Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.01 0 0 536
Éljen május elseje!
Ég a gyomrom belseje... :)))

Mindenkinek kellemeset! Tavasz van, tavasz van! irány ki a szabadba! Csak előbb még elkészül a pörköltem :)) Anyu and Apu itthagyott, muszáj valami kaját csinálni, ha nem akarok éhenmaradni.
Lemosattam az autóm! Szép tiszta. Így már a Vandának is tetszene! :)) Talán bele is helyezné a kis popóját :))

haverek,sánsájn,zsiráfsör

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.01 0 0 535
Mi a helyzet? Mindenki kirándul?
Andrew1: Nem is mesélted, hogy akkora sikered volt, hogy szó szerint hasraestek a nők előtted:))

Lia: Ha jól tudom nem csak szöszi vagy neki:)) A jóravaló olyan mint a borravaló? Csak az előbbit akkor kapod, ha jó voltál az utóbbit meg ha szomjas?:))
Ki az a 4? Még én is háromról tudok. Meg különben is így jön ki hogy L.A.V. :))))Ja, hogy nem így írjuk? De mától igen :))

Üdv Gábor:)

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.30 0 0 534
Andrew1: Természetesen közkincs a kísérőszöveg:) Vidd nyugodtan.Ha gondolod pihenek egy kicsit és írok a többihez is:)Amúgy hogy tetszik a design? Még nagyon kezdetleges a szentem, de ha unatkozom mindig faragok rajta. Majd egy kis segítség jól jönne mert flash animációt is gondoltam.
Lia: Remélem a Kati is bulisra itta magát:) Vagy megint úgy nézett ki mint akinek elvették a játékát? :)) az AOK egy játék amivel egyes emberek múlatják az időt minkaidőben:)))
Andrew1 Creative Commons License 2001.04.30 0 0 533
Yoooooo

Nahh ideertem ... :))) En azt hittem csak en vagyok az olyan orult aki hajnalok hajnalan Itt lébecol, de latom Lio sem az egyszerubb idopontokat valasztja irasra :))) Mi van Lio .. nem tudtal hajnalban aludni ? vagy forgott a szoba ? :)))

Lia, hat az a kedves lany akinek writtingeltem a CD-t biztos nem orult nagyon annak hogy tegnap este itthon hagytam ... nem Direkt !!!! :))))
Egyebkent neked megengedem sot jol esik ha Endinek szolitasz ... :)))

Krapu, a haz egyben maradt .. mi nem annyira de azert megusztuk, sejtheted ha meg hajnalban tudtam irni ide :))

Nah .. korbe telozom hatha felebredtek mar a tobbiek ... :))) Meg majd visszaterek ... ugy Terminatorosan ... :)))

By Andrew1

Előzmény: Emilia néni (532)
Emilia néni Creative Commons License 2001.04.30 0 0 532
Termeltetek rendesen az utóbbi időben. Másnaposan nehéz ennyit olvasni. :-)))))

Emilio! Jelentkezem! :-))))) Rendes vagyok, házias és jóravaló. Ez mind eccere! Auuuuuuu! a plafon! :-)))))

Andrewkám, ki az a kedves lány, akinek a CDt irod? :-))) Buli tetszett? Ne mondd, h csak halványan dereng! :-))))

Nem értem Krapi, ki lesz a három. Merthogy négy szived hölgye van. Ki marad ki? Én? :-)))))))))

Lányzó, te meg kinaiul is beszélsz? Mi az az AOK? És az rendben van, hogy te vagy a kedvenc, de te a kedvenc szőke vagy.:-))) Szöszi meg én vagyok, a barátomnak.

padre, szivem csücske, kedvenc öreg nős barátom. :-)))) Mit gondolsz, normális fiatal hol lehet egy ünnepnap estéjén? :-)) Tipp? Sejtés? Na, egy netalán gondolatmenet? Igen! És sikerült! Épp bulira hangolódtunk. :-)))))

Én mégis kérdezek, Lio. Mi a fészkes fenét műveltél te tegnap este? Nem volt elég vastag? :-))) Mármint a topic! :-)))))))))

Andrew, becézhetlek Endinek? :-)))))) Engem nem érdekel az icq számod! :-))))))))) És padre a tied sem! Isten ments, hogy megadd!:-)))))) Na de azért Endikét most azonnal bevésem a listára. :-))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.30 0 0 531
Andrew1: Szétrúgtátok a ház oldalát? :) Mi is elmentünk meginni 1 sört. Valahogy mégis kocsmatúra lett. :) Kicsit pilledt is vagyok :)
Padre: Jé téged is látni hétvégén? Hát nem horgászol?:)
Lió: Ráültél a billentyűzetre?:)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.30 0 0 530
KRapulax: Nem topictéma!
Előzmény: KrapulaX (528)
Andrew1 Creative Commons License 2001.04.30 0 0 529
Jo reggelt ...

