Keresés

Részletes keresés

Hollófekete Creative Commons License 2002.09.11 0 0 768
Hol vagy, malac?

Hollófekete Creative Commons License 2002.08.23 0 0 762
fasza:)

és most úgy érzed, hogy ezzel engem is eltaláltál?:)

pedig nem:) de azér kurvára hiányoznak már a régi tereferéink, alig várom már, hogy megint egymásnak feszüljünk, a kis szeretetre áhítozó fénylényeket má bazira unom. vajon mit írhattá', amit kitöröltek?:)

egyébként hol is hagytuk abba a múltkor? asszem épp Isten voltam személyesen ha jól emlékszem...:)

(HÉ MODERÁTOR, ELISMEREM, HOGY TE VAGY ITT AZ ÜBERMACHT, de LÉCCI LEGYÉ' MÁ' EGY KICSIT ELNÉZŐBB, INNEN NE TÖRÖJJÉ' SEMMIT AMI NEM HEILHITLER MEG O.K.O.B., MER MINKET(a topik őslakosait) NEM SÉRT MEG, AKÁRMIT IS MOND (más meg úgyse olvassa).

Előzmény: pár kérdés (761)
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.23 0 0 760
nem, hogy csessze meg. ki írta, te?
Előzmény: pár kérdés (759)
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.23 0 0 758
part II

MINDEN MINDIG ÉS MINDENKOR, EGYSZERRE TÖRTÉNIK, az időt csak a az emberi agy gyengesége látja "mozgó folyamatnak", nincs tér és idő, thus evolution sincs)...

így van. csak azt nem tudom, hogy jött ez most ide, hehe:-)

és olyan őskövületeket használsz amelyek már megjelenésükkor is használhatatlan vacakok voltak...

ja. például tegnapelőtt is kiröhögött egy tag, mikor konstatálta, hogy a winamp alapverzióját használom. olyan vagyok, mint az amisok, tisztára back to nature, huhuhu:))

miért nem írtad le papírra azt az elveszett beszólást he? Dög vótá hozzá mi?

nem volt má' rá idő, nincs szkennerem se', honnan tudtam volna, hogy egy gépben nem lehet megbízni, hehe...stb.

Tán épp azé nem fogja megnyomni mer akkor is valami okosabbat fog kitalálni amiben reménykedhet.

uhhu rekapitulálok. győztél. nem szabad reménykedni, hanem remény nélkül kell harcolni a végsőkig, mint Berlin védői...Re-kapitulation(Kreuzweg).

:)))) hehehe még így is engem állítasz be bunkónak, ez kurva jó :) Nagy geci vagy hallod :D

hihi, jóhogy, mert sokszor olyan vagy, mint aki talaj részeg: azt se' tudod mit beszélsz, de megmondod az igazat...állítom látomásaid is vannak, hehe;-Đ

Nemtom ez is része-e a szívatásnak vagy tényleg komolyan gondolod (engem megzavar ez a sok rejtett kamera)...

nem ez very komoly! most már a Nevergreen sorokba is ilyen üzeneteket hallucinálok:))

Amúgy dehogyis én mondtam rá se keresek annyira biztos vagyok abban hogy má akkor is tudtam hogy a 4 héber betű fonetikus kiejtése nem egyenlő egy értelmes mondattal.

hehe, dehogyisnem, tod régen minden értelmes volt, mindenben szimbólum rejtőzött, MINDENBEN.

Te adtál nekik pénzt??? - tudom hogy szivatsz de olyan mulatságos komolyan venni és feltenni ilyen kamukérdéseket

(amúgy a "pszi"getet nem az SZDSZ találta ki?)

nem szivatlak, ez anyámmal megesett:-) de egyszer asszem én is adtam nekik pénzt, hehe:)

nem tom ki találta ki, de a szadesz biztos szereti a krisnásokat, mer' az olyan multikálcsör, sokszínűségtoleranczia, píszforever...stb. lényeg, hogy az eredeti spirituális lényegnek nyoma ne nagyon legyen benne, viszont legyen nagyon látványos, jó gumicsont a plebsnek, istenszerettéged stb. lásd: KELETI FILOZÓFIA EGYENEST AMERIKÁBÓL c. topik. na ezt a vallást is ott tervezték, hehe:)

Naszóval mit fog tenni az utcaseprő, meditál, vagy mi...Vagy abba a pillanatban megsemmisül és sok bolygóvá meg naprendszerré szakad szét?? Erre kérem komolyan válaszolni.

nem csinál semmi különöset, hanem vígan seper tovább hehe:) ha ugyanez pld valakinél a lövészárokban következik be, az is vigyorogni kezd, minél hevesebb a pergőtűz, annál jobban vigyorog hihi:) Megsemmisült és újjászületett, visszatalált Önmagához, és rájön, hogy saját maga akarja, hogy ott legyen, és játsszon tovább...asszem.

