Most viszont már tényleg megyek elfele. Köszönöm a társalgást mindenkinek, bár asszem, mindenki elszaladt már csicsikálni. Holnap nettávolban leszek, de lélekben mindenképp a rajongókkal. Jó éjt.
Biza, futok. Így viszont meg kell vennem az újságodat, mert elgondolkodtadtál. Holnap meg is kérdezem az árust, vasárnap megjelenik-e, aztán max. abban olvasom a szép eredményeket.
Nem azért mondtam, kell a spirituális hangulat néha, pláne ilyen francos tanulások közepette. :-) Gonoszság, nem gonoszság, megítélés kérdése. Én kifejezetten nem értékeltem. A megjegyzéseik pedig... Biztos van, akiknek tetszik, Te nem tartozol közéjük. Én nem is olvasom mondjuk.
Jól van na, csak spirituális hangulatomban voltam :) Nos, nem tudom, ez gonoszságra vall, mármint a kirúgatás, engem azok a disznó megjegyzéseik bántanak nagyon.
Ez még publikus, bár ha szabadidődben a Vallás és filozófia izé helyett a DK topicjait olvasgatnád, akkor már megtudtad volna, hogy Színes Mai Lap. :-)) És sportrovat, mielőtt félreértés esnék. Nemzeti Sportos kollégák... Nos, nem tudok elfogultság nélkül nyilatkozni, ugyanis januárig a Blikknél dolgoztam - és mondjuk ki - ők rúgattak ki onnan a hozzászólásaim miatt. Nem írom le, mit gondolok az esetről, mert kinézem belőlük, hogy még most is figyelnek.
Értem. Én mindig imádtam, ha Pete a nyelvét lógatta, és muszáj volt kacajkodni, hogy akik nem szeretik, hogy utálják ezt a szokását.
Miranda Hackett a nickem.
Értem. És - amennyiben publikus - Te melyik újságnak dolgozol? Mit gondolsz a Nemzeti sportos kollégáidról? Csak azért kérdezem, mert én gyakran veszem a lapot, de sajnos gyakran elszomorodom attól, ahogy időnként megnyilvánulnak.
Elcondor nem morcos, csak reális. :-)
Nem emlékszem pontosan, de biztos nem zengtem dicshimnuszoszakt róla, mivel "sose szerettem a lógósnyelvűt" (idézet Proftól). De Agassi ellen minden további nélkül neki drukkolok, nem is férhet kétség a dologhoz.
Júúúúúúúj, az a vécézés nagyon durva volt. Voltunk ma partizni elcondor bácsival meg még két sráccal (amúgy nem lesz morcis), s kb. fél órán keresztül röhögtünk ezen, kis túlzással persze. A konfliktus eleje régre nyúlik vissza, a vécézős malac tett egy olyan megjegyzést, hogy "nem érdekel a véleményed", mikor újságíróként mertem azt a kijelentést tenni, hogy nem szeretem, ha lehülyézik a kollégákat egy Hingis-cikk kapcsán. Utána ment ez egy ideig, én érveltem, ő buta volt hozzá, aztán most azon akadtak ki, hogy SG-vel beszélgetni mertem abban a topicban. Amit amúgy nem tettünk volna, csak az origo akkor éppen nem működött. Ennyi. Nem is éri meg visszaolvasni.
TyggeR: láttam, hogy csak őrájuk tettél megjegyzéseket, bár nem kerestem vissza a konfliktus elejét, mert nem szeretek kárörömködni (bár muszáj volt nevetni, mikor mérges lettél az egyik malacra, mikor beírta, hogy vécéznie kell).
Ciani: Ne említsd a Garrost, mert Tygger+Hackették Mirandája RG-mániás, és elkezdik hajtogatni, hogy de, meglesz az, aztán jön holnap elcondor, és morcos lesz. De mégsem! Nem lesz morcos, ha nyerünk! Utoljára: mivel gyaláztad a topikot?