Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Szia! Hosszú túrákra fel szoktam tenni , az aliexpressről rendelt kicsi szèlterelőt. Mivel magas vagyok(190) a gyari plexi kevès volt, vettem magasabbat, az sem valt be, mivel pont a fülemhez keverte be a menetszelet, akkor döntöttem az utolagos legterelo mellett..ami teljesen jo,,,,lenne, de csak akkor ha teljesen fel van emelve, ugy viszont azon keresztul, latom az utat, ami nem olyan jo, ugyhogy marad a füldugó, abbol is a racer..
Szeretném megemelni a kormánymagasságot a 2003. - as FJR - en. Találtam is az ebay - en több méretben ilyen magasítókat, de szeretném megkérdezni mi a max. méret amit a bowdenek, fékcsövek, stb. lehetővé tesznek. ( 12 - 18 - 25 mm. stb.)
Plexi! Természetesen meg tudom emelni és jól ki is takar, de engem zavar, jobb szeretek fölötte bambulni. Gondoltam teszek rá laminar lip - et, csak egy kicsit ami állítható, és kitereli a menetszelet. Van valakinek tapasztalata erről, pl. vannak tipusok aminél komoly rezonancia lép fel, stb.
Olyan nekem is volt. Azt hiszem 57e Ft-ért tekercselték újra, 1 év garanciával. Pár éve. Azóta is jó. Bár engem csak Szlovákiából kellett hazahozni. De ilyesmi csak az után fordult elő, hogy Zakarék megcsinálták a visszahívós kábelköteg cserét. Borzalmas dolgokat műveltek a motorral, nem részletezném. Azóta mindenféle zavar lépett már fel az erőben. A kedvencem az: miért nincs fénykürtöm? Szakszervíz válasza: valami sákányság van a kábelekben.