Keresés

Részletes keresés

Curapid Creative Commons License 2006.01.16 0 0 131
A mongol furóegerek akik körbe-körbe futkároznak?
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.16 0 0 130

Született 4 mongol futóegér! :)))

Annyira helyesek! :P

Curapid Creative Commons License 2006.01.14 0 0 129

na elmondom nektek,hogy most hallotam egy iszonyat agyament mulatós számot...
Idézek belőle:
"Van nekem egy pecabotom, ráaggatom a kukacom, amikor a vízbe dobom, izeg mozog a kukacom"
"Van nekem egy csíkos gatyám, benne hordom a ceruzám, minden este írok vele, mégsem kopik el a hegye"
Úristen ez iszonyat XDDDD

zzombie Creative Commons License 2006.01.12 0 0 128
Vagy kertész leszel, fát nevelsz, kelő nappal te is kelsz...
Előzmény: Curapid (127)
Curapid Creative Commons License 2006.01.12 0 0 127
:DD

Akkor űrhajós leszek vagy tűzoltó :DDD Na jó nem ám :)
Előzmény: Cateye_ (123)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.12 0 0 126
Ok, majd telefonon! :)
Előzmény: Cateye_ (125)
Cateye_ Creative Commons License 2006.01.12 0 0 125
Izgalmasan hangzik :)
Ha beavatsz a részletekbe (pl. milyen célra kéne, mikorra, stb.), megpróbálom megcsinálni :)
Előzmény: Crazyworld (124)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.12 0 0 124

Cateye!

Lesz egy komoly munkád ám majd! :) Persze, csak ha vállalod... (pénzért!)

El is kezdheted rajzolni a sablont! :P => Kelleni fog egy kb emberfej nagyságú patkányfej + két mellsőláb gyönygyből! :D Mit szólsz hozzá? :)))

Cateye_ Creative Commons License 2006.01.11 0 0 123
Gazdász létemre nekem is voltam ilyen ambícióim, engem leginkább a kombájnvezetés vonz, de amióta megtudtam, hogy anno a traktorista lányokat honnan "toborozták", ezt nem hangoztatom :)
Előzmény: Curapid (121)
zzombie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 122
Ki tudja, lehet, hogy hülye oktatót fogsz ki ;)
Előzmény: Curapid (121)
Curapid Creative Commons License 2006.01.11 0 0 121

Elmegyek traktorvezetőnek!

Előzmény: zzombie (120)
zzombie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 120
Mész te még gimibe, aztán felsőoktatásba, hidd el, ott jobban fogod tépni a hajadat a hülyeségek miatt.
Előzmény: Curapid (119)
Curapid Creative Commons License 2006.01.11 0 0 119
Hát megírtam egy kamu történetet...Aztán az lett a vége,hogy azt mondtam,hogy nem írtam meg.Ha még a tanár ad ilyen feladatot az is gáz,de ez a tavalyi felvételibe volt!Nagyon megbántam! címmel kellet fogalmazás féleséget írni.Szerintem sincs senkinek köze ahhoz,hogy én mit bántam meg.
KelemenGy Creative Commons License 2006.01.11 0 0 118
Végülis... Ha olyan van, aki bérrajzolást vállal, miért ne lehetne bérdisszertáció is? :))
Előzmény: zzombie (117)
zzombie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 117
Lassan erre kéne szakosodnom, lehet jobban jövedelmezne, mint a fordítás. Múltkor unokaesómnak írtam meg a disszertációját valóságshow-kból, szal van egy 5-ösre értékelt disszertációm - más nevén:)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.11 0 0 116

Akkor már megírhatja a disszertációmat is! :D

Előzmény: KelemenGy (115)
KelemenGy Creative Commons License 2006.01.11 0 0 115
És mi van, ha gépen írod meg és elküldöd mélben? :))
(nekem nem akarsz egy szociológia házidogát megírni? :D )
Előzmény: zzombie (114)
zzombie Creative Commons License 2006.01.11 0 0 114

Nekem nincs laptopom. Megírom kézzel is, de azt senki nem fogja tudni rajtam kívűl elolvasni :))

Előzmény: Crazyworld (113)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.10 0 0 113
Na persze! :D Pendrive, laptop! :) Ne rendezzünk be neked mindjárt egy irodát a Rouge Hentergőjében? :P
Előzmény: zzombie (112)
zzombie Creative Commons License 2006.01.10 0 0 112

Hazudj!!Légy kreatív! Én pl nagyon megbántam, hogy nem a rendszerváltás idején voltam annyi idős mint most, mert akkor lehetett bizniszelni, most meg már kevés a piaci rés.

