Keresés

Részletes keresés

süneni Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4589

Jó hogy eszembe jut, lógok neked emillel! Jajjjjjj! Ezek a mitévő legyek.No azé megpróbálom.

nyugatinyúl Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4588

na azok idegesitenek, csak hogy anyu kedvenc együttesetöl befejezzem az idezetet. (csak nem kispál?)

Mesi, sajnos nem nyertel, csak majdnem, azert ilyen könnyü kerdest nem tennék fel. Valoban Hamlet, a drama utolso szavai ezek, de nem a dán kiralyfi mondja, mert ö akkorra mar kilehelte, amit kellett, hanem Fortinbras, a kesön erkezö szomszed kiralyfi, aki egy halom hullat talal csak a dán kiralyi bildingben. Ennek ellenere gondolkozhatunk egy közös cég grundolásán.

Csinalj nalunk is ilyet mesi, en vagyok az elsö megrendelöd, olyan vicces lenne egy elöadas közepen pl, ahogy a beöltözött szineszek ott toporognanak a szinhaz elötti buszmegben.

Kata, most latom, hogy informalva lettel, Kicsirigonal valoban sikerült valami malört müvelnem mar megint, ezuttal nem függöny, nem tévé, hanem az egyetlen (megjelenesemig) elö cserepesvirag esett aldozatomul. Mulatsagos volt, nagy hevvel ecseteltem neki a német bábmüveszet mibenletet, mikor is a gaz parketta galad modon kiszaladt a labaim alol (nemi körtepalinka is ludas lehetett a dologban) es dobtam egy hátast a helyi botanikus kertbe a könyves asztal mellett. Jelentem, a borállvány meguszta. Rigo viszont megsertödött, mert nem voltam allitolag hajlando egy agyban aludni vele. En erre nem emlekszem.

Akar hiszitek, akar nem, holnap du 2-kor meg a varosi teveben nyilatkozom monodramafesztivalrol. Mit ad isten, kerekasztal beszelgetes, masoknak is szot kell hagynom. Vajon mi lesz?

Topszingli klub: a ket gimis lanynak irtam, hivni is probaltam öket, még nem jeleztek vissza, nagyon remelem, még ma kiderül, mi lesz a szombattal.

süneni Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4587
Egyébként lassan mindenki hazajöhet, újra magunk vagyunk. Szerintem. Olyan rossz a csönd! Meg a zaj...
süneni Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4586
Hát én lemegyek az agyamról...
cibkat Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4585
Valóban isteni volt. Iszonyatos hangja van a riasztonak. Nekem egy csomo irodat és budit le kell ellenör?znem, hátha ott remeg valaki magatehetetlenül, sokkos álapotban, mindenhova benyitni, villanyt lekapcsolni, becsukni. Igy aztan a fülsértöen visító, sötét üres épületben rohangálok, mint a bolond. Valóban félelmetes. Miután mindennel végzek, rohanok a napsütötte, havas udvarra (egyébként valódi tüz esetén ennyi idö alatt simán bennégek...), jön velem szemben valaki és megnyugtat, hogy semmi gond, csak a kémia laborban történt némi mallör. Gondoltam magamban ezt-azt. Lemegyek az udvarra, szolok, hogy senki a fedelzeten, vissza a laborba (tehát 10 perc alatt több kilométert futok, mer ez egy baromi nagy épület) és ott találom a barátnöt a kereszthuzatos maró büzben, némileg rémült ábrázattal, amint azt igyekszik kideriteni, hogy a mellesleg tüzriadótól függetlenül kezein vegigöntött savat mivel szedje le.
Szerintem nyugtató gázt szívott, mert rajta kívül mindenki aggodott érte. Levegöre szinte tuszkolni kellett.
Előzmény: antalmese (4584)
antalmese Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4584
"A többi néma csönd" -- Hamlet mondá, mielőtt lelkét kilehellé.
Dizászter Peti, a megfejtés jutalmául azt kérem, hogy vegyél fel magad mellé tanoncnak! Mindjárt elmesélem, első akcióm milyen szép is volt!
Tegnapelőtt nagy kutyulást rendeztem a laborban, addig ügyeskedtem, míg a nem megfelelő oldat a nem megfelelő helyre került, aminek enyhe füst, de annál nagyobb bűz lett az eredménye (nem olyasfajta, mint annak idején Dániában). Mire az ablakkilincshez nyúltam szellőztetés megkezdésének céljából, arra már visongott a riasztó az egész épületben, megkezdődött az akció: ilyenkor mindenkinek előírás szerint némán, ajtókat becsukva kell az udvarra vonulnia. Két perc alatt a laborban volt az egész műszakis társaság, két igazgató, megnyugtattam őket, hogy nincs tűz, de azért még egy ideig tartott a telefonálgatás, szaladgálás, röpködtek valami tűzcsappantyúkról a vezényszavak. Szép akció volt.
Húsz perc után mind a négyszáz ember visszavonult az épületbe és minden haladt tovább, Kata engem erélyesen kiparancsolt a friss levegőre, mert azért beszívtam rendesen a savgőzből (szerencsére ártalmatlan fajta volt).
Közös barátaink (soha nem fogod kitalálni, kik :-) ), azonnal agyaltak: hirdetni kéne, hogy minimális idő alatt bármilyen épületkiürítést megoldok! Megválasztható a bűz természete, eredete, veszélyességi foka....
Hidd el, Peti, jó csapat leszünk!
Előzmény: nyugatinyúl (4578)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.03.02 0 0 4583
igaz-e, bandikám a hegyről, néha benézünk, oszt apokalipszis a köbön:))) Te legalabb megröhögtettél most!
and4 Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4582
Öcsém mi van itt.
szalapala Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4581
OFF