Hol itt a gáz, én aszontam hogy TESTED nincs...befőttesüvegben van az agyad, energiát termel annak sok gépnek, ami mind azért működik hogy stimulálja

na sejtettem, hogy ez lesz(volt egy ilyen stratégiai játék a M.A.X., vagy mi, hogy a világ a jövőben abból áll, hogy két befőttesüvegben élő, robothadsereget irányító agy hadakozik egymással), dehát ez gyenge kifogás, hiszen ott az agy, ami test...te azt mondtad, hogy program vagyok, a program pedig agy nélkül is fut, huhuhu...:))

The hat is wearing me, mondta Manson :)

ja. amúgy mit jelképez a kalap?

A cirkusz számodra csak akkor ingyenes, ha te vagy a gladiátor! Eztet ne felejcsd el komám!

márpedig Rómában a nép ingyenélő volt.

köztársaság kora. arra szavazok, aki fényesebb cirkuszt produkál, hihi:)

ON CROIT QUE J'IMAGINE - CE N'EST PAS VRAI - JE ME SOUVIENS

lusta bunkó vagyok, fordítsd le.

RECIPE FERRUM!

Előzmény: EdgeCrusher (754)
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.21 0 0 757
NEVERGREEN!!!!

"ÁRNYAK FÖLDJE VÁR
BÉKÉT NEM TALÁLSZ
IDEGENNEL HÁLSZ

TESTED MEGGYALÁZ
LELKED SÍRBA SZÁLL
ÉDENBŐL KI-ZÁR"

Édenből-Énedből, huhuhu:))

De lehet hogy csak direkt szopat a nagy ÉN...

pontosan!:)) vagy nem is egyszerűen szopat, hanem EZ EGY JEL VOLT: az első hozzászólás sokban különbözött, de a Gonviselés, hehe, tudatta velem, hogy újat kell írnom:)))

...(valahogy ez szó a nagy szuperszubj...számítógépre, az ENIAK-ra emlékeztet..)

öőőő...mi az az eniak?

tudod, pszihoterror, várja hogy begurulj és beleugorj a belső tengeredbe..Mihelyt magadba fordulsz, elveszett ember vagy :)

hihihi, és hallottál már azokról a véleményekről, amely szerint Nietzsche akkor világosodott meg, amikor elmeroggyant lett?:-) IGEN! ÖNMAGADBAN KELL "ELVESZNED",(MIVEL ÚGYIS EL KELL VESZNI) MERT HA "MÁSBAN" VESZEL EL, AZ GÁZ...

Ez magyarázat lehet az elromlott lemezre is.A gép ugyanis az embert annak saját fegyverével, a lélekkel fogja elpusztítani.Gép testben gép lélek.Haha.

fogalmazzunk inkább úgy, hogy a gép úgy győzi le az embert, hogy elsorvasztja az ember-léthez szükséges lelket...

nem fogod elhinni, de mi húgommal otthon úgy szólítjuk Fatert, hogy Gép. Ami másoknak az "Apu", az nálunk a Gép. (ez tényleg igaz, hosszú névmutáció során alakult ki, tavaly ilyenkor pl még Géc volt) Este a tévéhíradó után megvizsgáljuk a foteljában, hogy nyitva van-e a szeme, ha igen, megállapítjuk, hogy "még működőképes" hehehe:) Fater mindezt teljesen úgy viseli mint egy gép: rezzenéstelenül. ÉN EGY GÉP FIA VAGYOK:)
elnézést ezért a szentimentális kitérőért, höhö:)

Reménykedni rohattul nevetséges és felesleges dolog, nem? Tán épp azé nem fogja megnyomni mer akkor is valami okosabbat fog kitalálni amiben reménykedhet.

HÚHÚ EZ NAGYON IGAZ!!...igaz. bocsi.

milyen zseniális zenekar ez a Nevergreen. A zöld a remény színe.

break
folyt köv.

