amikor éppen nem vegyülök, akkor egy másik személlyel / egyénnel beszélgetek. figyelem, mit mond. ez általában eléggé leköt. vagy viszont, én kötöm le éppen ôt.
ha nem köt le, akkor filmet nézek, és / vagy a macskával tárgyalok. aki szintén külön entitás.
azért a formállogikát sem hiányolva de a mentális hiperaktivitás lehetôségét sem kizárva kérdezlek téged, te ember:
mi a két pont jelentése a beírásaid vbégén?
megtörtént. én elôbb küldtem neked mailt, azaz a szeméályes problémát személyes terepen oldottam meg, nem egy kommunában.
aztán, mert bnem jött válasz, megerôsítettem itt is.
szerintem így korrekt.
ettôl még te érezheted úgy, hogy nem az, de számomra az már csak - na, hímsoviniszta duma jön, tessék pirulni - tipikus nôi viselkedésmód, hogy amikor a pasi belátja, hogy hülye volt, akkor a nôi egyednek ez nem elég, hanem még egy jó kis tökgyalu és sikamika is beindul.
az átlagembernek pedig egy melle és egy heréje van, ma mondta a tévében egy néni.
egyének néha egészen kommunális jelleget bírnak ölteni. és amikor épp ebben leledzenek, azaz ebben élvezkednek, vagy szenvednek, akor abban az esetben ha te a kommunális ügyet hulladéknak titulálod, akor azzal az egyének alá is rendesen alágyújtasz.
ha nem hiszel a gruppenfellációs agymálnaszörpben, az oké, akkor te nem vegyülsz. bár a fene tudja, hogy akkor ha nem épp magaddal beszélgetsz, akor mit is csinálsz, de hát láttunk már érdekes megfejtést, erre is bizonyosan van frappánms logikai magyarázat.
csinos egyénekben hinni és nem kommunában, de mégis van egy enyhe bukéja a kifejezésnek.
uppsz, ezt nem igazán értem.oké. nehezen dekódolom, de sebaj. majd megtanulom, ha kell.
egyébiránt azt hiszem, hogy az ügy rendezést nyert, és ez már csak egy kis enyhe tökszorongatás a részedrôl, de vállalom. és mivel erôsen offtopicok vagyunk azt hiszem, és mivel nem nagyon akarnám a dolgot magyarázgatni tovább, légy megértô.
nem túl hízelgô, ha globális ítéletet mondasz egy hely látogatóiról.
igazad lenne. cserében viszont ajánlom, hogy olvasd újra az egyénekrôl és a kommunális kakáról szóló mondatomat.
mert az arról (is) szólt volna, hogy az ember ne általánosítson.
ja, és egy zavaró dolog van: ahelyett hogy az ember békésen fogat csitorgatna, offol.
nem az off-al van a baj, hanem a fogcsikorgatás hiányával. én leginkább ilyen részletekben szoktam elveszni, tudod.
Tegnap az ABC-ben egy fütyülinget kértem.
Az eladó rámmeredt mintha élö halat említettem volna és mutatóujját kimeresztette abba az irányba ahol
a következö kolleginát találni vélte. A kollegina már a bálnaszem-tükörböl figyelte mozgásomat. úgyhogy
nem értem öt meglepetésül.
- Szóval Önnek kell? - szerezte vissza a lélekjelenlétét, de semmi bizonyosságot nem éreztem hangjában.
- Fü... -
- Tudom - szólt mostmár kissé élesebben, mire én is kapcosabb lettem.
- Nincs miért...
- Nem izgatom fel magam, maga csak törödjön... - szólt megint hozzám, miközben a fökötöjén babrált.
- Feküdjön le! - hideg kék szemében a parancs ridegzett.
- Magával? - lepett meg a gondolat, de nem jutott tovább.
- Nem fog fájni - felelte, rá se figyelve a cirkuszra amit játszani szerettem volna
Valami nemesfémszerü (wolfram?) kampóval a nadrágszijamat bogozta miközben terpeszülésben a
csipömre ült. Kezdtem kellemetlenül érezni magamat és nem ritkán szabadkoztam.
Ez a reklám helye, addig mehettek pipilni.
Na itt meginnt.
Szóval a kampó veszélyes köröket tett a köldökpiersingem felett, amimiatt a feladáson gondolkoztam,
de mint örök játékos, legalább egy remit ki akartam hozni a dologból.
- Van zakószinben is? - dugtam az utolsó adumat a kialakult társalgás kerekébe. És bingó, ez nyerö volt,
mert a láncreakció megszakadt.
- Nincs, azt rendelni kell - felelte egy szakállas férfihang mögüllem, akit eddig még nem volt szerencsém
ignorálni. Szerettem volna még megkérdezni, de hirtelen körülöttem a zöld függöny sávot váltott és ismét
ott áltam az egyre szemlélödöbb vásárlók zuhatagában.
- A viszontlátásra - emeltem volna kalapomat, ami persze ott maradt valahol, de nem felelt senki...
jessz, van igazság a 4-esnél. dolgozni kell rajta, meg tudod, az idô, az nagy úr.
egyébiránt: ozagent is ott ismertem meg, és tudtommal szerepem van abban, hogy ide is bejár. a "szellemiség" egyébként tipikus magyar ugar, azaz hagyták elkúródni és felverte a gyom. de errôl nem igazán a nép tehet, aki ott van.
sokan kimásztak egyébkánt belôle, és nem túl hízelgô, ha globális ítéletet mondasz egy hely látogatóiról.
megkaptam. csak van egy olyan aberrációm miszerint ha a szomszédom a közgyűlésen netán a küszöbömre szarik, nem tudok privátban a szintén lakótárs ikertestvérével tárgyalni.
átfutottam. azért a negyedik hozzászólásban úgymond van valami.
egyébként, hogy te is jobban láss valamit: bocs, de lex4rom, hogy mi van arrafele, pontosan azért a "szellemiség" miatt, ami ott uralkodik.
mert - ôszintén szólva -, nem fűzök sok reményt ahhoz, hogy aki egyszer odaragad, az valaha is kimászik belôle. mondjuk, semmi közöm hozzá, csak nem kell, nem érdekel, cuzámmen. egyénekben, egyes emberekben hiszek, kommunális szarban nem, ilyen egyszerű.
hja, ôszinzteség kisipar - egy kérdést beszélgetésünk felvet: mailomat megkaptad akkor, amikor az utalt beírást megtettem?
hogy a helyzetet jobban lásd (mármint az enyémet), idetennék egy topicot "onnan", kérlek nézd meg.
http://forum.internetto.hu/hozzaszolas.php?topicid=15642&hol=0&ldate=2002-02-22+05%3A02%3A36
namost: egyébirént én viszonylag régebb óta "halasztom" a másik nicket. és mivel ez rutin, ezért nem csioda, ha még keveredés van akkor, ha a múltbélivel írnék.
és egy Neurotic szám is eszembe jutott:
"a múlt hosszúra nyúlt, de szerencsére vége
eredô ember felmegy az égbe..."