Üdv! Kicsit hanyagoltuk a topicot :(
Sok a gond. Mit szólnál egy szilaj elhatározással a jövő hétfői kezdéshez? Ha nem vagyok, nyugodtan kezd el nélkülem, megérdemlem :)
Ja, kisjött a Santiv8
"meg talán Verbrügge agressivitijéből is egy kicsit... "
Kár, milyen uncsik lesznek így a versenyek :)
A kis változtatásokra lettem volna kíváncsi, de nem muszály elküldeni. Kezdjük el most?
már elkültem egyszer még a hét elején...
az elmentettel együtt...
bár azóta még változtattam párat...
ugyanis kezdtem egy uj karrert vele, és volt párszor olyan hogy sprintnél első 5-ből 4 akvaszapónés volt, ezért többieket kicsit lejebb vettem...
meg talán Verbrügge agressivitijéből is egy kicsit...
Azért vagytok kevesen mert szinte lehetetlen hozzájutni a progihoz.
Én már a fél országot bejártam, az összes szervert végigbányásztam, se megvenni se letölteni nem lehet. Az a lényeg hogy tartsatok ki, ne süllyedjen a topic. Én csak a demoval játszok, de az is király. Nem könyü 1 szer tudtam szakaszt nyerni Zülle-vel, meg van 2 második helyem. Persze a demo csak egy kis töredék a menedzselés totál hiányzik belőle.
Ti hol jutottatok hozzá a programhoz? Le sem szállnék a hálóról ha meglenne. Néztem már Pesten, Fehérváron, Győrben, Tatabányán, sehol nem volt.
Szóval a lényeg: NE SÜLLYEDJEN A TOPIC!! Én rendszeresen benézek ide. Jól veszem ki hogy eléggé instabil a netes játék?
Ja, az más. Próbáljuk majd ki. Hol lehet majd leszedni? Most egyébként milyen adatbázissal játszunk? Kijött a Santi8 is.
Információidat honnét szerzed? A cyanid fórumról?
Meg lehet próbálni. Valóban érdekesebb lenne, bár nem tudom hogyan valósították meg. Mindenki értéke egyforma? Vagy minden csapatban megvannak az u.olyan emberek? Egy próbát megér.