Előzmény: EdgeCrusher (754)
témanyitó Creative Commons License 2002.08.21 0 0 756
Én is abban élek, de ez nem jelenti azt, hogy nem ismerném azt a világot, amit saját képemre kívánok pusztítani! HA Ha ha ha...:-)))
Előzmény: EdgeCrusher (753)
EdgeCrusher Creative Commons License 2002.08.18 0 0 754
Einstand!

ha én itt azt látom a képernyõmön, hogy "...could not be retrieved", akkor KIFINGOTT A NET ÉS PASSZ

De lehet hogy csak direkt szopat a nagy ÉN...(valahogy ez szó a nagy szuperszubj...számítógépre, az ENIAK-ra emlékeztet..)...tudod, pszihoterror, várja hogy begurulj és beleugorj a belső tengeredbe..Mihelyt magadba fordulsz, elveszett ember vagy :) Ez magyarázat lehet az elromlott lemezre is.A gép ugyanis az embert annak saját fegyverével, a lélekkel fogja elpusztítani.Gép testben gép lélek.Haha.

ÉLNI AKAROK!

má' hogy lenne csmeg, ha 1szer nem állt rendelkezésemre cd-író...hihi, kb olyan, mintha az etióp gyereknek magyaráznád: "hát, az bizony a te hibád, ha nem eszel...pedig milyen finom a hamburger"...huhu:)

Hehehe, te pampogsz evolúcióról... (pedig má igazán rájöhettél volna, hogy MINDEN MINDIG ÉS MINDENKOR, EGYSZERRE TÖRTÉNIK, az időt csak a az emberi agy gyengesége látja "mozgó folyamatnak", nincs tér és idő, thus evolution sincs)... és olyan őskövületeket használsz amelyek már megjelenésükkor is használhatatlan vacakok voltak...De azér tetszett a szegény etióp, akit beköpött a cecelégy...igen, egyen hamburgert vagy dögöljön meg, elvégre nem kötelező (még) a számítógépek használata, miért nem írtad le papírra azt az elveszett beszólást he? Dög vótá hozzá mi?

hát ja, de azért reménykedni csak lehet, nem? ha én meg tudnám nyomni az indítógombot, meg gondolom te is, hihi, akkor kell hogy legyen még sok elmebeteg rajtunk kívül, akik közül valaki egyszer majd eljut oda, hogy megnyomhatja, és meg is fogja nyomni ehehe;-Ð

Reménykedni rohattul nevetséges és felesleges dolog, nem? Tán épp azé nem fogja megnyomni mer akkor is valami okosabbat fog kitalálni amiben reménykedhet.

jah, eszement jókat mondtál régebben néháyn Manson-szöveg elemzésekor(anélkül hogy tudtad volna mit is beszélsz) de csak mostanába' döbbentem rá...hehe:)

:)))) hehehe még így is engem állítasz be bunkónak, ez kurva jó :) Nagy geci vagy hallod :D

"Nemtom pár hónapja te jöttél ezzel amikor én aszontam hogy a test öli meg az embert. Én tartom is magam ahhoz amit mondtam akkor. "

ohhohohó igazad vaaan!!!:)

Nemtom ez is része-e a szívatásnak vagy tényleg komolyan gondolod (engem megzavar ez a sok rejtett kamera)...

"És ki mondta ezt hehe? Jézus? Vagy Mózes? Esetleg isten? Na ne szarjá gyere szépen vissza a ketrecbe. "
Te mondtad bazmeg, hühü:)

Hmm... Ahogy elnézem a felsorolt illetőket, nem kizárt hogy magamra vállalom...Jó helyen kapirgásztam.
Amúgy dehogyis én mondtam rá se keresek annyira biztos vagyok abban hogy má akkor is tudtam hogy a 4 héber betű fonetikus kiejtése nem egyenlő egy értelmes mondattal.

vécére akarok kimenni bazmeg. a krisnások eszméletlen pofátlan egy népség, ha adsz nekik monnyuk egy százast, visszaszól, hogy ötszázat szoktak adni...hehe:))

Te adtál nekik pénzt??? - tudom hogy szivatsz de olyan mulatságos komolyan venni és feltenni ilyen kamukérdéseket

(amúgy a "pszi"getet nem az SZDSZ találta ki?)

