Az alábbi pontokat, kérem, mindenki olvassa el tüzetesen és kérem, tartsa be!
1, A mai edzésen, mindenki ott lesz, legyen az sérült, vagy épp ember!
2, Kedden oktatás - Rookie, junior, II-es csapat - 17:30- 20:00 - I-es csapat - 20-22-ig
3, Tagdíjakat mindenki haladéktalanul hozza! Még ma!
4, A januári konditermi bérleteket kérem, hozzátok el, és adjátok le edzés előtt, az edzőknek, vezetőknek! Mindenkinek kötelező!
5, Az adatlapokat, igazolási papírokat legkésőbb ma, vagy hétfőn várjuk, mert lejár a határidő, és aki kifut belőle, az nem tud pályára lépni tavasszal, amennyiben elnyeri a jogot, hogy esetlegesen a II. csapat tagja lehessen! Akinek bármi hiány van, kérem keresse az illetékes embert - edzőt, vezetőt!
6, Orvosi vizsgálathoz szükséges előzetes vizsgálatokat - kislabor, vér, akinek kell, szemészet - kérem a házorvosnál végeztessétek el, aki tudja, akár a végleges papírt is elkészíttetheti ott, ha az orvosnak van erre jogosultsága!
Egy olyan kérdésem lenne felétek, főleg feléd Peti hogy a kötött munkaidőm miatt a keddi elméleti oktatáson szintén nem tudok részt venni, ez valahogyan pótolható utána, vagy megszerezhető valakitől az ott ismertetett "tananyag"?
Szia Peti! Akkor a megbeszéltek alapján ideírnám a felszereléshez szükséges méreteket.
Név: Ipsics Zoltán
Sisak: XL Vállvédő: XXL Nadrág: XL
A lizingszerződést kitöltve, vmint a kezdő 20e Ft-t már átadtam, és szintén a megbeszéltek alapján az ehhez szükséges személyi és lakcímkártya másolatokat küldöm az info@cowboys.hu-ra.
Sajnos a pénteki edzésen nem tudok részt venni, a munkahely közbeszólt, de majd csak kiokít vki :D
Jövő hét folyamán mind az új emberek, mind a junior korúak, mind az első csapat számára oktatás veszi kezdetét. Első körben ez egyszeri alkalommal 2009. február 24-én csütörtökön közel 3 órás hosszban kerül lebonyolításra. Helyszín: Lurdy Ház, Siker Mix - konferencia központ Időpont: 2009. február 24-én - kedden Kezdés (a folyamatos csúszásokkal és késésekkel kalkulálva): 17:30
Kérnék Mindenkit, hogy jegyzetelésre alkalmas füzetet hozzon magával. Hogy mikor melyik csapat oktatása lesz, arról későbbiekben mindenkit értesítünk. Kérek mindenkit, hogy a hétfő-szerda-pénteki edzésen felül a jövő héten kalkuláljon ezzel a plusz alkalommal.
Kérdéseket edzésen!
Üdv,
Ádám Péter
Ui: Kérnék Mindenkit, hogy független sérüléstől, betegségtől pénteken (pontosan) - mindenképpen legyen ott az edzésen! Kifogás, hiányzás nincs!P
úúú tényleg azt el is felejtettem, hogy a Roli meg akar ölni :D Egyébként jövő hét hétfőn tudok csak menni. Tegnap nem volt annyi pénzem, hogy kifizessem a tartozásokat, cigánykodni meg nem szeretek. A hét további részében dolgozok, mint eddig. Üdv hétfőn...
Sajnos ma sem tarthatok a "kis csapattal" mert a múlt heti gethességem a hathatós kezeléseknek köszönhetően, arcüreggyüszivá nőtte ki magát... mondjuk az tény, hogy volt hova fejlődnie... :) DE: amint tudok, csatlakozok hozzátok! Addig is hajrá kovbojok!!!
Arról nem is beszélve, hogy a Rolanddal elintézetlen ügyetek van, ahhoz meg vagy nagyon gyorsan kell futnod, vagy felszerelést viselni :) Edzés nélkül a második könnyebb :)
Sziasztok Eladóvá vált egy felszerelés a következő felállásban - Benson Condor II. vállvédő XL méretben - Riddel VSR4 sisak szürke színű XL méretben !!!(fekete fal embernek való rács+adok egy vadonat új Running Backeknek való rácsot amit ha visszaviszel az extrem sportba olyanra cserélik ki amilyen kell:))!!! - Fekete XL méretű edzés nadrág - Fehér L méretű edzés mez - Szuszpenzor (nem volt használva) - Térd-comb-csípő-farcsont védők - Ha kell akkor egy 47-es méretű Kipsta gumis stoplis cipő
Ára hozzávetőlegesen 45-50ezer forint között mozog, ahogy számolgattam
Azért kell megvállnom a felszereléstől mert volt egy autóbalesetem és nemengedélyezik a további játékot... Ezz van. De legalább nektek legyen benne örömötök:) Ha valaki elvinni annak meg szívesen leviszem edzésre a cuccot:)
4 ember jelentkezését várnám, akik a felszerelésvásárláshoz leadtak minden papírt, pénzt, de a számukra rendelendő méretekkel kapcsolatosan egy-két infó hiányzik.
Kérném tehát, hogy írják meg nekem, milyen méretű sisakot, vállvedőt, nadrágot próbáltak: - Varga Bálint - Szabó Ádám - Nagy Péter - Tóth Richárd - ezen névből kettő van a rosteren, így azon névviselő méretét kérem, aki leadta a szerződést!
Kérem mind a négy úriembert, hogy írjon nekem egy mail a méretekkel, mellyeket választottak - apeterkukaccowboys.hu !
Köszönettel,
Ádám Péter
ui: Akkor jövő héten Népliget - Fradi, hétfőn találkozunk! Go Cowboys!