Írd azt, hogy megbántad, hogy nema kedvenc történelmi személyiséged vagy, mert akkor megváltoztathatnád a világot, stb..

Mikorra van a leadási határidő? Talin tudnék segíteni. Ha hoz vki egy laptopot meg te egy pendrive-ot akár meg is írom.

Előzmény: Curapid (110)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.10 0 0 111
Ezt a hülyeséget! :) Melyik tanár talál ki ilyen idióta témát? :S Magam részéről, ha meg is bántam valamit (sok mindent mellesleg), akkor sem fogom leírni senkinek, hogy mi volt az, nem??? :S
Előzmény: Curapid (110)
Curapid Creative Commons License 2006.01.10 0 0 110
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mondja már meg valaki,hogyan írjak "Nagyon megbántam!" címmel fogalmazást,ha még soha semmit nem bántam meg életemben...
Cateye_ Creative Commons License 2006.01.09 0 0 109
Értem, köszönöm szépen, ezek nagyon hasznos információk nekem! :)
Előzmény: KelemenGy (108)
KelemenGy Creative Commons License 2006.01.09 0 0 108
Naszóval, a másik topik offkímélése miatt inkább ide :)
A nagy átlag az, hogy az utcák hászszámozása a magasabb rendű főúttól, vagy ha ilyen nincs akkor a legészakibb ponttól, vagy Bp. esetében a Dunához közelebb eső ponttól indul.
A kisebb települések általában azt csinálják, hogy kijelölik a település főbb útjait és azokat használják kiindulópontnak a számozáshoz.
Pesten ilyen szempontból több okból is speciális a helyzet. A főbb utak számozását és kijelölését meghatározza az országos főúthálózat és a 0 km kő, ezzel vmennyivel egyszerűsödött a helyzet, de ezt el is bukjuk rögtön, mert a kerületeknek lehetőségük van külön szabályzót gyártani (persze korlátozásokkal, nem szakíthatnak meg folytonos számozásokat).
Az alapelv ezzel együtt marad, tehát elsődlegesen a főbb utak, a Dunához való közelség (ez persze nem mindenhol működik) illetve az égtáj határozza meg a számozás kiindulópontját.

Nna, remélem elég zavaros voltam :))

Itt egy darab a téméhoz kapcsolódó csepeli önk. rendeletből:

"16. § (1) A sorszámozást az alábbiak szerint kell megállapítani:
a) a Dunára merőlegesen haladó utcák számai mindig a Dunához közelebb eső ponttól kezdődnek. A Dunával párhuzamosan haladó utcák számai a észak felőli végüktől kezdődnek,
b) a számozás 1-gyel kezdődik és a számok kihagyás nélkül emelkednek
c) utcánál a számozás növekedésének irányába nézve jobb oldalon a páratlan, bal oldalon a páros számokat kell alkalmazni. Egy oldalon beépített utcánál a számozás folyamatosan emelkedik (1, 2, 3 stb.),
d) a terek épületeinek, telkeinek számozása folyamatosan emelkedő számsorrendben az óramutató járásával ellentétes irányban történik. A számsor az észak felől betorkolló utca jobb oldalán kezdődik, és a bal oldalon ér véget,"
zzombie Creative Commons License 2006.01.08 0 0 107

A fordit.hu tzs-je: (ez valamiféle törvényszerűség lehet, hogy minden fórumon felbukkan egy ilyen ember, bár ezzel azt szeretném demonstrálni, hogy tkp mi még nagyon is jól jártunk ehhez képest)

Az említett Czopyk nevű hölgy kérte a szerkesztőket, hogy zárják ki a pasit, csak hogy érthető legyen (a többi említett ember pedig a fórum tagja):

Tisztelt Gyönös Károly Úr!
Természetszerűleg oda helyezi szimpátia-voksát, ahova kívánja. Nem hallottam még magáról a magyar pszichiátriai életben, bizonyára kiváló diagnoszta, de ezt a kijelentését kikérem magamnak! Feljelentésemnek személyemet ért jellemtelen támadás az alapja Czopyk részéről. Nem vagyok hajlandó sem Öntől, sem Czopyktól, sem Gidófalvytól, sem bárki mástól mélyen sértő, dehonesztáló, indulatoktól túlfűtött kommentárokat szó és tett nélkül hagyni. Boros Úr anno azt tanácsolta nekem, "hagyjam a fenébe ezt a grafomán, hülye bandát". Nos, ezt teszem. Szórakoztassák el a jövőben egymást gyerekes hozzászólásaikkal!