AZ ÉN VAN EGYEDÜL, az az egy valóság létezik, hogy TE VAGY, és valóban nem szó szerint kimenekülésrõl, hanem felismerésrõl van szó...(na jó, amiért ilyen ügyesen kiszúrtad 1-1)a személy nem is akar menekülni...

jehovista legyek ha nem mondtam én ezt má MM-al kapcs...ugyanazt a gittet rágjuk vagy csak szimulálsz, infiltrátor? (mégegy kamukérdés)

Csak egyet árulj el (nem, nem azt, hogy te vagy Niemand). Ha teszem azt a szarlapátoló iparos felismeri hogy ő a mátrix, és hogy a valóság BENNE van, akkor mit fog csinálni.Má úgy értem az oké hogy tovább lapátolja a szemetet (bár sok csövest elriaszt majd a glória a feje felett), de akkor is , valamit kell hogy csináljon, mert állampolgári kötelessége értékesíteni a hatalmas szellemi értéket ami a markába hullott.Naszóval mit fog tenni az utcaseprő, meditál, vagy mi...Vagy abba a pillanatban megsemmisül és sok bolygóvá meg naprendszerré szakad szét?? Erre kérem komolyan válaszolni.

"na megsúgom neked, hogy nincs tested...Csak egy stimulatív program...sokat dolgoztunk rajta, százmillió programsor volt :)"
stimulálni csak azt az agyvelõt lehet, amelyik "van"(különben mi a lófaszt stimulálsz?)...és ez még képzeletben is így van hihi:))(

Hol itt a gáz, én aszontam hogy TESTED nincs...befőttesüvegben van az agyad, energiát termel annak sok gépnek, ami mind azért működik hogy stimulálja.
Nincs értelme, de az értelem szó is egy kaotikus faj által kitalált szabvány.

és amikor elképezeled, hogy a programteam hogy fogja a hasát a röhögéstõl, mikor a képernyõn megjelennek az agystimulált alany képzelgései, véletlenül átvillan az agyadon, hogy mindeközben az ÉN, ez a szuperszubjektum, még akkor is ott van...OTT FIGYEL...Õ A BIGBRÁDER...HEHEHE...NEM TUDSZ TÕLE MEGSZABADULNI...MOST MÁR TÉGED IS ÖRÖKKÉ KÍSÉRTENI FOG...VAÚÚÚÚÚÚ!!!!!:)))

Hú, dupla para...Ráadásul a programteam is csak az álom része, azé az álomé, amelyiket épp elemzi.

The hat is wearing me, mondta Manson :)

tökmindegy, lényeg hogy legyen valami jó kis móka...rajongói levél az elnök postaládájából: "Dear Mr fucking Bush! Please attack that fucking Iraq without delay, cause we are too fucking bored here in this fucking Colosseum."

Take a pill, get a face, buy your ticket!

A cirkusz számodra csak akkor ingyenes, ha te vagy a gladiátor! Eztet ne felejcsd el komám!

üdv: *paranoid android*

ON CROIT QUE J'IMAGINE - CE N'EST PAS VRAI - JE ME SOUVIENS.

Előzmény: Hollófekete (751)
EdgeCrusher Creative Commons License 2002.08.18 0 0 753
Persze hogy igazam van de ez az ember a saját szuperszubjektív valóságában él, nem szabad neki ellentmondani mert kárt tesz magában.
Előzmény: témanyitó (752)
témanyitó Creative Commons License 2002.08.16 0 0 752
Pedig igaza volt. A NET elméletileg tökéletes, csak a tökéletlen ember cseszi el folyton...
Előzmény: Hollófekete (751)
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.16 0 0 751
támadáááás!

Ilyen nincs...Az internet túléli az embert.Legfeljebb a helyi provider szakadt le, valszeg mer a tajváni dzsunkakában két bélférges szubnutrit által összehányt vinyó beszart.Human error :)

hihi...baromság...ha én itt azt látom a képernyőmön, hogy "...could not be retrieved", akkor KIFINGOTT A NET ÉS PASSZ...:)))

Hehe mondtam, tévedni kizárólag emberi dolog.

má' hogy lenne csmeg, ha 1szer nem állt rendelkezésemre cd-író...hihi, kb olyan, mintha az etióp gyereknek magyaráznád: "hát, az bizony a te hibád, ha nem eszel...pedig milyen finom a hamburger"...huhu:)

Ezt nem is tudtam hehe...Asszed megadja neked a természet ezt a gyönyört? Remélni ugyan szabad ilyen színházi megoldásokat, de a valóság, igen az a retro valóság majd jól átbasz valami unalmasabb és pár millió évvel többet tartó pszeudó-finissel.