Nahh hazaertem a bulibol ...
Egyedul .. :|
De nem semmi egy banzai volt megint :)))
Ugye Lia ? :)))
Megyuek is aludni .. majd delutan benezek erre ..

padre: Nem igazan fogsz tudni kimenni a kulso ircre, mert a brigetiorol csak a stealth enged be .. es az meg mostanaban igen kakukk, egyebkent az en icq szamomat tudod ?
3560535 ha esetleg erdekel valakit :))

Nahh szunya ..

Andrew1 off Sleep mode on .. :)))

Ui: Lio ... WhatsUp ? :)))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.30 0 0 528
Vicc:
A frissen nősült székely megy a szekerén, a ló megbotlik, erre székely annyit mondd 1.
Mennek tovább mikor a ló ujra megbotlik erre a székely 2.
Mikor a ló harmadszor is megbotlik a székely szó nélkül lelövi.
Erre megszólal a felesége: Miért lőtted le?
A székely válaszol: 1

Nem vicc:
Lio: 2

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.29 0 0 527
Ne kérdezzetek semmit!!!!
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.29 0 0 526
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
padre666 Creative Commons License 2001.04.29 0 0 525
joestét!!!
jegyeket bérleteket kérem ellenőrzésre átadni!!!
erre a nyamvadt ircre sose tudok kimenni:((((
icqn meg senki:(

merre vagytok gyermekeim?:))

Andrew1 Creative Commons License 2001.04.29 0 0 524
HEllo ...

SZVSZ a mai buli alatt nem lesz video es fotozas :))) Nem szoktunk .. tul kompromittalo lenne mindenkire nezve :)))
Max majd meselek ....
Krapu : a kiseroszoveget majd lelophatom az oldaladrol ? :))
Reklam ON
Esetleg ha nem tudnatok akkor az en oldalamon is kint vannak a kepek .. persze nem csak a keszthelyiek hanem a tavalyiak is meg az az elottiek meg ugy minden ahol eddig voltam. Kesobbiekben a vitorlas kepek is lesznek :)))
KovAPagE
Reklam OFF

:)))
By Andrew

Előzmény: KrapulaX (522)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.29 0 0 523
Gyere Krapi sört inni! F1 után. Na?
Előzmény: KrapulaX (522)
KrapulaX Creative Commons License 2001.04.29 0 0 522
Jaj de jó végre lehet napozni.Én már ki is hevertem a napra, igaz hűtésről is gondoskodtam.Jó hideg söröcskét vittem magammal.
Andrew1: Aztán a mai buliról várjuk ám a képeket.:)
És itt a reklám helye:
A keszthelyi képek megnézhezők az oldalamon (némi kiséröszöveget is csináltam hozzájuk). http://free.x3.hu/krapulax/ user:guest psw:guest
Az x3 szervere gyors így a képek még egy lassú modemen is hamar bejönnek. Nemsokára felteszek még érdekességeket.
Előzmény: Emilio bácsi (521)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.28 0 0 521
Beltenyészet :)))

Szia Szöszinkém! :)))

Előzmény: Andrew1 (520)
Andrew1 Creative Commons License 2001.04.28 0 0 520
Huha .. kell nekem itt mindenfele bizalmas infokat elhintenem :)))
De most en vagyok nagy gondban, mert gondolkozhatom hogy te ki lehetsz :))

Egyebkent ki milyen surun latogatja ezt a topicot ?:))))

By Andrew1

Előzmény: a_girl (519)
a_girl Creative Commons License 2001.04.28 0 0 519
Hi Andrew!

