Keresés

Részletes keresés

Arilian Creative Commons License 2007.08.15 0 0 4668
Nyert már valaki valamilyen kezdésből deityn ?

immortálon sikerült, tengeres small pályán, kartágóval, wiliemmel, jópár viszatöltéssel, de deity sehogy nem megy.

terra tipusú worldöket szeretem legjobban egyébként, a colonizáció nagyon tetszik, csak még nem tudtam megállapítani, hogy megéri függetlenséget adni nekik.
gyo Creative Commons License 2007.08.13 0 0 4667
Hejo, a Warlords v2.13 no cd peccset honnan lehetne beszerezni, mer jó rá a 2.08 is(civ version 213, build version 208 ?!) de lehet hogy ezzel nem az igazi?
quetzalcoatl Creative Commons License 2007.08.08 0 0 4664
occ-hez: Nem rémlik, hogy katedrálist nem lehet építeni ebben a módban. Nem figyeltem, viszont szerintem lehet, mivel pl. egy nemzeti csodából is max 2. lehet egy normál játékban egy városban. Ilyenkor bármennyit építhettsz itt, ezt direkt néztem. Szóval szerintem egy város kihívásos játékra mások a szabályok.
tonkaize Creative Commons License 2007.08.07 0 0 4663
Próbálkoztam újratöltéssel, meg azzal is hogy máshogy szavaztam amikor a háborúról kellett szavazni az enszben, egyik sem jött be, de sebaj, megvárom a peccset, és kezdek addig egy másik gamet:) Köszi a válaszokat
Előzmény: VS (4662)
VS Creative Commons License 2007.08.07 0 0 4662

a végtelen kör bizony nagyritkán előjöhet, még majd javítják...

állíytólag ha újra betöltöd az állást, van, hogy elmúlik a bug...

Előzmény: tonkaize (4658)
tonkaize Creative Commons License 2007.08.06 0 0 4661
Egészen idáig nekem sem volt gonndom a körökkel, gyorsabban váltott mint warlordsban.

Grenadierhoz kell asszem a Military Science.
KukacAV Creative Commons License 2007.08.06 0 0 4660
Végtelen köröm még nem volt, viszont érezhetően javult a program memóriakezelése. 3,2G/1G-s gépen a Warlords után muszáj volt rebootolnom, mert nem bírt összeszedődni a memória. Most meg kilépés után azonnal használható bármilyen program. A végjátékban sem kell annyit várni.

A rohadék AI tényleg ügyesebb lett, általában Prince-en játszom, most viszont Noble-ön is nagyon határeset minden játék, épp hogy nem vernek szarrá. Sokkal nagyobb sereget tartanak, és főleg könnyebben a fejedre nőnek, mint a Warlordsban. Nem is tudtam még békésen nyerni, muszáj legalább egy szomszédot lenyomni, minél korábban. (Persze lehet, hogy nem ismerem eléggé az új lehetőségeket.)

Szerintem nagyon jó újítás, hogy az első aranykorhoz elég egy nagy ember, az apostoli palota is tud érdekes dolgokat hozni - például Mehmedet támadtam ezerrel, erre hoztak egy határozatot ellenem (nekem más volt a vallásom), aztán azon kaptam magam, hogy senkivel sincs open border, a kereskedés pedig megszűnt. Még jó, hogy miután a vazallusommá vált, mindenkivel helyreállíthattam a kapcsolatot. Szóval drága az a palota, de jobb, ha te építed.

Ja és az új grafikák miatt többször settlernek néztem az axeman-eket...

Nem tudja valaki, miért nem lehet Grenadiert gyártani a Chemistry feltalálása után?
Előzmény: tonkaize (4658)
Minority_Report Creative Commons License 2007.08.06 0 0 4659
A Rhye's and Fall of Civilization a BTS scenariok közül nekem nagyon bejött. Szerintem az a legjobb.
tonkaize Creative Commons License 2007.08.05 0 0 4658
Sziasztok

BTS-el játszottam warlords szinten, építgettem az űrhajót, és 1974ben egyszercsak beleszaladtam egy végtelen körbe...Az történt hogy Kína valami 3 csatlósával megtámadta kb 2-3 körrel ezelőtt az angolokat, majd az előző körben az ensz döntése alapján békét kötöttek, az ezutáni enter után nem jutok azonban sehová...egy óráig hagytam gondolkodni a gépet, és továbbra is ott tartott hogy waiting for other civilizations, a földgömb (kurzor) békésen forog, de egyébként semmi.
A gép 2.4es cerka 1 gb rammal, de az eddigi köröknél semmi gond nem volt, félpercnél többet sosem kellett várni.

