Keresés

Részletes keresés

Csabaeeeee Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9781
Lehet hogy mashol van a baj!
En nehany egyeb szervert se tudok pingetni!
Lehet hogy bix-bug! ("Internet-hungary hiba")
Előzmény: pedro870 (9780)
pedro870 Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9780
A szervert ne nagyon keresgéljétek, megint áthelyezte magát másik dimenzióba, nem lehet tudni mi van vele. Áramszünet-elmélet kapásából elvetve :) :(.

Megint az a helyzet, hogy csak annyit tudunk tenni, hogy várunk, Spider-nek küldtem SMS-t, hogy nyomjanak reset-et. Hátha ilyen egyszerű...

Szoszi Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9778
Én sajna nem leszek ott, mert a kolléganőm szülinapjára vagyunk hivatalosak szombaton...
Előzmény: Stormbird (9777)
Stormbird Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9777
Meg nekem is a szombat este a jó.
Előzmény: Törölt nick (9775)
Ghostman Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9776
üres a server!!

Mindenki barátok köztet néz?? :DDDDDD

Ghostman Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9774
Jó pörgessük fel.

Nekünk szombat este a jó.

Stormbird Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9770
Már nálam is:)
Előzmény: Törölt nick (9769)
Stormbird Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9768
Az se nem nincsen. De van még néhány ilyen csacsogó program ami szintén nincs. Még mielőtt végigkérdeznéd azokat is:)

A kérdés továbbra is lóg a levegőben: server is down?

Előzmény: morMota (9767)
morMota Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9767
és mirc?
Stormbird Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9766
ZSÍR!

Nekem nincs ICQ-m:) Az a bátrak sportja:)

Előzmény: morMota (9765)
morMota Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9765
storm lécci add meg icqd és gyere is fel
Stormbird Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9764
ZSÍR!

Szerver behalt?

morMota Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9763
figyeljetek kb melyik évre várható ofp 2?
morMota Creative Commons License 2003.01.22 0 0 9762
FCS nagyon fontos lenne hogy gyorsan felgyere icqra. Lécci! Nem sok időm van.
Johnny_Smith Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9759
Azért szerintem az Airwolf lesz az igazi királyság sufnitunning helikopter szinten :DDDD

Bár hozzá kell tennem az még nincs kész ez viszont igen:DDDD (és nem kicsit karmolom :DD)

Előzmény: Cifu (9758)
Cifu Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9758
Előzmény: Ghostman (9756)
Messorka Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9757
Zsir!

Nemjatszunk?

Ketten vagyunk fent Ghost-al...

Udv:

M

Ghostman Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9756
addonhoz url-t elfelejtettél linkelni kóóóóólega!! :D

kösszi.

Előzmény: Cifu (9754)
Cifu Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9755
Nos a ráncfelvarrás nem csupán azt jelenti, hogy durr bele a nagy részletességű modeleket és textúrákat - az OFP motorjára érzésem szerint némi optimalizáció is ráférne bizony...
Előzmény: Stormbird (9753)
Cifu Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9754
1.: OFP 2-ről azonban eddig (legalábbis én) nem hallottam semmi konkrétat, még honlapja sincs, pedig a szépemlékű Lost Paradise-nak volt - anno ugye az lett volna az "első" OFP 2.

2.: Azért itt nem csak a sörökről van szó :)
Az egyik gondja az OFP-nek a 12-es limit. Több egységet max. a radiószignálokon keresztül tudsz irányítani, ami viszont a küldetés készítőktöl kiván meg komoly pluszmunkát.

A ROC-al kapcsolatos tapasztalatod pedig egy dologra világít rá: szakaszvezetőnél nagyobb rangra nem törekedsz :)

No de mostmár forgassuk egy kicsit fel a fórumot, mert egy picikét behalt.

Kijött a DKMM-től két apró kis ADDON. Az első addon-al a helikopterek reálisan "felverik" a vizet és a port alacsony repülésnél. A hatás nem csak látványos, de lenyűgöző - apró probléma, hogy az én 1Ghz-es P3-asom rendesen megfeküdt egyetlen heli esetén is...

A másik addon a RAH-66 Comanche, már sokkal érdekesebb.

Az egyik fő érdekessége az, hogy a futómű behúzható (behúzható futóju Mi-24-et és Ka-50-et akarok mami!!!), a fegyvertér ajtaja pedig nyitható. Szó se róla, ismét bebizonyosodott, hogy a "sufnituningosok" tartják életben az OFP-t. A pilótafülke irtó szép (bár azért az éjjelátó képét még nem lehet kirakni az egyik CMD-re...), természetesen működő HUD-al. A külső is meggyőző, repülni pedig kész imádat, 15 méter alatt folyamatosan pittyegés figyelmeztet a magasságra (ez azért idegesítő), 5 méter alatt pedig "Pull Up, Pull Up!" hang és üzenet, a fegyvertérajtókat csak akkor nyithatjuk, ha a futómű már zárva van, stb...

A járműből 4 verzió létezik jelenleg, a "légivadász" 12 Stinger rakétával fegyvertérben + 400 lőszerrel a gépágyúhoz, a "felderítő" 400 gépágyúlőszerrel és 38 FFAR rakétával a fegyvertérben, plusz egy lézeres célmegjelölővel. Az "támadó" verzióból pedig két változat is van, más festéssel, de azonos fegyverzettel, ami 1200 gépágyúlőszert, 38 FFAR rakétát és 8 Hellfire-t jelent, ez utóbbiak az utólagosan felhelyezett szárnycsonkon.

Kicsit zavar, hogy a "felderítőből" nincs a valós standard, amely 4db Hellfire-t hordoz a rakterében, dehát ez legyen a legnagyobb bajunk.

