a .crusher. tegnap ota won-os...nezegettem a logokat, hat nap alatt 7 embert talaltam ogc-vel, dialuprol, es ugye wonid sem volt...ez van...
pedig szerettem volna tartani egy tort szervert is, de ahogy latom, nem lehet....
phler-rol csak annyit, hogyha kirugtak a melojabol, az eleg gaz, mert a csitereket bannal kell buntetni, nem ezzel.
Nem vedeni akarom, de talan ez ertheto azok szamara, akik mar meloznak (nem 10enevesek).
De ez csak a velemenyem, csak ugy leirtam.
2. kerdezek neha ezt-azt itt nalatok, de nem valaszoltok. Ez a jovoben is igy lesz? Szeretnenk a haverjaimmal tenni valamit a csalok ellen, de nem tudom, kikre lehet szamitani ebben, kinek lehet irni, ha valaki nalunk bukik le, satobbi...
Hi all! Az miért van hogy színes pacákat látok a golyónyomok helyén? Teszem azt meglövök 1 falat és nem a szokásos fekete lyuk van ott hanem vmi szines fos
Ja én is használtam zöldszarokat régebben, de elég jó sokáig (2-3 hónap). Voodoo rush kártyám volt és olyan sötét volt az egész, hogy állandóan TKztam. :-)
Utána volt fehér-kék GSG9, mert sima terror. Aztán lett TNT2-m és akkor áttértem az alapmodellekre.
Amúgy most kurvára beszartam és holnaptól csak úgy indulok el itthonról, hogy viszem magammmal az USP-met :-)
Jó fajta expanzív lőszerrel (200 HUF/db) van töltve, szóval csak vigyázz Plehr mikor keresztezed az utam. Én már láttalak... :-)
Nedda, rablobol lesz a legjobb pandur. :) Mar a szines modelleket is. Cron, aki anno meg waron is piros ct, zold t modellekkel nyomta. :) Bar nekem tetszett a piros gsg9. :)
Ugyan, ha valaki szines kockafejeket akar lodozni had tegye. Bar szvsz nem nehezebb megkulonboztetni a gignt az arabtol, mint ezt a piros koczkafejet a zoldtol. En mondjuk konnyen beszelek, mert az egesz ct csapat egysegesen nez ki (neem, nem uaz a modell), a tk meg tarkabarkak. :)
Es ra kellett jonnom, hogy az cs.netrol lehuzott, guzmen altal keszitett hipoly kulsonezeti fegyvermodellek kozul a colt el van cseszve (forditva van :) ). Elorebb all a kelletenel... Bezzeg a nekem tetszo modellt, ami meg rovidebb is, elutasitja jol... Gagyi bughalmaz. :)
Na, ejjen az offtopik meg az 5k. :)
Hat, ha en az elen valami ismertetlen nevut latok, akkor rogton jon a gondolat, hogy na, ez vagy makos, vagy alneves, vagy en sem ismerhetek mindenkit, vagy csiter. Szinte 100%, hogy valamelyik ezek kozul. :)
Es az ismert jatekosokat telleg vedik bazze. Multkor bejott mambo a mazsolara (asszem), irom neki szmajli nelkul, hogy neddman, egy mambocsiter. :) A fel szerver razendit, hogy nemis csiter. :) Anniyra tetszett. :) (Bar tulajdonkeppen sirni kene rajta, de inkabb rohogok.)
Ehe...egy ilyen gyengelméjű ember nem is érdemel több szót. Saját magát intézi el az iq negatív értlemi színvonalával.
Kit teszel tönkre ? Forduljál már magadba, mert leghamarabb magadat teszed tönkre ha ilyen marad a hozzáállásod a dolgokhoz.
Ha már ilyen "dolgozó" ember vagy, akkor azt a kevés idődet legalább na azzal szard el, hogy más "dolgozó" emberek szabadidejét baszod el azzal, hogy a szórakozásuknak tekintett FUNplay-t kúrod szét a nyomorék csítjeiddel balfaszkám....erre nem gondoltál ? Pff
Azt csinálsz az oldaladdal amit akarsz, ahogy már előttem is leírták az értelmesebbje meg sem nézi az oldalad aki meg csítelni akar az máshonnan is meg tudja szerezni.