Másnál már fordult elő ilyen? Lehet valamit tenni?

VS Creative Commons License 2007.08.04 0 0 4656
úgy látom BTS-ban van olyan hogy one city challenge opció a customs game-ben
Előzmény: Törölt nick (4654)
Sus Creative Commons License 2007.08.03 0 0 4655

A civ4 alap, warlords és BTS magyarítás változatlanul folyik a

http://www.sus.hu/civ4

oldalon. Akinek kedve kerekedik beszállni, kattintson nyugodtan, a fordítói felület a nap huszonnégy órájában elérhető.

Aki még nem járt arra, érdemes elolvasnia a felület használati utasítását.

VS Creative Commons License 2007.08.03 0 0 4653

no tech trade: senki soha nem vehet tech-et mástól

no tech brokering: eladhatsz tech-et, de CSAK olyat, amit TE kutattál ki (gépre is igaz)

*

ajánlom a civ4hun fórumot!

Előzmény: Arilian (4650)
Arilian Creative Commons License 2007.08.03 0 0 4652
Ez a játék továbbra is beteggé tesz engem.

Este 10kor keztem játszani, 07:15 van most

de nyertem!

:)
Arilian Creative Commons License 2007.08.02 0 0 4651
ugyanez a kérdés brokeringre is, ha egy általam kifejlesztett techet tovább adok a gépnek, akkor azt ő továbbadhatja? elvileg ugye nem, csak régről rémlik vmi, hogy vki szerint a no tech tradingnél a gépek vígan csereberélnek.
Arilian Creative Commons License 2007.08.02 0 0 4650
valóban, de ezek legtöbbje elég pici változás.

a no tech tradingben (tudom, hogy ez régi, csak sose sátszottam úgy), csak én nem tradelhetek techet, vagy a gépek egymás közt sem fognak?
VS Creative Commons License 2007.08.02 0 0 4649

pár újdonság BTS, ami így kapásból eszembe jut:

- vállalatok

- kolónia alapítása

- Apostoli Palota

- hajóval kereskedelem blokkolása

- dinamikus űrverseny

- kémkedés

- megújult ENSZ

- okosabb AI

- AI többbféle győzelemre is tör

- játékopciók: pl no thech brokering

- tüzérség változtatása

- legierő változtatása

- erőd új szerepe

- több modernkori egység

- egyéni és szebb grafikák

- jobb memóriahasználat

Előzmény: Arilian (4648)
Arilian Creative Commons License 2007.08.01 0 0 4648
Egy év után elővettem a civet, hogy megnézzem a BTSW expet.

mivel arra sm emlékeztem már mi melyik gomb, noble fokozaton indíottam egy defaultos gamet. jó szarul játszottam, lényeg, hogy kémkedést tesztelgettem, ezért láttam kinek milye van.

vége fele 3 esélyes volt winre, én áltam picivel legjobban, inkák 2. spanyolok 3.

izabell persze nem birt magával, betámadott, jól meg is szivatott, elég kevés seregem volt (-1 city). visszavertem, kivéreztettem, közben inkák lehagytak 1-2 tekkel. épp elakartam foglalni barcelónát, amikor az inkák valzallusává lettek a spanyolok, és én meg alapból békét kötöttem velük (ezt nem nagyon értettem).

na mondom ez tuti loss, eleve levagyok maradva, és most még ez is nekifog adni mindent, de inkák 8 turnös felfedezésre, ettől viszaesett 60! ra, és bár már jópár db űrhajó darabjuk volt, innét simán nyertem.

nem sok igazán új dolgot vettem észre a kémkedésen kívül, talán vami sceneriót kipróbálok még.
galimano Creative Commons License 2007.07.28 0 0 4647
Sikerült megoldottam a problémát. Simán fut a BTS is. :-) De azért köszönöm a válaszokat.
Előzmény: quetzalcoatl (4646)
quetzalcoatl Creative Commons License 2007.07.28 0 0 4646
Szerintem csekkold a következőket:

