolnoki B-középből, akik anélkül a pár elsősoros nélkül, akik kimentek, egyszerűen percekig nem tudták mi legyen, nagyon gyengén szóltak a második félidőben... Nem gondoltam volna, hogy egy ekkora és ennyire összeszokott tábornál is ennyit tud számítani pár ember hiánya.
Összességében nem volt semmi komoly, kicsit túl van itt reagálva a dolog, a sráctól nagyon rossz ötlet volt, hogy odajött...
Mivel nem egy súlycsoportban lévő csoportokról beszélünk, ezért amennyiben nincsen semmiféle szándékunk általad említett lezúzásban résztvenni, úgy igenis elismerően kell bólogatni minden egyes minket ért, előzetes provokáciát nem megelőző szidás után? Érdekes, Körmenden megy úgy a szurkolás, hogy nincsen közte fehérvár gyalázás. De úgyse jutunk egyről a kettőre, szóval majd a döntőben egy sör mellett a Csikákóban folytathatjuk:)
Ti tényleg ennyire retardáltak vagytok? Minden jónak egyszer vége szakad..Kedves Olaj szurkolók!:)) Inkább örüljetek hogy nemzetközi szinten jó a csapatotok...Igazi sportemberek! ;)
A buzi Kálmánozás és a középső ujj mutogatás nem kérdően átintés. Nem baj, Rozi száma nyílvános nálatok, bárki hívhatja. Mint nálunk a Norbit. :D Bár nem fordultunk vissza Abonynál... :D
Európai gondolkodásmód :P Csakis gratuláció illeti :) Az első soros szolnoki kollegának üzenem, hogy néha nézhette volna a meccset is a mutogatás helyett...
Még jó, hogy erről sincs szó:) Más fehérvári csoportnál kell keresni ezt a fajta stílust, ezért is nem értem ezt az odarohanós dolgot. Ja, hogy a sorozatos szidások, fszopózások miatt néha kérdően odaintünk, hogy most miért van erre szükség? Ahogy te fogalmaztál, nem kell minket komolyan venni:)
Nem történt félidőben semmi extra, az egyik csoport társunknak (FL) összetűzése akadt a rendezőkkel majd a yarddal aminek az lett a vége, hogy nem engedték vissza. Miután bejártunk minden lehetőséget, hogy vissza vigyük de sajnos falakba ütköztünk akkor úgy döntöttünk, hogy ha ő se akkor egyikünk se lesz bent. Ezért bementünk a drapijainkért meg pár korsó sörért és elütöttük az időt a csarnok előtt, ez viszont a rendőrségnek nem tetszett ezért itt még részesei lettünk egy kisebb szerepjátéknak.
Egyébként az egész pont abból indult mert a tag számon akarta kérni az egyik mutogató kis albást pöcst.
Az Albások mér mutogatnak táboroknak? Nem félnek, hogy egyszer komolyan veszik őket? Onnantól nagy bajban lesznek...
Szolnokiaktól lehet tudni, mi volt a félidei balhé vagy belső titok?
Illetve az UO30-on olvastam, hogy "A magyar első osztályú kosártáborok közül nem ápolunk jó viszonyt senkivel." Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy áll most a Szolnok-Körmend viszony? :)