hát ja, de azért reménykedni csak lehet, nem? ha én meg tudnám nyomni az indítógombot, meg gondolom te is, hihi, akkor kell hogy legyen még sok elmebeteg rajtunk kívül, akik közül valaki egyszer majd eljut oda, hogy megnyomhatja, és meg is fogja nyomni ehehe;-Đ

te nagyon megfertőzted magad ezzel a spiritiszta szarral...Sőt asszem lekopiztad rólam mer ha jól emlékszem ...de keress csak Rám.

jah, eszement jókat mondtál régebben néháyn Manson-szöveg elemzésekor(anélkül hogy tudtad volna mit is beszélsz) de csak mostanába' döbbentem rá...hehe:)

Na most akkor: semmi különbség nincs tartalmilag az ember és gép között, mer mindkettő ugyanarra megy ki...Reprodukció, anyagcsere.

de nem. a hűtőszekrényt csak az ember képes szaporítani, míg az ember szaporodásához nem kell hűtőszekrény. na. a szaporodó hűtőszekrényt meg nem fogják kifejleszteni, mer': 1. Akkor az emberek otthon fogják tenyészteni, és akkor nem kell megvenni. 2. Ha a valós igényeket meghaladóan túlszaporodnak, túl sok áramot fognak fölöslegesen elfogyasztani, ráadásul felgyorsítják az általános felmelegedést.

De a gép mentes jópár olyan tulajdonságtól, mely az embert menthetetlenül alacsonyabbrendűvé és gyógyíthatatlan optimistává teszi, minek következtében örökre a sárban fog fetrengeni, lehet akár a dalai láma vagy bármekkora lélek-cowboy

na jó, a panzerek előtt én is leborulok, de egyébként megin' hülyeségeket beszélsz...honnan tudod, hogy a robotok nem lesznek opimisták és érzelgősek, hehe:) az első gondolkodó robotokat úgyis társpótlóként fogják árusítani, és ezekbe bizony majd beleprogramozzák a legundorjítóbb nyáladzást és optimizmust, igen, mert ki a fasznak kell egy olyan társpótlék, aki mindig csak károg? Mindenki azt szereti, ha dícsérik...stb HEHE:))

Nemtom pár hónapja te jöttél ezzel amikor én aszontam hogy a test öli meg az embert. Én tartom is magam ahhoz amit mondtam akkor.

ohhohohó igazad vaaan!!!:)

Menthetetlen vagy :) És ki mondta ezt hehe? Jézus? Vagy Mózes? Esetleg isten? Na ne szarjá gyere szépen vissza a ketrecbe.

Te mondtad bazmeg, hühü:)

"Hé, vau vau...Hehe..."

(vicsorgok, habzik a szám...stb)

Igen tudom mire akarsz kimenni, hogy elszakad az ótvaros kis testétől és karmájával karmaiban tartja az egész kozmoszt de legalább 4-5 bolygót, attól függően hogy mennyi könyvet olvasott...

vécére akarok kimenni bazmeg. a krisnások eszméletlen pofátlan egy népség, ha adsz nekik monnyuk egy százast, visszaszól, hogy ötszázat szoktak adni...hehe:))

Vagy ő a nagy Én csak nem tudta amíg vissza nem húzódott aszott bőrébe?

he?:)

Milyen mátrix? Fiction egyenlő non fiction....Hehe 1-1..Nincs mátrix ha, ő az ÉN.Ha meg van mátrix és ő onnan ki kell hogy meneküljön akkor meg tényleg csak egy szarlapátoló nimand.

fiction=non-fiction azt jelenti, hogy mindegyik mátrix. AZ ÉN VAN EGYEDÜL, az az egy valóság létezik, hogy TE VAGY, és valóban nem szó szerint kimenekülésről, hanem felismerésről van szó...(na jó, amiért ilyen ügyesen kiszúrtad 1-1)a személy nem is akar menekülni...aki menekülni akar, az viszont csak egy pöcs lázadó rabszolga.
Hehe...egész életemben a nyavajgástól irtóztam legjobban:)

fizikai valóság?:) ne hülyíts má'! mi az, hogy fizikai valóság???:)))
(Ja hogy ezt te mondtad ?:)

mer' magadra fested gondosan a látszat rácsait...most mi is bajod?:-Đ

Igen igen, internet tengernet csezmeg....aszontam én is ott a nagy dizsi-tál...ugorgyunk, fejest !
What you SEE is what you get...and what you get is what you deserve.