1. nem öskövületen akarod elindítani? Ha kb az optimális (recommended) vason futtatod, akkor más lehet a gond. (Nem kell mindig bedölni a celeron 300MHz integrált vga-n 16MB rammal legnagyobb felbontással akadásmentesen megy a sztalker/gothic3/xyz súter hozzászólásoknak.)
2. Hibás hardvare: Codegen XX táp, hynix/samsung memória stb. van a renszerben. Ezek a csodavasak az áron kívül nincs pozitív tulajdonságuk. memtest: www.memtest.org, kíváló ram csekkoló progi. Táp: ha tudod próbáld ki valami normálissal is. (Ne jvc/vargáné és tsa-ra ápgrédejl.)
3. Ha ezek ok: Mikori windóz verziód van? sp2 legyen, meg nem árt, ha túl régen telepítetted, egy reinstall. Ha ezek ok:
4. a Civ 4-et tedd fel. A bts asszem nemcsak ezt peccseli, hanem felrakja a legújabb m$ directx verziót/vagy ennek részfrissítését. Ezt lehet, hogy kihagytad.
5. Nincs e virnyák. (persze senkién soha nincs, ezért szokott az ember egy vírusmentes gépről 154 trjójait leszedni. A népszerübb vírusírtók valamelyikét futtasd le. Ált 30 napig ingyenesek. ) Néhány torrent file azért szokot ilyen plusz feature-t tartalmazni.
6. Vga drivered alap állapotban van. (Tehát nem kapcsoltál e be mindenféle élsimítást stb. Rakj mindent "alkalmazás szerint"-be. Meg érdemes azért a legújabbal próbálkozni.

Remélem tudtam segíteni.
Előzmény: galimano (4644)
juppyman Creative Commons License 2007.07.27 0 0 4645
Ebben sajnos nem, mert a BTS-öt még le sem szedtem.
Előzmény: galimano (4644)
galimano Creative Commons License 2007.07.27 0 0 4644
Állítottam VPU Recoveren, így már nem írja ki. Viszont a "Beyond The Sword"- ot nem telepíti, mert kell hozzá valamilyen patch. Tudnál segíteni, hogy melyik lehet az ?
Előzmény: juppyman (4643)
juppyman Creative Commons License 2007.07.27 0 0 4643
Visa Expansion Pack 3 a pontos neve.
Előzmény: juppyman (4642)
juppyman Creative Commons License 2007.07.27 0 0 4642
Erre sajnos nem tudom a választ, de azt javaslom, hogy töltsd le még a Visa 3 Mod-ot, mert sokkal jobb, mint az eredeti, vagy a warlords. Csak egy példa: az alapjátékban összesen 3-féle tank volt; Tank, a németek Panzer-ja, és a Modern Armor. Ebben a modban pedig legalább 25-féle. De nemcsak e területen fejlesztettek. Érdemes kipróbálni.
Előzmény: galimano (4641)
galimano Creative Commons License 2007.07.23 0 0 4641

Konkrétan ezt írja ki:

galimano Creative Commons License 2007.07.23 0 0 4640
Lenne egy kérdésem. Ma raktam fel a játékot, de már 2- szer kifagyott. Egyszer kiírta, hogy alkalmazáshiba miatt. Mi lehet a hiba ? Egy reinstall segítene ?
galimano Creative Commons License 2007.07.23 0 0 4639
Közben találtam egy jó kis torrentet, és le is tölöttem. A Warlordssal együtt.
Előzmény: galimano (4638)
galimano Creative Commons License 2007.07.22 0 0 4638

Sziasztok !

Tudnátod egy oldalt mondani, ahol letölthetném a Civilization IV sima verzióját ? Torrentet már sokat kipróbáltam, de nincs seeder, míg a Wanadoo warez oldalon sincs fennt a game. Előre is köszönöm !

galimano

CyrSyS Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4637
Lehet, de elvileg a conquest-re is érvényesnek kéne lennie, mert attól még hogy enyém a föld bolgyó a feladat legyen hogy legyen az enyém az univerzum! Nekem csak a conquest van bepipálva!
Előzmény: Törölt nick (4636)
CyrSyS Creative Commons License 2007.07.20 0 0 4635
Sziasztok!

Olyan kérdésem volna, én azt olvastam hogy 2050-el nincs vége hanem megépíted a spaceshipet és mehetsz ki az űrbe. EZ akár egy szimpla custom game-be is így van vagy csak ez a final frontair-be működik? Ha csak ott akkor gáz :(
verren Creative Commons License 2007.07.19 0 0 4634
A BTS elindítása közben találkozott valaki xml hibával?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!