Ancsyka !

Most vegyél egy nagy levegőt..

Egyre várunk. Arra hogy ott ismerd el - anélkül, hogy meg kellene alázkodnod, mert senki nem akar Tőled olyat, hidd el !! - , hogy kissé elhamarkodottan köcsögöztél le valakit, nem voltál tisztában, mik a szokások. Ez nem baj, de el lehetne ismerni.

Hidd el, egy bocsánatkérés nem kurtítja meg az embert, sőt, ellenkezőleg. Megnöveli.

A többieknek:
Azért történt, hogy ebbe a topicba röpültek be a nyilak, mert Ancsyka kizárólag itt van jelen az indexen, tehát ide szűkült az elérhetősége.
Nem a topiccal, nem a résztvevőkkel, nem a témával van senkinek baja, mindössze az elérhetőség okozta ezt.

Nektek további jó topicolást kíván mindenki.
Előzmény: Ancsyka (4577)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4580

nem mondtam, hogy nem lesz, csak azt, hogy holnapra kideritem a ket lany felhivasan keresztül, hogy lesz-e, es akkor ertesitek mindenkit.

Mesike, gyere vissza, mikkamakka, ez a mi grundunk es egyebkent is csak az a szép ződ gyep es jön a szén csúszik, ezzel a sebesseggel teremj itt ujra, kopogtatas nelkül, hogy fokozzam a KULTÚRÁT!!!

Ancsyka Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4579

Tehát akkor nem lesz szombat??

Előzmény: nyugatinyúl (4578)
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4578

a szombattal gondok vannak, mert pont Blanka es Zsofi nem latszik raerni, az egyetlen "igazi" közepiskolasok a közepiskolas olvasotabor rendezvenyeröl, de igerem, felhivom öket, es amint tisztazodik a dolog, mindenki mast is ertesitek.

Ancsika, kerjel mar legyszi bocsanatot ezektöl, akikröl ugye nem tudunk es nem halljuk es nem olvassuk öket, nem is tudom kikröl beszelek, szoval tölük, ott es ugy ahogy akarjak, es felejtsük el ezt a horrort. Nem kell valaszolni, csak ott, ahol kerik, megnyugtatasukra. Eleve se kellett volna itt barmit is valaszolni. Apropo, volt mire? Miröl beszelek? Szeretek mindenkit, kiveve, akit nem. "A többi néma csönd"-tesztfeladat továbbra is hatályban van.

