Tavaly aprilis vegen voltunk Szlovákiában emlékeim szerint. Nem megyek azóta sem durvábban, az LC8 vékony első gumija és ehhez mérten nem túl erős fékei nem engednek nagy szerpentines csapatást. A Ringen a legjobb időm is elég ergya volt LC8-cal (2:40), szóval ezt nem nevezném kínzásnak. :)
Lehet h az öninídtó fogaskerék volt tényleg. A generátort tette menetzárlatossá. Ahhoz nem kellett bontani a blokkot...
Mol: isteni szikrától vezérelve én azon a kúton (amikor Szepy homokos 95-öt tankolt) 98-ast tankoltam. Soha elötte, soha utána nem tankoltam 98-at...Szóval ez a különbség. Tényleg eléggé kíméletlennek írják le TB-on Szepyt...
Ami nekem is furcsa mert nem ilyennek láttam amikor együtt motoroztunk, igaz régóta nem motoroztunk aszfalton együtt csak tavaly ilyenkor Szlovákiában, de akkor meg egészen jámbornak tűnt a bálnával, főként terepen... Mikor is volt ez SZepy, most nem jövök rá, LC8 volt én meg terep kerékkészelttel voltam)
Te Nyúl, nem lehet, hogy én téged láttalak a G-T racingben??? Mert mikor voltam a küllőimért, akkor ott volt pár emberke, aztán mikkor eljötem, kicsit odébb láttam egy sárga Trafficot matricázva. Asszem valami elgörbült féktárcsáról dumáltatok, hm???
Hihetetlen eltérések vannak a szállítási költségekben csakúgy, mint itthon. Itt is van olyan futár aki Szegedre 17000-es árajánlatot adott a másik 48 órás átadási határidővel 1600-ért vitt el 4 kisteherautó felnit.
Ha már beszétek németül találhatnátok a német futar.lap.de oldalon valami olcsó szállítót ilyen esetekre. Az eladónak tökmindegy, hogy melyik futárcég megy érte házhoz...
Nekem a 377 euros kipuf vegeket 55 euroert hozzak el a ktm-fabertol idaig. Gondolom fegyveres kiseret es piros szonyeg is van az arban... Majd elvalik.
Hát, ha a Woller "dobozkáját" (akkora volt, hogy alig bírtam elvonszolni a kaputól a teraszig) 8 euroért hozták Németo-ból Csepelig, akkor ez nem hiszem, hogy túl reális tényező!
Nyufi kolega! Megérkeztek a matricák. Frankó! Köszi. Holnap majd jól felragasztom őket. Amúgy először nem esett le, hogy ki az a kreatív levelező aki nyuszifejet rajzol a borítékra, de mikor kibontottam azért leesett :) Mégegyszer köszi.
Mondhatnád neki azt is, hogy kéne már jöjjön kicsit terepezni!
Ott úgyis puhára esik és még a tank se lyukad ki!:)
Beszéltem Wollal, tiszta ideg! A kurva német akitől az első keréknek kéne megérkezni, írt egy rövid levelet aminek a lényege: Bocs, de a kerék a postán elkallódott, a pénzt visszaküldöm.
ad1: nem hiszi el, mert semmi hivatkozási számot nem adott, pedig kérte tőle
ad2: az ilyen getszó seggfejeknek szeretnék kapanyelet feldugni a seggébe úgy, hogy a kapa feje legyen belül. Mocskos mázlista, hogy olyan messze lakik, és nem tudom a címét!
Szegény Wolly!
Így a terep projekt kerék hiányában még jócskán várat magára! :((