Ritkaság keresők, ha ez igaz, és az aminek mondja magát, akkor a gyártott 528 db-ból (ha jól tudom) ez az egyik. 944 turbo cabrio, 1,25M-ért
http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/showAdvert,4601140,48,1.html
csak a hirdetést láttam, kép sincs.. meg engem amúgy sem érdekel már (ugye Nico) J
üdv attilka
Na hát én itten vagyok kérem szépen. Én pénteken elmentem raftingolni a Salza-ra, de mivel sütött a nap, meg bátor is vagyok, a porschéval mentem. De milyen jól tettem, jártunk 1 kis Bécset is, ott megnézhettem a frissebb rokonokat, iszonyú sok új porsche kabrió van kint, aztán végig fedélnélküliztem az utat, igaz a fülembe papírzsebkendőt dugaszoltam, dehát valamit valamiért. Itthon pesten jól megtankoltam a kicsikét, és ez nagyon fontos momentum, mert legközelebb újra itthon tankoltam győr után az OMV kútnál, visszafelé!!! 773 km 66,22 liter benzinnel!!!.
8,5 liter / 100 km !!!!
hihetetlen. kifelé- mivel gizda voltam ugye tető nélkül mentünk úgy 120-130-al, visszafele 130-140-el, és a szerpentinen is csak párszor ragadott el a hév. A kocsi persze tökéletesen működött. ezt nem hittem volna!!
Ja visszafelé nagyrészt esett, úgyhogy végig tető volt a fejem felett.
a végsebességteszt úgy ahogy sikerült mert 240 fölé sehogy sem ment mivel mindíg beakadt valaki. :-(
kanyarodni nagyon szeret, még engem is meglepett!
a második képen a szállásunk, és az az út ott a főút.
Na mindegy, az üzlet az üzlet!!!! Ha úgy jól jártál akkor én miért is "szomorkodnék" mondom ez nekem még nem volt nagyon égetően sűrgős, tudod ha csak az az egy dolog hiányozna ahhoz hogy menjen a kocsi akkor most lehet soha többé nem álnék veled szóba :)))) De nem vagyok az a fennakadós fajta!!!!! Majd lesz ha itt az ideje!!!
Ja és akkor lécci 36 centist varázsolj.... :))))) A bőrőztetését én meg elintézem!! de majd megdumáljuk!!!
Az újnak fehér színű. Én vettem kék diódákat de azok is elég haloványak voltak, nem tudom miért, így inkább visszaraktam az eredeti fehéret.
L001: az a valami sajnos nem lehet a tied mert olyan összeget kaptam érte ami túl volt azon a határon hogy ne adjam. Sajnálom, mivel így kibaszarintottam veled, de ígérem kerítek inkább valami szép bőröset helyette. pl mint amilyen nekem van. :-)))
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Milyen színű a 944-es műszerfalának és középkonzoljának a háttérvilágítása? Kérhetnék róla fotót is? Ha probléma a fórumba akkor a norbert66@citromail.hu-ra várom a képeket ha van valakinek! Előre is köszi!
Hámán hogyafenébe ne lehetne! Csak ugye teszemfel a pénz együtt van sem olyan egyszerű szerezni ilyet. Szerintem! Képzeld csak el, hogy mi van ha behal valami rajta. 924-hez a főtengely végébe gyárilag szerelt tűgörgősház együttes sem rendelhető. :-(
Tudod milyen telhetetlen aki kmk -s(Közveszélyes Munka Kerülő) :)))))) Multkor hallod faszi munkaügyi hivatalba A8 al ment :))))) Lehet jobban kellene kerülnöm a munkát és legközelebb GTS sel mennék :))))
Amugymeg tudom én,hogy lesz nekem GTS :) Olyat kell termelni/szolgáltatni ami mindenkinek kell,és olyan drágán,hogy minnél kevesebb db ból legyen minnél több hasznom :) Nekifogok és a biliből a kakit kilapátolom a belelógott kezemmel azt eladom BIOtrágyának :)))) Már csak elkell hitetni mindenkinek 2-3csöcsös szőke kiséretében,hogy mindenkinek kell biotrágya :)))))
Ha nemtud semmivelse többet még abban az esetben is feelinges,hogy abból a 6ból lenne egy az enyém :)))) De megelégednék az 50böl is eggyel.... Párhónapja volt egy eladó mobildéenn
Ez a poszter kapható valahol? Vagy hatalmas méretű szép digitális formában megvan neked?(mert akkor megcsinálnám a posztert sok a4 vagy sok a3 lapból persze fotopapir vagy valami csecsebecse kivitelben. Utána meg lehetne készíteni neki szép fakeretet belemarni pöpec mintát és lelakkkozni.