Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.22 0 0 1063

Aki esetleg nem tudna Győrbe menni, az ETO-Rákóczi mérkőzést a Sport2 is adja 18.00-kor.

HAJRÁ RÁKÓCZI!

Előzmény: Kék skorpió (1062)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.21 0 0 1062

Budapest, október 21., 13.40 Két órával későbbre kerültek a mérkőzések.

Az MLL - az érintett klubok kérésére - engedélyezte az alábbi műsorváltozásokat engedélyezte.
Az Arany Ászok Liga 13. fordulójában (2004. 11. 10., szerda) az alábbi mérkőzések kezdési időpontja változott 16.00.-óráról 18.00-órára.
NABI Kaposvár-MTK Budapest
Újpest-Honvéd
MATÁV Sopron-Győri ETO FC
Vasas-Diósgyőr
Előre FC Békéscsaba-DVSC Megaforce

Mint arról beszámoltunk, az NB I/B-ben a Sport 1 televízió közvetítése miatt az alábbi mérkőzés kezdési időpontja is megváltozott:
Auto Trader Tatabánya - Szolnoki MÁV

Az új időpont: 2004. 10.23. szombat, 11.30-óra

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

kaposvari Creative Commons License 2004.10.21 0 0 1061

Közben kiderült, hogy én nem tudok menni Győrbe:-(

Fehérváron viszont mindenképpen ott leszek, de lehet, hogy Lellén is jövő szerdán kettőkor.

Előzmény: Muntanitz (1060)
Muntanitz Creative Commons License 2004.10.20 0 0 1060
Vagy megyek, vagy ágyban fogok feküdni, mert tegnap óta egyre kutyábbul érzem magam. Szóval, valószínűleg az utolsó nap fog eldőlni.
Előzmény: kaposvari (1052)
Simi23 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1059
A csapat nagyon jól játszott, de a Prukinak meg kellene tanítani a csapatnak, hogy a biztos vezetés tudatában vissza lehet venni a tempóból, de nem úgy hogy hátul adogatunk és felhozzuk az ellenfelet és adunk két gólpasszt. Ezt a Honvédot 6-7 góllal meg kellett volna verni. Andruskó kapufája a visszajátszás alapján nem volt gól, de Herceg Miki még színésznek sem jó, mert a kamu tizenegyesénél még el sem esett, csak amikor elfáradt, akkor leült. Győrben ilyen játékkal és semmi könnyelműséggel lehet esélyünk.
kaposvari Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1058
Az összefogalóból egyértelműen kiderült, hogy Balajcza NEM ért hozzá Herceghez, bár ezt élőben egyáltalán nem lehetett megállapítani.
Előzmény: Lecso11 (1053)
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1057
Ugyanolyan kamu tizenegyes volt, mint a Fradi ellen.
Előzmény: Lecso11 (1053)
norris21 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1056

Waltner, Anduskó, Rajczi, Oláh...

9/4, nem rossz.

Előzmény: norris21 (1055)
norris21 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1055
Ők voltak a legjobbak

Az Arany Ászok Liga eddig lejátszott kilenc fordulója alatt mindössze háromszor fordult elő, hogy valaki 7-es osztályzattal kiérdemelhette a forduló legjobbja címet. Lapunktól ebben az évadban a soproni gólkirály, Tóth Mihály kapott 9-est, ő két gólt rúgott és adott két gólpasszt, mégpedig az Újpest elleni meccsen.

1. forduló: Waltner Róbert (8), ZTE-Pécs 1-0
2. forduló: Vincze Ottó (7), Debrecen-Győr 1-3
3. forduló: Vén Gábor (7), Bp. Honvéd-ZTE 3-3
4. forduló: Németh Viktor (8), Újpest-Nyíregyháza 3-3
5. forduló: Andruskó Attila (8), Kaposvár-FTC 2-1
6. forduló: Tóth Mihály (9), Újpest-Sopron 1-4
7. forduló: Rajczi Péter (8), Békéscsaba-Újpest 0-5
8. forduló: Darko Ljubojevics (7), ZTE-Kaposvár 5-0
9. forduló: Oláh Lóránt (9), Kaposvár-Bp. Honvéd 4-2

Zárójelben az NS-től kapott osztályzat

norris21 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1054

Arany Ászok liga, a 9. forduló után. A délvidéki Oláh Lóránt már olyan népszerű a szurkolók körében, mint a tősgyökeres kaposváriak

A Rákóczi sikere fontosabb az első gólkirályi címnél is

JUTASI RÓBERT

NS, 2004-10-18

Oláh Lóránt az első fordulóban a Vasas ellen is villogott - a 3-2-re megnyert mérkőzésen két gólt rúgott -, de a koronát az eddigi teljesítményére szombaton tette fel: a Bp. Honvéd 4-2-es legyőzéséből három találattal vette ki a részét, és ezzel az Arany Ászok Liga 9. fordulójának legjobbja lett a tudósítóinktól kapott 9-es osztályzattal.

