Basszus, ha belegondolok, h mi a kis nyomi demónkra két napot (az viszont korareggeltől későestig) szántunk - először dob, aztán gitárok (ez volt a leghosszabb) végül basszus, majd másnap ének... Meg összesen kábé ötvenezret... Drága dolognak tűnik a rockszakma.
Örömmel közlöm, hogy tegnap hajnali 2 órakor befejeztem a lemez felgitározását.Kemény meló volt, a hallásom is romlott egy keveset, de megvan.Jövő keddtől jön az ének, aztán még egy másfél hétre rá a korrigálások, kisebb hibák javítgatása, és kb. augusztus közepétől megyünk Pestre keverni.Az kb. egy-másfél hét, szóval a kész lemezanyag szeptember elejére-közepére lesz meg.Aztán kiadókeresés stb.Ha nem jön össze kiadó, akkor végső esetben felrakjuk a netre az albumot.De ez persze még képlékeny dolog.
A felvétel elég kemény volt! Először is vastagabb húrokat raktam a gitárra,hátha még dögösebb lesz az egész. De közben kiderült, hogy nem tudok normálisan és gyorsan játszani rajta.A kezem majd szét ment, mert az ujjam el volt törve és ez a húrvastagság már sok volt neki.Ráadásul nem is szólt annyira jól az a garnitúra.A lassabb nótákat felszenvedtem fájó kézzel azért. Hétfőre meg raktam normál húrokat és felmentek a gyorsabb és kavarósabb nóták. Lappossch tegnap három dal kivételével felnyomta három sávon keresztül az egész albumot intrókkal, gerjesztésekkel, stb-kel együtt.Ügyi volt. Ma este felnyomja a maradékot aztán gyüvőhéten énekel.
Hát egyenlőre ennyi! Ja és a keverési időszakban pesten remélem jól megkeverjük az agyunkat is,ugye kedves Bözs és egyéb alkesztesóink!
Na mi ez a buzulás djerekek??!!!Ez egy konszolidált fórum, itt ez nem illik:-)
Szóval, ahogy ez a szélütött barromm fákán mondta, a dobok fel vannak véve.A végére eléggé kikészültünk(ugyanis mindhármónknak játszani kellett Ottóval együtt, a mankógitárok végett), de megvan.
Én tsak annyit tudok hozzáfüzni az elhangzottakhoz, hogy úgy szétiszom az agyamat veletek pesten, hogy életem hátralévö részét már csak brekegéssel fogom eltölteni a Bigmágocsi csónakázótóban!!!
Brekeke!
Egyébként tisztelettel jelentem,hogy éppen most fejeztük abba a dobok felvételét!
Na, ez a aug. 19 jól hangzik, sziget után 2 nappal.
Ittunk is egyébként tegnap. másnaposan/ittasan egyébként nem túl jó dolgozni, erősen kell koncentrálni, hogy mit mondok a főnöknek :). megittunk egy liter bechert meg egy pár sört
A héten derült ki, hogy a Mindszenti Rockfeszten aug. 19-én 22:00-tól 23:00-ig játszunk, ami tök jó mert majdnem főműsoridő.Úgyhogy gyere, ha tudsz.A koncert után szénné isszuk magunkat!!!
Ja, meg ugye Pesten keverünk, ami vonz bizonyos dolgokat maga után:-)Ez a Vinsz gyerek jó fele tapogatózik:-)