Keresés

Részletes keresés

Hikaru Creative Commons License 2006.09.13 0 0 4570
Szabad persze :DDD

Aznap teljesen ki voltam borulva - az öngyilkosság határán - és akkor már olyan mindegy volt, hogy hova megyek lenyugtatni magam - igen, nekem a nyugtató csakis ázsiai pasi lehet :D

kép: Huncut felhőcskéből a sellő fiú ^^
sellőfiú
Előzmény: Plastic_Geisha (4569)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.13 0 0 4569

A bátortalanság már ezer éve ki van húzva. :D

Pink koncert? *röhög, de csak, ha szabad* XDDDD 

Hikaru Creative Commons License 2006.09.13 0 0 4568
Gomen-gomen ^^"" igazán semmi különös... nézzük csak... pl. Pink koncert, Ázsia Center, Skype, nameg chat :)))) csak kitartás és szerencse is kell hozzá! Sosem szabad feladni, nameg minden lehetőséget ki kell használni, és a bátortalan szót kihúzni a szótárból... az a legfontosabb (legalábbis nekem ez volt a szerencsehozó lépés)

Kép: Gackt a Redemption formájában :))) Nagyon édes ^^ mint mindig
Gackt
lulu? Creative Commons License 2006.09.12 0 0 4567

Háát megjöttem a kiállításról /HK Trade/ háát ezért kár volt nekik ideutazni ilyen messziről!!!

Termékbemutató, prezentáció=0

Mindenki lelkét szeretném megnyugtatni, hogy 1 JÓ PASIT SEM LÁTTAM!!!

Hikaru: a férjem cége regisztráltatott így mentem ki/ úgy volt, hogy egy barátnőm elkisér /összesen 3 főre kértük/ de nem ért rá senki ezért egyedül bóklásztam..

Gésának igaza van ..ejnye-ejnye mindig csak feldobod a labdát  mi meg várjuk a storyt aztán ittmarad a társaság kielégítetlenül...( a perverz kínairól sem tudtunk meg semmit..)

Sárkány Creative Commons License 2006.09.12 0 0 4566
Helyes Gésa, mindent bele.
Előzmény: Plastic_Geisha (4564)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.12 0 0 4565

ELHALÁLOZOM! (/___;)

Kyoooooooooo
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.12 0 0 4564

hikaru >>> És hol találsz ilyen egyedeket? Ha már elmondod, hogy találtál, akkor talán illenék egy kis információtöblettel is megajándékozni minket. :)

oolong >>> Nyuuu! Várunk! <3

Sárkány >>> Pont most böngészem a fórumot. :D

Akkor most jövök én is képügyben ^^:

Ryu

Ryu 2

Ryu 3

Ryu 4

Ryu 5
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.12 0 0 4563

rákontrázok, ha megengeded:)))

ryryry
Előzmény: Sárkány (4562)
Sárkány Creative Commons License 2006.09.12 0 0 4562

Akkor tényleg beindult az üzlet....

Gratula.

Harponak, Gésának, meg akinek tetszik

Előzmény: Hikaru (4561)
Hikaru Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4561
Sárkány, attól a vizual keis sráctól, akivel megismerkedtem...
lulu: senkivel sem tudok betelni, de most a vietnámi fiúkámat hangsúlyoztam ki :)))
Hikaru Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4560
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, hogy jutottál ki??? Én ma mentem, de azt mondták, csak kis-és nagykereskedők, vagy cégek regisztrálhatnak :(:(:( úgyhogy én pórul jártam...
Előzmény: lulu? (4555)
lulu? Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4559
Yida Huang-go away imáááádom!!!!
Előzmény: Hikaru (4553)
lulu? Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4558
melyik fiúkáddal?
Sárkány Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4557

Hú az klassz. Jelentkezz akkor hogy mi van.

egy érdekes fórum
Előzmény: oolong (4556)
oolong Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4556

Igen, igen emlékszem, köszi! ;)

Jó hír: elképzelhető, hogy 25-én (hétfő) este ismét Pécsen leszek. Akkor összefuthatnánk egy kicsit! Még majd egyeztetünk, hogy biztos-e.