Mellesleg észrevettem, hogy az összes csíter és csítkészítő legfőbb érve a saját igaza mellett ez: "ez csak FUN, éld az életed a való világban" szöveg.
Szerintem ez a szánalmas, kicsit elgondolkodhatnának azon, hogy ha vki FUNból csinál vmit, neadjisten ez a hobbyja, akkor lehet kikapcsolódni szeretne és jólérezni magát nem pedig azon idegeskedni folyamatosan hogy a különböző csíterek hogyan cseszik el szeretett JÁTÉKát...mert a csíteléssel elbasszák, olyanez mint bármely normális sport...ha vki doppingol pl(az is csalás) vagy egyéb módon tesz szert jogtalan előnyre, azt általában nem elnéző mosolyal intik rendre, hanem rendesen megbüntetik és el is tiltják az adott területtől. Kár hogy NETen ez nem ilyen egyszerűen megoldható.
Neked meg az az életcélod hogy mások kikapcsolódását elbaszod...gratulálok...get a life man...
Tudod ki ég .. a ti hajatok fog égni ha minden masodik ember csalo lesz a servereken aztan ha mej kibannoltatok mindenkit jatszhattok magatokkal UBERadmin server eneken. És a irásom azér olyan zavarodott mer 1 részt ideges voltam akkor es épp nice ugatott mogottem a fulembe + még telefon is volt es kattogtam Cron farok on..
ÜberLOL.
A dzsémszbondfilmek nyomorék főgonoszai jutnak vmér eszembe, hehe.
"ezer most bosszut allok rajtad Cron te ruhadék"
"mivel teszem tokre a magyar scenet"
"mostnatol azzal fogom az idomet tolteniaz idomet hogy a cs servereket elbassszam"
Akkora szövegek, hogy szinkronhanggal mehetne csak a moziban...
Szerintem simán ki lehetne moderáltatni, de én spec nem venném rá a fáradtságot. Hadd égesse magát a hülyegyerek.
ha valoban 4 jegyu wonid-t ad csak, akkor nem nagy izgalom, figyelni kell a szerver logot, es ahogy belep valaki egy 4 jegyu koddal azonnalba ki kell vagni. kb 3 perc megirni.
Szoval ti l4m3r KOCSOGOK annyit mondok nektek hogy ezer most bosszut allok rajtad Cron te ruhadék te Kocsog faszopo De nem csak rajtad az oszes uber lámba balfaszon aki gamer lam3r geci fasz bazzeg Senki nem tud semit se a gamen kivul meg a füvezésen kivul mindegyik monitor feju balfasz aki a jatékban talalja meg a mozgás igényét és ezzel ki is egesziti (ezer leszunk olyanok mint a Grant) Szoval elegem van minden ki buzi uberlama admin hozzaszolásábol es nice gáj basztatásábol Mi a faszt basztatjátok EZ ITT A VALO VILAG EMBER bazzeg nem Game bazzeg az lehet hogy ez a nice a jatékkal keresi a pénzt mer konnyu igy nem?! na de en dolgozom bazzeg nem csak itt hanem éteremeben is szoval elegem van hogy basztatjátok mer az hogy en csalok nem befolyasolja azt hogy hogy dolgozom es foleg 1 játék nem fogja befolyasolni de hat valakinek ez a nagyon fondos hogy ő tisztan jatszon.. HÁT BAZZEG NEM ÉRDEKEL és MA most nemsokara kb ma éjfélig befjezem a THCC oldalt és tippeljetek mivel teszem tokre a magyar scenet NA? sok ki lama csiter akik megallithatatlanul THCCF el fognak a nevuk mogott mozogni.. vagy nem.. THCCFUN lesz az egesz gém FUN bazzeg unalom uző nem életszinvonal sok budos lama azt hiszi ha jol jatszik o a kiraly
de mit ér el az életben? Há a Real world ben?? MOSt elertétek azt amit akartok.. ki vagyok innen rugva nem dolgozom inntten soha tobbet nem érdekel de mostnatol azzal fogom az idomet tolteniaz idomet hogy a cs servereket elbassszam köszonom Cron a jo kis idegesitésedet... na akkor csá elegem van mindenbol ma estére kinn lesz a page .. www.tar.hu/thcc
UI:Akinek bármi gondja ohaja sohaja van plehr@themail.com nyugodtan irjatok szarok ra magasrol folyékonyan csá