Oláh Lórántot (fehér mezben) próbálták szemmel tartani a kispestiek, ám a Rákóczi csatára tarthatatlan volt (Fotó: Laufer László)
A 25 esztendős Oláh Lóránt a múlt év nyarától a NABI-Kaposvári Rákóczi játékosa, ám a labdarúgó népszerűségben máris felveszi a versenyt a "bennszülöttekkel". Ezt mindenekelőtt gólerősségének és nem utolsósorban megnyerő modorának köszönheti. A csapat éegutóbbi házi gólkirálya és mostani listavezetője, ahogy mondják: jött, látott és (eddig) győzött. Minden bizonnyal még nagypapa korában is emlegeti majd az október 16-i Bp. Honvéd elleni mérkőzést, mert bizony nem minden találkozón rúg egy csatár három gólt, és még ritkábban kap teljesítményére - tegyük hozzá, megérdemelten - 9-es osztályzatot. A kaposváriak támadója ezzel a hármassal csak újabb névjegyét nyújtotta át a kispestieknek, hiszen az idén tavasszal a másodosztályban is az ő remek góljával verte a Rákóczi a Honvédot.

Szívesen rúgta volna a büntetőt is

- Ha a mérkőzés előtt valaki azt súgja, hogy a Honvéd ellen gólt is kinéz magából, akkor miként reagált volna?
- Boldogan elfogadom a tippet - mondta mosolyogva Oláh Lóránt. - Az az igazság, hogy az utóbbi hetekben nem úgy ment a játék, mint elvárták tőlem: a Pécs ellen kihagytam egy tizenegyest, Zalaegerszegen pedig több helyzetet is elrontottam. Ezért aztán nagyon is bennem volt az érzés, hogy eredményesnek kell lennem. Úgy érzem, a három gól kárpótlás is volt az említett mulasztásokért.
- Apropó, tizenegyes! Szombaton is volt ilyen gólszerzési lehetőség, de nem önt jelölték ki a végrehajtására, pedig abban az esetben most akár négy gólt is írhatnánk a nevére. Nem csalódott?
- Kicsit… Szerettem volna én rúgni, a héten sokat gyakoroltam, de az edzőm - a Pécs elleni hibám után érthetően - jobban bízott Zahorecz Krisztiánban.

A házi gólkirályságra feltétlenül pályázik

- A három gól közül melyiket tartja szépnek, fontosnak?…
- Nehéz rangsorolni… Az elsővel növeltük az előnyünket, a második gólommal már kezünkben érezhettük a mérkőzést, a harmadik pedig egy percre a vendégek második gólja után, a Máté Pétertől kapott "forintos" labdának köszönhetően született, és úgy hiszem, lélektanilag a legjobbkor. Szóval mindhárom gól fontos is volt, szép is volt.
- Hét góljával az élre került a góllövőlistán. Gondolt már arra, hogy versenyezzen a gólkirályi címért?
- Ez még nem fordult meg a fejemben, ám ha úgy alakulna, hogy pályafutásom során először én lehetek a legeredményesebb gólszerző a magyar élvonalban, akkor nem leszek elkeseredve. De elsősorban a csapatomnak szeretnék hasznára lenni. Mindenképpen meg akarom tartani a házi gólkirályi címemet, kérdés, mit szól ehhez Jovánczai Zoltán…

Büszkén viselné a válogatott mezét

- Ön a Délvidékről érkezett, és úgy hírlik, magyar állampolgárságért folyamodott. A legjobb korban van, huszonöt esztendős, gondolt-e a magyar válogatottságra?
- Gyerekfejjel nagy vágyam volt odahaza, hogy jugoszláv válogatott legyek, de ha a sors úgy hozná, a magyar válogatottságra is büszke lennék. Persze tudom, azért még sok ilyen teljesítményre lenne szükségem, és nem mellékesen sikerüljön a honosításom is. Ami ennél reálisabb vágy, az az, hogy a Kaposvár továbbra is sikeresen szerepeljen, és ebben én a góljaimmal segítsek.

Lecso11 Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1053
Szép volt, fiúk!

Látványos meccs volt az biztos, kicsit féltem a meccstől, mert bár a Honvéd védelme elég gólképes (főleg idegenben), de hát mi a mi védelmünk se épp a legjobb formájában volt... 3-0 után nagyon ideges voltam a védelem miatt, nagyon-nagy baromságokat csináltak (bár a 11-es szerintem eléggé véleményes volt, szerintem Balajcza nem érte el Herczeget...), ha Lóri nem lő azonnal gólt 3-2 után, akkor még lehetett volna izgulni a végén (kicsit hasonlított a meccs a Vasas ellenire, ott is a végén majdnem sikerült összehozni egy döntetlent...), de szerencsére lőtt :)
Győrben nehéz lesz, és nem elsősorban amiatt mert az eto idén jó, hanem azért, mert mi meg idegenben... hát igen. De minden sorozat megszakad egyszer, miért ne most?
Előzmény: kaposvari (1047)
kaposvari Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1052
Mész Győrbe?
Előzmény: Muntanitz (1049)
fepa Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1051
A Kaposvári Ruhagyárban meg az XXL-es zakókat gyártják nekik.
Előzmény: fepa (1050)
fepa Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1050

Azért hogy tele volt a nadrágjuk a meccs előtt a "brutális" kaposvári rendőrök miatt, már-már az életüket féltették. Ehhez képest úgy tudom nem történt semmi. Legalábbis nem siránkoznak holmi attrocitások miatt.