HK Trade...mennék Lulu, de sajna sem pénzem,sem időm. :(

Előzmény: Plastic_Geisha (4548)
lulu? Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4555
volt valaki a a Hong-Kong trade-en? már regisztráltattam de csak holnap jutok ki.
Sárkány Creative Commons License 2006.09.11 0 0 4554

Ha egyszer az üzlet beindul....

Kitől vársz mélt??

Hikaru Creative Commons License 2006.09.10 0 0 4553
Nah, megint régen írtam, gomen ^^""" nem tudok betelni a fiúkámmal ^^
A Huncut felhőcske nagyon édes film!! Egy bácsi kiment a film közepén....minek ül be ha nem bírja, és látja, hogy 18-as karikás... O.O
és ez a Huang Ji Da....valami isteni szépség van benne...ő a háttérképem a telcsin ^^
Tudtátok, hogy élnek Mo.-n elvétve japánok visual kei öltözetben?? csak írna már nekem mailt.... valami történhetett velem, hgoy az utóbbi időkben olyan könnyen megtalálom őket. Eddig nagyon sikermentes voltam ez ügyben, most meg.... há, de nem akarom elkiabálni (le is kopogom)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.10 0 0 4552
nekem is töménytelen sok képem van, majd 10 giga:D

bizony rendezgesd és írd ki cd-re, mert lehet holnap már késő lesz (najó, azé' nem jön az olyan hirtelen). én már dobtam kukába vinyót a legalább 30 giga zene-és videó fájlommal együtt, szerencsére ki voltak írva, de akkor is dühítő. amúgy én már mindent átéltem PC-éileg, nem tudsz olyat mindani, amit nem csinált még a gépem, talán még csak fel nem robbant vagy ki nem gyulladt (bár ahhoz is közel állt, mert sokszor abnormálisan felmelegedett), de egyébként minden mást (kikapcsolta magát, újraindította magát, nem tudtam bekapcsolni, nem tudtam kikapcsolni, a totál lefagyásokról nem is beszélve), de a legszebb emlékem a vinyó kimúlása volt, előtte hangosan kattogott (kerepelt), onnantól már indítani sem lehetett a gépet. egy PC guru több órán át próbálta újraéleszteni, sikertelenül. amióta új gépem van, megszűntek ezek a problémák, valszeg tönkrement már az alaplap, mert régi volt, de az sem kizárt, hogy vírus tette tönkre. úgyhogy én is rettegek, frászban vagyok mikor furcsa hangokat hallok a gépből, a vinyók úgy szoktak nyögdösni, recsegni, hogy fáj. az a baj, hogy ezek mechanikusan működnek és sosem tudni mikor mondják be az unalmast.

a filmet mindenképp megnézem, én szeretem a bizarr, agyament állatságokat:XD
Előzmény: Plastic_Geisha (4547)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.10 0 0 4551
nemcsak miyavinak abnormálisan hosszúak az ujjai, tudnék példát mondani még a jrock világból:) amúgy ez a miyavi akkora nagy paraszt, azé' kicsivel írva a neve:))
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.09 0 0 4550

Wehehehe.

Ugyan mire gondolsz... :D

Hatásosabb, amikor fügét mutat. Az tény. :P

Előzmény: Sárkány (4549)
Sárkány Creative Commons License 2006.09.09 0 0 4549

Attyám a közéoső ujja mekkora. Tényleg érdekes keze van.

Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.09 0 0 4548

oolong >>> Itt jól látható Miyavi keze (a hihetetlen hosszú és vékony ujjak). Tudod, beszéltünk róla... (: 

Miyavi keze

Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.09.09 0 0 4547

Diruról töménytelen sok képem van. Meg egyéb ázsiai zenészbácsikról is. :)) Pont ezek közül 3 nem volt meg, úgyhogy arigatou Sárkány. :)

Rendezni kellene szépen, és cédékre írni őket, amíg nem hal meg egyszer váratlanul a gépem, és el nem veszik minden örökre. (Ez az állandó parám, nem is oknélküli, mert párszor már bekaptam ilyen kék képernyős témákat, szerencsére eddig még mindig működött az újraindítás.)

A felhőcske az nagyon állat film. :D Ahogy Sárkány mondja, látni kell, és igazából magadnak eldönteni, hogy mivan. Olvastam, hogy a bemutatóján jópáran kisétáltak a nézőtérről a film közben. Gondolom felháborodtak. Biztos saját magukon. Hát arczodbavágós mozi az biztos, de kihagyni nem szabad, és másokra sem kell hallgatni. Nézd meg, és véleményezz, aztán meg igyál meg egy pohár dinnyelevet. :D

Lyuk-at már régóta meg akartam nézni. Majd csak egyszer alkalmam nyílik rá.

harpokratesz Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4546

köcönjük.

oké.

Előzmény: oolong (4545)
oolong Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4545

Találtam a céges gépen egy olyan mappát, amiről nem nagyon tudom, hogy megvan-e minden otthon. Feltettem sendspacere, ha gondoljátok nézzétek meg, hátha valaki talál benne olyat amit épp keres.....amúgy semmi extra...diru, vidoll, kiyoharu, kirito, mucc, van egy plastic tree is meg creaturecreature....

Nóták

Harpo, akkor jövő héten valamelyik este egyeztetünk! Köszi!

harpokratesz Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4544

jaja, én is nemrég fedeztem fel a gugliban véletlen, úgy látom kismillió Photobucket létezik, pakolgatnak fel rendesen a fanok. az ember csak győzze végignézni és lementegetni a jobbnál jobb fotókat. egy kincsesbánya!

THX!!!!!!!!

Előzmény: Sárkány (4540)
harpokratesz Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4543

oké, majd megbeszéljük msn-en. tonberry-re még nem próbáltam, filmes oldalakra sem, csak ide. úgy tudom mindenhol egy kicsit másként van, de adnak hozzá útmutatót. hát egyelőre jpopsuki a legjobb jrock-jpop letöltős oldal, tonberry-t nagyon agyonvágták, alig töltenek fel rá, de nem is csodálom.

én meg Emule ügyben kérnék tőled segítséget, ha jól emlékszem te használod. fájlcserélőkhöz totál laikus vagyok, de az sem világos, hogy emule-ben hol kell regisztrálni, mert nem látok olyat. szóval mégcsak el sem tudtam kezdeni a dolgot.

aztán majd DC-t is szeretném használni, ha már fent van a progi.

film: ennek a rendezőnek a filmjei elég furcsák, én a Lyuk-at eccer elkezdtem nézni, de nem bírtam 10 percnél tovább, és mikor tovább tekertem a videót, mindig ugyanaz történt, fúrás a mennyezetbe:)  na mindegy, majd valamikor újrapróbálkozom vele, ha már afféle művészfilmes. talán csak idő és türelem kell hozzá:)

Előzmény: oolong (4541)
oolong Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4542
húúúú Sárkány, nagyon elkényeztetsz minket!!! thnx
Előzmény: Sárkány (4540)
oolong Creative Commons License 2006.09.08 0 0 4541

Harpo, ebben majd én is kérném a segítséged, mert én sem tudom, hogyan kell feltölteni ilyen helyekre! A filmet én még nem láttam, de elég perverzül hangzik ahhoz, hogy megnézzem... :)))

Ő meg nem tudom ki, de tetszettek a képek - a végére pedig egy Hidehiko:

Előzmény: harpokratesz (4537)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!