A "támadó" változat azonban a komoly fegyverzeti plusszért komoly árat is fizet: nem rendelkezik a lopakodás képességével, míg a másik két változat behúzott futóval és csukott fegyverajtókkal még 300 méterről se látszik a Shilka radarján. Meg kell hagyni, a Comanche kétségkívűl a légvédelem réme lehet az OFP-ben...

Végül pár kép a szépségről:

Előzmény: Icebird (MK) (9752)
Stormbird Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9753
ZSÍR!

Momentán -gondolom sokakkal együtt- nem igazán örülnék egy OFP grafikai ráncfelvarrásnak, hiszen a jelenlegi konfigommal a pillanatnyilag elérhető maximumot sem tudom kihasználni:(

Mivel az A*EH nevű bűnszövetkezet éppen mostanában tervez egy komolyabb érvágást végrehajtani rajtam, nem valószínű, hogy hamarosan belekaphatok egy HW bővítésbe:(

Amúgy meg nem értem, hogy mi a bajod ezzel a grafikával:)

Stormbird [ZSIR]

Előzmény: Cifu (9751)
Icebird (MK) Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9752
Akkor elárulom pár honappal ezelötti híresztelések szerint az OFP 2 új enginet fog
kapni.

"sokkal nagyobb hangúlyt akarnak a stratégiai részre fejleszteni. Lehetséges lesz, hogy ne csak 12, hanem mind a 100+ egységnek te legyél a parancsnoka."

Na itt szalad el az FPS világában a lovacska.Más az hogy egy meleg szobában hátmaszázs közepette irányitok többtucat töketlent.De amikor kint vagyok a harcmezőn éppen elég saját bundámmal foglalkozni ,mikor engem használ mindenki céltáblának.Mintsem pl 100 baka egészségi álapotával foglalatoskodni.
Tegnap néztem meg a ROC mod addont és ahoz tartozó Campaignt.És amikor kiderült hogy a 12 zöldfülün kivül még 36 főt kell söröztetnem.Kicsit lehangolottam.Vegyenek maguknak sört.
Ez a véleményem a 100 fő sorsáról.

Előzmény: Cifu (9751)
Cifu Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9751
Egyetértünk, de nagyon nagy a csönd a BIS-nél. Valjuk be, ráférne már egy alapos ráncfelvarrás a motorra, valami olyasmi, mint a Resistance volt, csaképpen teljesértékűen, tehát nagyrészletességű modellek és textúrák a BMP-1-től kezdve az M-16-on át a Mi-24-ig.

Egyébként a SÖLDNER készítői nem feltétlen az OFP ellenfelének szánja a játékot, annál sokkal nagyobb hangúlyt akarnak a stratégiai részre fejleszteni. Lehetséges lesz, hogy ne csak 12, hanem mind a 100+ egységnek te legyél a parancsnoka.

Előzmény: Stormbird (9750)
Stormbird Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9750
ZSÍR!

Trónbitorló nem lehet, mert a trónon az OFP ül, nemgyengén:)
Trónkövetelőnek esetleg lehet titulálni, de annak meg még gyengécske:)

Stormbird [ZSIR]

Előzmény: Cifu (9749)
Cifu Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9749
Skacok készülget egy OFP-trónbitorló, a SÖLDNER, de már annyít írtam róla, hogy lekoptak az újjaim, akit érdekel az nézzem el a
SÖLDNER- Secret Wars fórumba.

pedro870 Creative Commons License 2003.01.21 0 0 9748
Az történt, hogy a szerveren nem ment a távoli hozzáférés és megkértük Kalózt, aki a felügyeli a szervereket ott a "terepen", hogy vigye fel a szobájába és nézze meg. Ezért ő sört kért. Bár a problémát nem oldotta meg, de annyiszor vitte fel-le a szervert (nekünk ki a portára), hogy nem szívesen vetném fel neki, hogy nem érdemli meg a sört. :)
Előzmény: CREATOR (9745)
Csabaeeeee Creative Commons License 2003.01.20 0 0 9747
AZ INDEXEN OLVASHATO!!
LAJOSBA!! GAZ VAN :)))

Az EU-ban be van tiltva a disznóvágás.

Nem igaz. Az idén életbe lépett, a közösségi jogrendhez igazított állatvédelmi törvény mindössze annyit ír elő, hogy az állatot levágása előtt el kell kábítani. A disznóvágás marad, az iszonyú visítozás nélkül.

:)))

scottish Creative Commons License 2003.01.20 0 0 9746
Viharom.

Most látom csak micsoda akcióban vagyunk. (bocsi, de elég off voltam az elmúlt id?ben)

A gond az, hogy valami olajos GEBASZ miatt nem tudok életet lehelni a javascriptes dolgokba, így csak az olyan mókák nem m?ködnek, mint login, forumon történ? lapozás...

Ha itt és most közölnéd a számlaszámot és az összeget (avagy ezt mail-ben megtennéd) malacot vágok neked hétvégére és csinálok jófajta ZSÍRoshurkát!

Sz'al rátéptem az akcióra.

Előzmény: Stormbird (9744)
CREATOR Creative Commons License 2003.01.20 0 0 9745
Lehet hogy ez most LÁMA kérdés de ki a Kalóz és miért kell neki SÖR? Amugy a SÖRT én is szeretem, a többi rendben.

Creator [HUN]

Stormbird Creative Commons License 2003.01.20 0 0 9744
ZSÍR!

Népek, aki még esetleg úgy érzi, hogy anyagilag támogatni kívánja a következő félévi harcaink szinteréül szolgáló szerver fennmaradását és eddig nem értesült e jeles esemény aktuálissá válásáról, az Last Minut akció keretében látogasson el ide hirtelen.

Én személyszerint hiányolok még egy két nevet a listáról...

Stormbird [ZSIR]

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!