Ancsyka Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4577

Én is azt szeretném, hogy szent legyen a béke. De veled beszédem van.

Peti, megtehetjük, hogy nem reagálunk, de akkor ezek életfogytiglan fognak bombázni az iménti szinvonalú beírásaikkal. Mondjuk, ha reagálunk, akkor is. Mondjátok meg nekem (ralimentes médián keresztül) mit tegyek, hogy jóvátegyem.

Előzmény: süneni (4574)
cibkat Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4576
Te Dizázászter! Hát a Zoli szegény virágával meg a frankó borálványával mi van?!?!
Illetve kaphatunk-e majd aláírást a füzetecskénkbe?
Előzmény: nyugatinyúl (4573)
süneni Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4575
szia Peti! Ne idegeskedjetek, mindent rendezek hogy izzik kezeim közt a billentyűzet, csak tíz perce órán kéne lennem. Küldöm neked holnap a szülőset!
süneni Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4574
kösz ancsa de most minden jószándékod dacára lehet hogy alágyújtottál az eddigi munkámnak. ők is csak emberek, és te sem voltál épp úrinő na, hiába hogy nem mi hívtuk őket. most már legyen szent a béke, szombaton meg könyvtár nekem meg írnom kéne Petinek aki ma jön haza és in konkrétó agybajt kap ha ezt meglátja! te nő,minket az innen való örökös letiltás veszélye fenyeget. ne haragudjatok, mi nem ezt akartuk!
nyugatinyúl Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4573

na, ugy latom, zajlott itt az elet, mig en Stuttgartban szerveztem a szegény magyar kultura nyomorusagos kis ügyeit. Mi lenne, ha az elözöeket egyszerüen nagyvonaluan elfelejtenenk, mintha soha el sem hangzottak volna a becses hozzaszolasok.

Milyen hozzaszolasok is? En nem tudok semmiröl, nem emlekszem semmire, nem tudom, ki miröl beszel, reagalni sem ohajtok, ellenben Stuttgartban kifejezetten jo volt, letrejönni latszik a segitsegemmel is egy közös nemet-magyar babszinhazi produkcio az egri Harlekin babszinhaz es a stuttgarti babmüveszeti föiskola között. Csak aze mondom, mer ez itt a KULTURA helye.

Amugy meg, hogy nevessünk is, egy mai sztori nyugati nyul kalandos eleteböl: alig lepottyanva a repcsiröl ejfelkor ert a hir, hogy sajtotajekoztatot kell adnom masnap 1-kor Egerben a szinhaz monodrama fesztivaljarol. Mediasztar lettem. Kialvatlanul, enyhen masnaposan (kicsirigonal "aludtam") estem be Eger varosaba, epp annyi idöm volt, hogy berohanva a szinhazba a lift es a bejarat között megtudjam, hogy mit is kell mondanom, majd szaguldas porse szerelem jelleggel fel perc alatt vegrehajtottam egy hazabuszozas-öltönybeugras-felliter mentolos izevel szajöblögetes-túrt, majd a buszon kenyelmesen megirtam egy szatyros néni hátán enyhén szendvicses jellegü közegben az 5 perces ismertetömet a fesztivalrol, beestem a mikrofon ele a varoshazara, es elkezdtem beszelni. Eddig még ment is flottul a dolog, a gallérom se lógott az öltöny fölé, nem döltöttem fel az elsö mozdulatommal a mikrofonallvanyt, még azt a bravuros akciot is a mellettem ülö polgarmester kaveval valo beteritese nelkül sikerült vegrehajtanom, hogy a lazasag latszatat fentartva, mintha cseppet sem izgulnek, ket gondolati egyseg között profi modon biztositottam felig még Stuttgartban levö szervezetem a körülmenyeket figyelembe veve igencsak egetöen szükseges koffein-utanpotlasat. Szoval, mint a