Az elején nem jöttem rá ki vagy, de az AOK-val elárultad magad:-) Csak a tudisok érnek rá ennyire:-))

Na tsók:
a kedvenc szöszi:-)

Előzmény: Andrew1 (505)
Andrew1 Creative Commons License 2001.04.28 0 0 518
Lio : Ezek azok a fazonok akik zsakban hozzak a melegeket ? :))))

By Andrew1

Előzmény: Emilio bácsi (517)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.28 0 0 517
Hanem? Sándor, József, Benedek? :)))))))))))))
Előzmény: KrapulaX (516)
KrapulaX Creative Commons License 2001.04.28 0 0 516
Nem, de ez már kívánság kategória :))
Tényleg a pécsi tescoban a DÉVÉNYI TIBI BÁCSI 3 kívánsága van. Megyek is és fogok egy pontos labdát :DDD
3 Név kapásból eszembe is jutott :))És nem Athos Porthos Aramis az :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.28 0 0 515
Fogaskeréknek? Miért? Bekapta? :))))
Előzmény: KrapulaX (512)
padre666 Creative Commons License 2001.04.28 0 0 514
szerintetek hívhatom a Vandát fogaskeréknek?:DDDD<-------- Krapu te "Álllat":)))))))))))))

na csok

Andrew1 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 513
Nahh Jo Estet ...

Tesco kirandulas befejezve ...
CD iras egy kedves lanynak eppen in progress .. gondoltam addig merek irni nektek amig megsul a cd :))

Krapu .. Szoval te voltal az elvetemult aki felfedte az incognitomat :)) Hat akkor megkimellek a fogaskerektol .. Atjavitom .. kapja be neked aki akarja :)))

Lio .. hat itt incognitoban az igaz .. de hat .. ha meglat valaki akkor fix nem hiszi el hogy meg tudsz valtozni .. vagy eleg neki ha megnezi a kepeket es a videot a hetvegerol :)))

Nahh ...
Mara Ennyi ... Holnap Cegnel meg .. de ne msokaig .. aztan hosszu hetvege .. egyes egymagamban itthon :))) Meg egy csomo buliban :))

By Andrew1

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.27 0 0 512
Andrew1: Hogyaza, hát mit kívántál te nekem? :))A whiskeyd meg mit sajnálod? Irígy kutya:)) Ha megitták hát megitták.Merd azt mondani, hogy olyan sanyarú sorsod volt :))))
Lio: hát a neved alapján pont arra hogy még ÁLL nem következtet a kutya sem :))
Padre: mondtam már hogy köszönöm, hogy részt vehettem az: igyon kávét és lépjen le az előadásról tanfolyamon? (asszem et kitünőre el is végeztem:)))) Tényleg sokat segítettél,így nem jelentkeztek rajtam a NET elvonási tünetek:)))
Lia: azért veled elmennék egy órára :))) Ezt értheted ahogy akarod:DDD
a_girl: még mindig azt a halat eszed? :)))))

szerintetek hívhatom a Vandát fogaskeréknek?:DDDD

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.27 0 0 511
Dehogynem! Itt álnéven szerepelek :)))
Andrew1 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 510
Emilio !!!

Ezt senki nem hiszi el :))) Ez itt nem az Esti Mese Topic :))))

By Andrew1

Előzmény: Emilio bácsi (509)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.27 0 0 509
Itt lehet hirdetést is feladni?

Keresek egy rendes, házias, jóravaló lányt tartós kapcsolatra. Érted meg is változom jeligére :)))

Andrew1 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 508
Nahh ...

Az ember igy probaljon "kemkedni" holmi "idegen" topicokban :)))
Mert ugye Andrew1 foleg a Vitorlazas topicba szokott irni es olvasni :)))
Lia .. igy legalabb megkimelt az illeto a felesleges gondolkodastol es talagatastol :)) De attol fuggetlenul kapja be neki a fogaskerek hogy elarult. Milyen volt ma a "Shake Baby, Shake!! " suli? .. Kellemesen elpilledtel a sok uditotol ? :)))

By Andrew1

Előzmény: Emilia néni (507)
Emilia néni Creative Commons License 2001.04.27 0 0 507
Nem Lio, akkor felvenném a telefont. :-)))))))

Andrew, üdv körünkben. :-)) Jó lett volna, ha szenvedek, ki is az új topictag, bár a whiskynél rájöttem volna. De hát egyesek :-))))) elárulták, igy nem volt alkalmam nekem találgatni. :-))

Most viszont megyek inni. :-))))) Tudjátok, a kedvenc sulitokba. :-))))))

Előzmény: Emilio bácsi (506)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!