Szerintem Richwood lesz az. Kép alapján csúnya rosetta, szép lakkozás, kidolgozás, döntött nyak (ez nem Selmer sajátosság). Koreai (kínai) cucc. Akár jó is lehet. Mindenesetre 50000 forintért még akkor is megéri, ha csak szobadísz. A legolcsóbb tisztességes Django gitárt a Johnson gyártja, de az is 110 körül van (igaz, elektronikával).
Nem tudom, minek neki szóló transzkipció. Vegyen lemezt, és szedje le. Ráadásul hegyekben áll a transzkipciós Django kotta mindenütt, pont ilyen gyűjteményes van kevés.
Igen, tulajdonképpen az, csak nekem részenként van meg. Egyetlen hibája, ami annno előnynek tűnt, hogy csak TAB van benne. Egyrészt más hangszeren nem lehet a témát eljátszani (tehát, ha a kezébe akarom nyomni a fúvósnak/hegedűsnek, hogy ezt játsszuk, nem megyek vele semmire, de magamnak is át kell írnom a témát, ha fújni akarom), másrészt nem késztet kottaolvasásra, ami viszont zsákutca.
1 of 1 people found the following review helpful: 3.0 out of 5 stars Meh., February 4, 2008 By R. Cruces "Ricky C." (Long Beach, CA) - See all my reviews (REAL NAME) Well, this book has amazing pictures and tidbits of information. But other than that, its pretty mediocre. There are no solo transcriptions, and some of the chord voicing are wrong. But the pictures, again, are awesome. Very nicely made book, just lacking a little bit of substance.