Nálam is favorit a Veronika, a család meg böszen leszavazta, merthogy csunyán lebecézik majd...mondtam, bosszuból Annamari lesz a lányzó (nem illik a vezetéknévhez) , még jó,hogy fiaim vannak:-)) de a Veronika szép...meg az Annamari is:-)
Bobus, Veronika név nekem is tecc. ;) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kisfiú vagy kislány lesz. :)
Nagy drukk Neked, hogy a karácsonyt még otthon tölthesd. :) Liba receptet sajna nem tudok, még sosem csináltam, de ebben a kicsi városban nem is lehet kapni még Márton napkor sem. (ki érti ezt)
Nálunk a kedd már sajna biztos nem fog meni, mert Kornél náthás és köhög. :( Remélem azért karácsonyig meggyógyul.
Hehe :-) Most nagyon jot irtal...ugyanis valojaban nalunk is csak annyi a nevnap, hogy boldog nevnapot kivanunk, oszt jol van, max. csajoknak egy kis virag:-)))
(Lena nev meg tecc , dehaaaat az Eniko is szept. 15. , az sincs tul messze juliustol:-))) Kulonben az Eniko is nagyon jo, ugyi hugim az!
enyem nathasos, ugyhogy holnap orvos mondja ki az iteletet. HA azonban azt mondja hogy men fertoz, es mehetunk, ugy elkepzelheto hogy kulsore nem 100%-os megjelenesu Tofit viszek.
Namármost a Veronika is gyönyörűséges név, és akkor most elmondom neked a tanmesét névnap ügyben jól: én _nagyon_ szerettem volna, hogy a lánykám Léna legyen. A pasi meg nagyon _nem_. Az indok most mindegy. De ő azt kérte, hogy hadd legyen neki egy Encsije.
Én meg mondtam, hogy legyen Léna Enikő.
Ő meg mondta, hogy legyen Enikő Léna.
És végül azzal szerelt le, hogy de hát a gyerek július végi, Léna nap meg augusztusban van (asszem), és hát aaz Enikő nap távolabb esik a szülinapjától.
Na már most ugye tudjuk, hogy Enikő Léna lett, és mi _soha_ nem tartunk névnapot. Így jártam;))
Tanmese konklúzió: szvsz _semmi_ más nem számít, mint hogy mi tetszik nektek, meg -ha van esély egy picit mérlegelni- mi illik a picire úgy nagy hirtelen:)
A pulykaköret receptekhez kérek szépen 1 nap haladékot, mert most esélyem nincs előtúrni a nagy pakolásban.
Akkor bejelentkez, hogy meg egyben, szep tiszta hajjal, semmi szulesre utalo jellel, megvett fenyofaval, es kisutott mezeskalaccsal (Tofi sutigyaros nagyon helyes, es persze Balazs is, bar o epp nem alkot:-)......meg be is vasaroltunk, es mar alig kell valami, es johet a karacsony!
Es itt telleg szupi ido volt, oriasikat setaltunk!!!
Tud valaki jo receptet libacombhoz???
En egy nagyon fini kacsa kajat akartam csinalni karira (25-e), de nem lattam nekem tetszo kacsat, viszont frenetikus libacombot vettem..egyetlen szepseghiba, hogy olyat en meg csinalni nem csinaltam, csak ettem...:-) Most recepteket keresek...
Persze lehet, hogy anyos fogja csinalni, o tuti itt lesz karacsonykor, en ugye kerdeses vagyok (ma estig kellett volna megszuletnie a porontynak, hogy karacsonyra itthon legyunk...most akkor mar csak akkor leszek itthon, ha utana szuletik..:-)
Lanynev dolog tovabb gyuruzik, mar azt hittem eldontott a Dori, de most bejott megint a kepbe egy regebbi kedves nev,amit eddig elvetettunk a nevnap (jan. 13.) miatt..Veronika...most ezen agyal a parom, hogy akkor melllllik...mert hogy ez talan jobban illik a rovid vezeteknevhez...Aaaaa, dontsuk mar el:-)
Megprobalok visszaolvasni, hogy miket is irtatok (meg halvanyan emlekszem valami nagyon jofele koretekre Illdii anyukajanak pulykas kajajabol...). Megkaphatnam a recipet???
Ami engem illet, úgy készülődök például, hogy tegnapról mára több, mint 12 órát aludtam, kezdve az Űrodüsszeia 2001-en, folytatva az ágyban, majd Ákossal, és késő délelőtt keltem csak fel... (komolyan, szerintem az utóbbi hetekben összevéve nem aludtam ennyit). Annyira jól esett:)))
Mi is pörgünk. Itt is verőfényes napsütés, épp ezért a délelőtti főzést takarítás elnapoltuk, futkároztunk egyet a Dóm téren, és ettünk a don peppében pizzát. Virágnak nagyon ízlett:)
Ja, és a híradóban volt vmelyik nap, h Londonban egy nagy téren (nem tudomm melyiken), szétszórtak egy csomó műhavat, ami az idő miatt hamar elolvadt, de a filing megvolt.