A

Előzmény: Törölt nick (1048)
Muntanitz Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1049

Az NB I-ben még sohasem nyertünk bajnokit a Honvéd ellen, úgyhogy ez a győzelem a három pontnál is többet ért! Csak megint attól tartok, hogy Győrben nyomát sem látjuk majd a szombatihoz hasonló játéknak. Sok függ attól, hogy ki tudjuk-e védekezni az első félidőt. Eddig ugyanis csak két olyan meccsünk volt, amin az első félidőben gól(oka)t kapott a csapat, Pápán és Zalaegerszegen, azokból pedig nagy zakó lett. A kilencből hét(!) mérkőzésen viszont nem tudtak az ellenfeleink betalálni az első negyvenöt perc során, s ez négyszer győzelemhez, kétszer döntetlenhez segített minket, csak a Debrecen ellen nem bírtuk a végét! Szóval a statisztikák alapján az első félidőre kellene nagyon odafigyelni! :-)

HAJRÁKÓCZI!!!

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1048

Most arathatnak a kínai munkaruha-gyártók. Rendelés érkezett hozzájuk Kispestről 23 db kisméretű mellényre...

HAJRÁ RÁKÓCZI!

Előzmény: kaposvari (1047)
kaposvari Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1047
Bevehetetlen a várunk!!! Ha nem kezd el a védelem szórakozni 3-0-nál, kiütéses győzelmet arathattunk volna. Jó lenne most már idegenből is újra pontot rabolni. Szép volt fiúk! A Kispest szurkolók sokan voltak és a Balajcza szidáson kívül sportszerűen szurkoltak.
fepa Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1046
Köszi szépen!
Előzmény: Basildon (1045)
Basildon Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1045
MÁV_szurkoló Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1044

Miért, Lóri valóban szereti a mákostésztát !!!!!!!!

Kaposvár meg (szerencsére !) nem MEXIKO :-)))))))

Előzmény: fepa (1043)
fepa Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1043
Ne akarj nekünk rosszat!:)) Aztán úgy járunk, mint a Mezey féle válogatott.
Előzmény: MÁV_szurkoló (1042)
MÁV_szurkoló Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1042

GRATULA !

Oláh Lóri több tányér mákostésztát érdemel.... :-)))))

fepa Creative Commons License 2004.10.17 0 0 1041

"A hazaiak negyedik gólja után Oláh Lóránt szinte kihagyhatatlan pozícióból egyik játékostársa elé tálalt, aki a kapu mellé lőtt.
- Nagypál Tibit vártam, - mondta a triplázó csatár - gondoltam rúgjon ő is egyet. Ez egy csapatjáték, és nekem már megvolt a három találatom."

NB1.hu

Ez szép volt Lóritól és bíztató a csapat szellemiségére nézve is.

HAJRÁKÓCZI!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.10.16 0 0 1040

Megvan az újabb hazai győzelem!

Időnként nagyon szépen játszottak a fiúk, Oláh Lóri pedig fantasztikus!

Remélem, Jovi sérülése nem súlyos.

Azonban volt 1-2 nagyon bosszantó dolog:

a Kispest 3-0 után egyértelműen padlóra került, erre adunk nekik 2 gólt ajándékba és felhozzuk őket. Nekem tetszik, ha a játékosaink passzolnak a középpályán, cifrázzák a játékot, de az utolsó embereink ne akarjanak már trükközni, mert abból ilyen potya gólok születnek. Lehetett volna gólarányt javítani, még akkor is, ha a Kispest kapusa nagyon jól védett.

A műsorközlő kevesebbet is dumálhatna, és akkor nyomathatnák azokat a jó zenéket, amiket eddig. A lelátón mindenki hiányolta a bevonuló számot és azt az olaszos dallamot is, amit a mérkőzés előtt szoktak lejátszani kb. 10 perccel.

Természetesen a csapat megérdemli az elismerést, talán legközelebb idegenben is jobban fog menni.

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!! 

fepa Creative Commons License 2004.10.16 0 0 1039

Újabb győzelem! Ennyit a "szétesett csapatról", amiben bíztak a kispestiek. Külön öröm, hogy a kedvenc kaposvári játékosom, Oláh mesterhármast ért el. Gratula Lóri!

És természetesen gratula az egész csapatnak!

Hajrákóczi!

Wagner Lopez Creative Commons License 2004.10.16 0 0 1038

De jött Lóri...

4-2

Mesterhármas!!!!!!!!!!!

Előzmény: ivanandras (1037)
ivanandras Creative Commons License 2004.10.16 0 0 1037
3:2
ivanandras Creative Commons License 2004.10.16 0 0 1036

Vén Gábor lövi...

Gól. 3:1

ivanandras Creative Commons License 2004.10.16 0 0 1035
Tizi a kispestnek
Wagner Lopez Creative Commons License 2004.10.16 0 0 1034

Lóri: 3-0

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Wagner Lopez (1033)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!