És valamelyik karavánba benne vagy?
Mailed megjött. Kössz a dícséretet, bár az első rész szvsz kicsit lapos lett. De a második már készül, lehet, hogy még ma meglesz.
Még nem volt idQm elolvasni, de mindjárt kajálok, és közben pont megfelel.:)) Aztán írok mailt.
BÖdönke (Ödönnek indult) és Plushenko (nagy kedvenc).:)))
Sokan télleg azt hiszik, ez is olyan szokásos hagymával elijeszthető vámpírstory. De ez más. Ds tök új dolgokat talál ki a vámpírokról. És lehet, hogy nem is csak kitalálja:)
Farkas Dénes a neve.
GyB:elküldtem az I. fejezetet. vélemény? Tiédet hogy hívják?
Az olyan rajongókat én is utálom, akik csak azért szerettnek valamit, mert ismert lett. Én pl a HP-t is akkor kezdtem el olvasni, amikor még nem volt ismert.
Kapják be!:))
Engem ált.ban akkor szoktak kiröhögni , ha elkezdem mesélni , h miről szól.Akkár ált.ban elfintorodnak , mert mindenki azt hiszi , h ez a szokásos sablon marhaság...pedig én tom , h nem:))
Egy tevéd van? Hogy hívják? (Nekem kettQ van, de több már véletlenül sem lesz.:)))
A legtöbb könyvesboltban tényleg körberöhögtek, mikor megmondtam, hogy kinek a könyveit keresem. Én sem értem, hogy miért.
ok...az én tevéim már kicsit halódnak szegények , de azért még bírják a strapát.))
Mi egy éve írtuk az oldalt...azóta semmit se haladtunk...vszíínűleg nem is fogunk:))
Hmmm...ezen én is filóztam egy picit...hát lássuk csak..nincsen akkora reklámja , mint pl. a hPnek...egyelőre nem is készül belőle film...és kicsit brutális is...úgyhogy sztem itt azért nem annyira ismert...ha esetleg lesz film , akkor talán.ÍBár én azt úgy utálom, mert akkor megjelennek , a "rajongók" , pedig mielőtt mondjuk nem volt film azt se tudták mi az a dS...az nekem nem jön be:(
köszi, megnézem.
Már nekem is van tevém!!!!!!!!!!!
Tök jó. Bár nem tudom meddig bírja szegény, hisz nekem még a kaktuszom is megdöglik:)
Nekem már kb. két oldal megvan.
Magyarországon mért nem lehet nagyon hallani DS-ről? Pedig a legolvasottabb Britt gyerekkönyv.
Én is már régóta tervezgetem az ötletet, de egyedül nem mertem belekezdeni, szóval egy lánnyal kezdjük közösen. De még nem tudom mi a tervem a történettel. Lehet, hogy kiadom:)
Na jó, azért annyira nem jó. Sőt, az 1. fejezet kicsit uncsi, mert még nem indult be a story, csak a szereplők bemutatása megy.
Na jó, most a várakozási időre várok:)
Úgy látom indulnak itt is a fanficek...az én fejemben is szokott kerengeni néhány történet, de nem állnak olyan formában, hogy szépen leírhassam. Különben is: még valaki meglátja!:)
De lehet, hogy próbálkozni fogok.
Elmentem a könyvesboltba. Azt mondták, hogy ha van az országban, akkor a jövQ hétre, ha nincs, akkor késQbb lesz könyv. De a jövQ héten menjek oda. Ha korábban megvan, akkor felhívnak. Úgy tqnik, egyszer csak összejön.:)))
Jó...bár ha beírod a keresóbe , h Darren Shan , akkor egy csomót szokott találni...jó , van ami ilyen könyvesbolt v mi meg ilyenek, de ált.ban vannak oldalak is...sorry , de fejből egyet se tok:))
Nekem is van 11 tevém....ellátni őket az viszont már nem olyan jó...csak mindig megteccett egy név v kaptam őket...mind1
Tele vagyok kérdésekkel...
Toffy: hol van az a HP-DS?
bagoly: neked is van tevéd? de jó, itt már mindenkinek van:) Hogy hívják?
camats:ez az 1.fejezet most magyar vagy angol?
Hát én nem tom , h pontosan mikor jelenik meg a 9., de másik fórumon azt mondta vki , h beszélt(levelezett) a kiadóval és azt írták neki , h jan.közepe...bár ezt nem nagyon hiszem , mert még mindig nincs találat , ha beírom a keresőbe a címét , márpedig máskor akkor van találat.
Sztem 8de most lehet , h ez nagy baromság) az az egyetlen HIVATALOS oldal...de nem hivatalos egy csomó van...
nah..én közben okoskodtam és megnéztem a könyvbe és nem petróleum , hanem petrol volt , szval benzin:))ami a gödörbe volt v mi...no mind1.
Milyen oldalakon lehet Ds-ről olvasni? mert én csak a www.darrenshan.com-ot találtam, és bármilyen keresőbe írom a nevet, azt mondja nincs találat. Lehet, hogy csak az az egy ds oldal van? Pedig elég sokan szeretik a könyvet. És miért van az, hogy soha nem tudok bejelentkezni, csak ha már sokszor hozzászóltam, akkor jelentkezik be, de akkor sem mindeg.
Ügyi vagy! Hát azok a békák elég nagyok.:)
Valaki tudja mikor jelenik meg pontosan magyarul a 9. rész? Szeretném, ha elöbb lenne meg, mint az ozttársaimnak, hogy bosszanthassam őket (gonosz kacaj);)