mittomén...fű+hunyd be a szemed, meditésön...belül van a tenger és hasonló közhelyek.

na megsúgom neked, hogy nincs tested...Csak egy stimulatív program...sokat dolgoztunk rajta, százmillió programsor volt :)

stimulálni csak azt az agyvelőt lehet, amelyik "van"(különben mi a lófaszt stimulálsz?)...és ez még képzeletben is így van hihi:))(2:2) persze ez csak amolyan szőrszálhasogató kifogás, a lényegen mit sem változtat...úhogy elhiszem amit mondasz.

Letölthető most pl. egy olyan program amitől azt fogod hinni hogy van egy nagy Én és az csak TE vagy vau vau hé!

és amikor elképezeled, hogy a programteam hogy fogja a hasát a röhögéstől, mikor a képernyőn megjelennek az agystimulált alany képzelgései, véletlenül átvillan az agyadon, hogy mindeközben az ÉN, ez a szuperszubjektum, még akkor is ott van...OTT FIGYEL...Ő A BIGBRÁDER...HEHEHE...NEM TUDSZ TŐLE MEGSZABADULNI...MOST MÁR TÉGED IS ÖRÖKKÉ KÍSÉRTENI FOG...VAÚÚÚÚÚÚ!!!!!:)))

Bush azér akarja megin megtámadni irakot

tökmindegy, lényeg hogy legyen valami jó kis móka...rajongói levél az elnök postaládájából: "Dear Mr fucking Bush! Please attack that fucking Iraq without delay, cause we are too fucking bored here in this fucking Colosseum."

na megyek lecsillapodni, hehe:)

Előzmény: EdgeCrusher (750)
EdgeCrusher Creative Commons License 2002.08.13 0 0 750
(H)A

múlt héten megírtam a hozzászólást, erre kifingott az internet

Ilyen nincs...Az internet túléli az embert.Legfeljebb a helyi provider szakadt le, valszeg mer a tajváni dzsunkakában két bélférges szubnutrit által összehányt vinyó beszart.Human error :)

elmentettem lemezre

Minő óldszkúl megoldás, ne is csodáld.A TE hibája...Égesd CD-re, az új szabványt csak két év múlva vezetik be, pont a Nagy Atomvillanás előtt...N/A...Nincs Adat.

de most meg cseszhetem, mer' úgy tűnik a lemezem is kifingott. na ennyit a gépek halhatatlanságáról:)))

Hehe mondtam, tévedni kizárólag emberi dolog.

a holttestes témára asszem azt válaszoltam, hogy az atomvillanás egyenlő a dzsádzsment déjjel...hehe...az ítélet napján pedig felkelnek a halottak...újjászületés...stb.

Ezt nem is tudtam hehe...Asszed megadja neked a természet ezt a gyönyört? Remélni ugyan szabad ilyen színházi megoldásokat, de a valóság, igen az a retro valóság majd jól átbasz valami unalmasabb és pár millió évvel többet tartó pszeudó-finissel.

ez melyik rajzfilm, az amit péntek este nyomtak a kommerciál2-n?

nemtom nekem nem megy a k2, még az rtl klubot se fogja a fadobozos, viszont megy a pro7-en ami egy német adó.

de ez a kép nagyon ott van, hehe!!:)) csakhogy nem fogtad föl az üzenetet...a fiction és a non-fiction címke teljesen esetleges...akár ki is cserélheted őket...hehe

te nagyon megfertőzted magad ezzel a spiritiszta szarral...Sőt asszem lekopiztad rólam mer ha jól emlékszem ...de keress csak Rám.

ja, csakhogy egyfolytában megkülönbözteted a gépet az élettől, minthogy meg is kell:)))ERGO AZ ÓRIÁSEMBER NEM ÓRIÁSHŰTŐSZEKRÉNY:))

Má hogy ne lenne az ember egy hűtőszekrény, nyalogasd csak meg a heréidet...szvsz ott konzerválódik a judgementdéj egyik százada.
Na most akkor: semmi különbség nincs tartalmilag az ember és gép között, mer mindkettő ugyanarra megy ki...Reprodukció, anyagcsere. De a gép mentes jópár olyan tulajdonságtól, mely az embert menthetetlenül alacsonyabbrendűvé és gyógyíthatatlan optimistává teszi, minek következtében örökre a sárban fog fetrengeni, lehet akár a dalai láma vagy bármekkora lélek-cowboy.