nagyok, tiszta halivúd. Fenyesen es alpesi ivekben felfele törö mediakarrieremet egy szolid pisszeges szakitotta felbe a megyei kulturalis bizottsag vezetöje reszeröl a masik, nem polgarmesteres oldalamrol, hogy talan most mar jo lenne a lenyegre szoritkozni. Mint utolag kiderült (ezt az egy csekelyke informaciomorzsat mindenkinek sikerült elfelejtenie velem közölni), ez nem az en egyszemelyes mítingem volt a hírnévvel, hanem egy fél oras sajtáj az egri tavaszi fesztival egeszeröl, a babszinhaz, a müvhaz, a nemtudommilyen galeria, baletttanccsoport, ütöröörs es stb vezetöjenek a reszvetelevel, mely 30 perces heppeningböl kb 5 perc lett volna az egri szinhaz szereny hozzajarulasa eme fesztivalrol az en mediumom szükszavu tolmacsolasaban. Sikerült a 30-bol tizenöt percben melyen szanto szinhazesztetikai eszmefuttatasokat folytatnom a monodrama müfaji lehetösegeinek mibenleteröl a brechti elidegenitö effektusok es a grotowski fele arm-theatre tanulsagainak a tükreben, valamint a 21. sz-i modern pr-trendek es a fesztivalszervezes kölcsönhatasarol is elmelkedtem egy cseppet, es eppen at szerettem volna terni a gyakorlati infokra, magyaran, hogy mikor es mit lehet majd megnezni es erre hol kaphatok a jegyek, mikor jött a galad pisszegés. Röviden: ketszer annyit beszeltem, mint a polgarmester elöttem, magamra haragitottam az egri ertelmiseg es media krémjét, ugy, hogy semmilyen hasznos informaciot nem sikerült közvetitenem a rendezvenyröl a sajto fele, mert a lenyegre mar nem maradt idö. Szoval, ha valakinek profi sajtosra van szüksege, csak szoljon, hatar a sikerben a csillagos ég. Uff. Ennyit Raliról és kimüvelt koponyájú értelmisegi tarsairól. A többi néma csönd. Aki tudja, honnan eme idezet, azzal targyalok, egyéb házasságszédelgők kíméljenek. Akinek nem a színvonala, ne vegye magára.

Jónás Péter, aki nagyon nem szereti a névtelen opponenseket, kiknek bárminemű válaszára eszem ágában sem lesz reagálni, és minden más olvasótáboros bajtársamnak is ezt tanácsolom.

rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4572
Nem, ancsyka, nem.Ott kérjed, ahol megbántottad a Loft komámat.Ott, ahol parasztul viselkedtél.Ott, ahol alulmúltad a minimum normákat is.
Nem itt.
Előzmény: Ancsyka (4571)
Ancsyka Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4571

Jó, akkor elnézést kérek, csak tűnjetek el erről a fórumról. Valóban nyakas vagyok kissé, és mindenféle írott és íratlan szabály ellenére most is úgy gondolom, ahogy akkor. Semmi közötök hozzánk, de a H.K.O.K. fórumhoz végképp semmi, ugyhogy menjetek vissza és élvezkedjetek nyugodtan a Szamizdaton. Lehet, hogy rossz helyen nyitottam a topicot, de ez sem ad okot az ilyen alpári beszédre. Nem akartam bántani senkit, és rosszat sem akartam, Eni ismer, tudja, hogy sosem ártottam még senkinek. Ennyi. Ha ez kell nektek: bocsánat, de mostmár aztán tünjetek ahova akartok.

Ki jön szombaton a könyvtárba? Olyan jó lenne olyan helyen is beszélgetni, ahol ezek nem olvashatják.

