Igazság szerint nálunk akkor indult meg a hanyatlás, amikor valóban felvetődött, hogy új tulaj kerül a klubhoz. Előbb Kia Joorabchian iráni üzletember próbálkozott (aki Tevezéket hozta) de végül egy izlandi nyert. Sosem fogjuk megtudni, mi lett volna ha fordítva történik, gyanítom, az sem lett volna jobb helyzet. Sajnos ennek a csapatnak az nem tesz jót, ha összevásárolják a drágábnál drágább játékosokat. A tavalyi csapat azt hiszem sokaknak szimpatikus volt, és nem mellékesen jóval eredményesebb is sokkal kisebb tőkével. Azt hiszem, hiba volt a tulajváltás, elsősorban onnan eredeztethető a vesszőfutás. Ha belegondol az ember: legutóbb a csapat hasonlóan nagy nevű játékosokkal esett ki (Di Canio, Joe Cole, Kanoute, James, Defoe stb) ez lehet hogy idén is megtörténik. Sajnos... Egyébként Ashton visszatérését kicsit elnapolták, hiszen úgy volt, hogy ma játszik a tarcsik meccsén, de inkább a pihentetése mellett döntöttek. Talán benne bízhatunk még, hogy megtöri jelenlegi csatáraink eredménytelen sorozatát...
Teljesen igazad van. Innen sajnos már nagyon nehéz lesz felállni. 2 olyan meccset vesztettünk zsinórban, amit kötelező lett volna hoznunk. Sajnos hiába reménykedünk abban, hogy a Wigan szintén elbukja soros meccsét, ha mi magunk nem tudunk pontot szerezni... Azért tényleg... ilyen kerettel kiesni... Azt hiszem, most már mindenki visszasírja a tavalyi jóval mérsékeltebb költségvetésű csapatot. Jött először Tevez és JM, utóbbi bizonyosan a Pool egyik legjobbja lesz hamarosan, de nálunk az alatt a kevés idő alatt, amit kapott, semmit sem csinált. Ez igaz Tevezre is, de ő jóval több lehetőséghez jutott. A mai meccset is végigjátszotta, továbbra sincs gólja nálunk... persze más csapatban állítom már 4-5 gólt összeszedett volna. Már csak a csoda segíthet rajtunk...
Iskolapélda arra, hogyan vághat haza a nagyzási hóbort és a nagytőke összefonódása egy klubot. Maradt volna a West Ham a szimpatikus, közepes költségvetésű londoni csapat, fokozatosan építkezve egy tehetséges edzővel. Ehelyett nekik világklasszisok kellettek (méghozzá példátlanul zűrös körülmények között), aztán az új tulajdonosok is egyből a Bajnokok Ligájáról kezdtek el beszélni, kirúgták Pardew-t, és kész, innét meg már képtelenségnek tűnik felállni.
Szeretném megszerezni a csapatotok himnuszát, az "I'm forewer blowing bubbles"-t, mert gyűjtöm a "hidegrázós" szurkolói dalokat. Viszont a neten csak wma-ban találtam meg, és nekem mp3ban lenne a legjobb... Tud valamelyikőtök segíteni, h hol találom, vagy esetleg átküldeni nekem mailben a focifriends@freemail.hu címre? Nagyon hálás lennék!
Úgy látszik nincs megállás a lejtőn... Reo-Coker 2 meccses eltiltást kapott, mivel begyűjtötte szezonbeli 10. sárgáját is. Spector sem játszhat a Charlton ellen, ő a Watford ellen az 5. sárgáját szedte össze. Neill 1 hónapig harcképtelen lesz, szerencse, hogy kéthetes szünet következik. Upson viszont már valószínűleg játszhat a Charlton ellen. Egyébként Curbs extra edzést rendelt el a fiúknak. Én azért még mindig bizakodó vagyok a bentmaradást illetően. Az elkövetkezendő fordulókon sok fog múlni (elvileg a Charlton illetve a Tottenham meccs is nyerhető de ezt nem a jelenlegi formánk alapján mondom...) Játszunk még a Wigan-nel is az egy igazi 6 pontos meccs lesz. Ha ott nyernénk és a hátralévő fordulókban nyitnánk egy nagy hajrát még sikerülhetne... a lehetőség még megvan...
Hát Phil Dowdnak köszönhetően maradt egy kis esély. Most az egyszer nem bántam, hogy nyert az Arsenal, így még ki lehet vágni egy nagy hajrát. Csak Quashie-t kéne elfelejteni, nemcsak rossz ómen, de ráadásul semmivel nem jobb, mint Mullins.
Én is teljesen elfogadhatatlannak tartom az ügyet. Az argentinok semmit sem hoztak a konyhára (főleg játékban nem) és akkor még a pontlevonás is fenyeget minket. Azért elég undorító és mélységesen elitélendő dolog, hogy a Wigan elnöke máris megszólalt az üggyel kapcsolatban, és szorgalmazta, hogy mind a West Ham-től, mind pedig a Portsmouth-tól vonjanak le pontokat. Mondhatom, szép, hogy a zöld asztalnál akarnak bentmaradni...
Ra kell irni a jatekengedelykero formanyomtatvanyra a jatekjog elozo tulajdonosait. Ha a WHU szabalyosan leirta, es az FA ezek alapjan kiadta a jatekengedelyt, akkor nincs mirol beszelni.
Ha a WHU nem irta ra rendesen, akkor megint nincs mirol beszelni.
Nem veletlenul talaltak ki ezeket a formanyomtatvanyokat, le lehet oket amugy tolteni (ha jol emlekszem) a thefa.com-rol.
Én idióta módon azt hittem, be fognak válni, de tévedtem.
Az meg való igaz, hogy a pofátlanság netovábbja lenne megbüntetni a Hammerst, mer ha én itt Magyarországon tudtam augusztusban, hogy a két arc az MSI-é, akkor a Premier League-nek is tudnia kellett...
Ha jol tudom, az FA jogaszai mar eleg hosszu ideje probaljak ertelmezni a sajat szabalyukat. Ha ok egy het alatt nem kepesek eldonteni, hogy mit jelent a sajat szabalyuk, raadasul annak idejen megadtak a jatekengedelyt a jatekosoknak, a pofatlansag csucsa lenne, ha utolag azt mondanak, hogy ezert bunti jar.
Persze igy reszunkrol Fernandes debutalasa is hatarozatlan idore elhalasztodik, de nem csak emiatt talalom rohejesnek az ugyet.
Hát az bizonyos, hogy még szerencsénk sincs. Sorba dőlnek ki a játékosaink, így elég nehéz jó eredményt elérni, ha meghatározó játékosok hiányoznak. Állítólag Ashton és Bowyer is hamarosan edzésbe állhat, főleg Ashton esetében kérdés, mire lesz képes ennyi kihagyás után. Minden esetre a csapatnak nagyon nagy szüksége lenne Ashton tavalyi formájára. Remélhetőleg hamar felveszi a játék ritmusát, és a csapat hasznára lesz ő is. Upson sérülése sem olyan súlyos, mint amilyennek először tűnt, így valószínű, hogy neki csak a Watford elleni összecsapást kell kihagynia. Viszont most nagyon fontos meccsek következnek: Watford otthon, majd a Charlton idegenben. Mindkettőn kötelező a győzelem! Akkor még lehet reális esélyünk a bentmaradásra...