Mohácsi Péter
okl. német szaklektor, szakfordító, tolmács
Allgemein beeideter und öffentlich bestellter Gerichtsdolmetscher des Freistaates Sachsen
a klinikai idegtudományok szakértője

</P>

Mohácsi Péter okl. szaklektor, szakfordító, tolmács 2006. január 8. 15:14  #1529

Gidófalvy Úr:

Boldoggá tesz, hogy kialakulhatott Önben ez a kép, remélem, építőleg hat majd személyiségfejlődésére:-)) Subtilis nárcisztikus szarkazmusa nem kerülte el figyelmemet,bár nem volt professzionálisan stilizálva véleményem szerint.

Gyönös Károly Úr:
Nyírő Professzor Úr írja 1957-es tankönyvében: Az elmebetegség fő ismérve, hogy a beteg nincs tisztában pathológiájával. Való igaz, hogy a psychotikus kórképekben oly mértékű archetypusos regressio uralkodik, hogy az Én-nel és a realitással megszakadt kapcsolatot (szkízis) az érintett nem appercepiálja. Psychoticus schub hiányában csak címke lehet az "elmebetegség", figyelemmel arra, hogy neuroleptikumokkal ma már a decompensatiokat jól kézben lehet tartani.

Mohácsi

Gyönös Károly 2006. január 8. 11:45  #1528

Mohácsi úr én nem elmeorvos vagyok, hanem elmebeteg.

Gidófalvy György 2006. január 8. 11:29  #1527

Javítás: ...magyarul...

Gidófalvy György 2006. január 8. 11:21  #1526

Tisztelt Mohácsi úr,

mondja, miért nem írja magyarul hozzám intézett szavait?
Hadd olvashassák azokat a német nyelvet nem bíró fordítótársaink is! Nem zavar, ha velem kapcsolatos minősítéseit magarul írja. Sőt, kérem erre. Egy mára már kialakult kép lesz teljesebb (Önről).

Üdvözlettel:
Gidófalvy György

zzombie Creative Commons License 2006.01.08 0 0 106

és olyanokkal idegesít, amit a könyvelője tud, én nem

2.három mondaton belül ellentmond magának, amiből persze az jön ki, hogy én vagyok a hülye

3.mivel a vizsgára készülés alatt nem tudtam érdemben dolgozni (beleegyezett!!!), most a volt férjét traktálja rám, aki majd két (!!) óra alatt megtanítja azt a két féléves anyagot amit napi két órában fél éve tanulok egy TANÁRRAL

4. nyáron kaptam tőle egy elég nagy értékű munkát, már akkor is tudta, hogy nem vagyok számlaképes, sőt még két évig ha fejreállok se lehet (képzési sorrend...), de cseszeget, hogy adjak neki számlát százezerről (honnan szopjam ki???)

5. cseszeget, hogy nem megyek ki hozzá --> eddig kb négyszer ajánlottam hogy kimegyek hozzá, ő minden esetben az utolsó pillanatban beszervezett vmi magánéleti elfoglaltságot

6. a magánéletével traktál, különös tekintettel a szexuális technikáira (brrr)

7. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!

Scusi, de dühös vagyok. Uff.

Utálom a főnökömet, mert:

1. korán reggel felhív vasárnap

Curapid Creative Commons License 2006.01.07 0 0 105
Macskám és tesóm nyomi báránya :D
Curapid Creative Commons License 2006.01.07 0 0 104
:))
Előzmény: zzombie (103)
zzombie Creative Commons License 2006.01.07 0 0 103

A tegnapi éjszaka (sőt, a hét poénja): Barátom mondta, hogy feljön éjjel, de aludjak nyugodtan, majd felébreszt. Eléggé éberen alszok, ezért minden kis zajra felébredek. A kapucsengő kódjának csippanására már felébredtem, de lusta voltam kimászni az ágyból, gondoltam majd bejön ha akar. Hallom felér, próbál lábbujjhegyen közelkedni - és mint az ajtó alatti sötét csíkból rájöttem - fény nélkül (hangos lenne a lámpa???). A következőket hallom, visszafojtott hangon(sötétben nehéz lavírozni a bútorok között..): PUFF... B@ssza meg... - szünet - CSÖRR-PUFF "..csába..."  DURR "....a qrva életbe..."

Olyan édes, hogy nem akart felébreszteni...:))))))))

Curapid Creative Commons License 2006.01.07 0 0 102
Ehhh ehh nekem a gyerekszájról egy Friderikuszos vicc jut az eszembe..ehh

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!