Emese, Te meg ne vondd ki Magad a forgalomból az én hülyeségem miatt. Tőletek végképp bocsánatot kérek ezért a szörnyűségért, és nagyon köszönöm, hogy próbáltatok védeni. 

rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4570
Általam is roppantul útált hülye kis önmegvalósítgató:
Engem viszont roppantul érdekel, hogy az általatok képviselt "értékek" ne nagyon terjedjenek szét az Indexen.
Előzmény: cibkat (4563)
süneni Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4569
Jajj!ez is az én hibám! az én ötletem volt az a nyomorult topic! Engem üssetek! Bárminek látszik is ez a hely, higgyétek el nekem, hogy ezek felnőtt, rendes, szeretetreméltó emberek akik egész évben szerveznek egy olvasótábort időt és energiát nem kímélve hogy az olyan bal..szoknak mint én legyen hova menni nyáron! Folytatom veletek odaát a szamizdaton jó? Az én qrva anyámat meg ami tetszik csak őket ne bántsátok.
cibkat Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4568
Értettük tisztelettel. Mindenki bunkó. Most, hogy így iziben megviláglottunk, meg is bántuk már minden bününket, de nagyon.
Minden jót!
Előzmény: rali (4565)
rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4567
Szerinted kettőnk közül ki érti ezt jobban?
Előzmény: antalmese (4562)
rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4566
KULTÚRA?

Ez a fogalom veled kapcsolatban?
rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4565
Nem, kistakony.
A prosztó személyeskedésedet meg add elő annak, aki erre kíváncsi.

Hülye volt a barátnőd - te meg hülye mód védelmezed.
rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4564
Senki sem szólt hozzátok - kizárólag az ancsykához szóltunk.
Előzmény: Ziggy Stardust (4561)
cibkat Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4563
(Cseppet Sem) Tisztelt Rali!

Engem speciel még csak véletlenül sem érdekel, hogy ki hol és hogyan sértette meg a barátodat - akár igazad van, akár nem - , amíg az nem itt történt. Márpedig...
Lennél olyan kedves és megkímélnél minket a kétségtelenül megsebzett, szomorú és sötét lelkedtöl, továbbá a hajmeresztö stílusodtól?!? Nyilván rengeteg más lehetöséged adódik még a tombolásra ezen kívül ?s. Ugy tünik, eddig nem világlott még fel: ez itt a KULTÚRA rovat.

Köszönettel!
Kata
antalmese Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4562
Talan ujraolvashatnad a beirast: nem arrol szol, hogy barkit is agyonfavorizalnank, csak arra kertelek (az irasaitok hangnemehez merten akar azt is irhatnam, hogy viszonylagos tisztelettel), hogy barkivel is problematok vagy megbeszelnivalotok van, ne ezen a forumon tegyetek.
Semmi nem mentesit az igenytelen, durva beirasaidert, es azokert a megjegyzesekert sem, amelyeket a forum tagjaira ismeretlenul tettel. A vehemencia nem is volt eros az adott helyzethez kepest.
Ha realizaltad, hogy udvariasan kertelek valamire mindannyiunk neveben, igyekezz felnott modra viselkedni.
Eltunok errol a forumrol arra az idore, mig ilyesfajta irasok szuletnek, szerencsere jobb dolgom is akad, mint meddo vitakat folytatni indulatos ismeretlenekkel.
Előzmény: rali (4560)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4561
Tisztelt Rali és a többiek!

Nem tudom, hogy mi történt pontosan, de annyi biztos, hogy nem a HATVAN-KÉZDIVÁSÁRHELY OLVASÓTÁBOR fórumon történt. Bármi gond felmerül bármelyikünkkel, bármelyik fórumon azt legyetek szívesek ott elintézni, s ne itt.
Ha már oly sokat idézgetitek a fórum-fíling íratlan szabályait, azt is tudnotok kellene, hogy nem írunk ilyen dolgokat a téma által nem-érintett fórumokba.

Választ inkább ne is írjatok, maradjunk felebarátok.

Üdv: (e fórum indítója) Ziggy Stardust
Előzmény: rali (4560)
rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4560
Lassan írom, hogy jól megértsed.

Az általad agyonfavorizált Ancsykád minden alap nélkül leköcsögözte egy kedves társunkat.Ez megengedhetetlen.

Ennélfogva minden olyan duma, amivel minket akarsz lekezelni - egyszerűen röhej.

Egészen nyomorúságos igénytelenéget jelez a részedről az, hogy utána sem néztél a dolgoknak - ellenben nagy vehemenciával nekiálltál minket leosztani.

Lehet mélázi a dolgokon.

Előzmény: antalmese (4559)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!