Nemtom pár hónapja te jöttél ezzel amikor én aszontam hogy a test öli meg az embert. Én tartom is magam ahhoz amit mondtam akkor.

(Fear Factory: Soul of a new machine!)

jah, amúgy tudod mit jelent óhéberül az Istent jelentő négy betűs kifejezés, amit nem volt szabad kimondani(Jod Hé Vau Hé)? "Én vagyok az, aki van" vagy "Én vagyok, aki vagyok"...

Menthetetlen vagy :) És ki mondta ezt hehe? Jézus? Vagy Mózes? Esetleg isten? Na ne szarjá gyere szépen vissza a ketrecbe.

Hé, vau vau...Hehe..

A "szegény szarlapátoló" bölcsünk valamit tud. képes nem azonosítani magát azzal a fikcióval ami szart lapátol

Ez emlékeztet valamire: "i am the idiot who will not be himself"
Manson, The Beautiful People ...
Igen tudom mire akarsz kimenni, hogy elszakad az ótvaros kis testétől és karmájával karmaiban tartja az egész kozmoszt de legalább 4-5 bolygót, attól függően hogy mennyi könyvet olvasott...És egyesül a nagy Énnel, vagy mivel.Vagy ő a nagy Én csak nem tudta amíg vissza nem húzódott aszott bőrébe?

Ha viszont elkezdene kepeszteni egy "jobb helyért", azonnal visszazuhanna a mátrixba, ahonnan kimenekült.

Milyen mátrix? Fiction egyenlő non fiction....Hehe 1-1..Nincs mátrix ha, ő az ÉN.Ha meg van mátrix és ő onnan ki kell hogy meneküljön akkor meg tényleg csak egy szarlapátoló nimand.

A fizikai világban nem létezik szabadság...

(Ja hogy ezt te mondtad ?:)

2-1 ide.

"Tengerbe, magunkba, vissza! Csak
ott lehetünk szabadok!"
(Az Egy álmai)

Igen igen, internet tengernet csezmeg....aszontam én is ott a nagy dizsi-tál...ugorgyunk, fejest !
What you SEE is what you get...and what you get is what you deserve.

Esetleg gyorsabb procit több ramot...
jaha...de ezt akkor is veszik, ha van testük...na 1:0 ide:-Đ

na megsúgom neked, hogy nincs tested...Csak egy stimulatív program...sokat dolgoztunk rajta, százmillió programsor volt :)
Szándékosan nem tökéletes, mert akkor nem tudnánk továbbfejleszteni, és akkor micsináljunk a sok parlagon maradt géppel.De jön renceresen a frissités, figyeld a netet! Letölthető most pl. egy olyan program amitől azt fogod hinni hogy van egy nagy Én és az csak TE vagy vau vau hé!
Na de mivel ez szigorúan bizalmas információ, rögtön le is kapcsollak a mainframe-ről téged meg a többit aki ezt elolvasta..Mushi Mushi! Pszjiiú!

továbbá olyan kereskedelmi hatékonyságú agyszoftvert, mint a jelenlegi amerikan nésönnek van, nem lehet kifejleszteni, nem is érik meg a kísérletek, hiszen minek olyasvalaminek a kifejlesztésébe pénzt invesztálni, ami adott?:))

Ja de kiadhatják annak a Celeron változatát...Cache nélkül...Cash nélkül...
kereskedelmileg előnytelen...pld több memóriával lehet hogy rájön a tag, hogy neki ilyen már van...egyszer már vett egyet csak szar volt...stb.

Neee, Bill aszonta nyócvanban hogy 64k should be enough for everybody..Igaza volt?
hiába, akkor se klónozhatsz...buss elnök megmondta...nincs agycsere, punktum

Bush egy klón.És ha ez nem elég, az agya is átültetett, ezt aztán tussolni akarja...Szaud-Arábiaában végezték el a műtétet, s az apja agyát szerelték rá.Az apja meg megkapta Al-Khareb herceg egyik lábmosójának ismerősének az agyát, aki egy benzinkutas volt, akit elütött egy Kamaz mert kivilágítatlan tevén közlekedett.Kicsi a világ de érdekes.
Bush azér akarja megin megtámadni irakot.Human, all too human.

Omega??

Erről megin MM egyik érdekes dala jut eszembe ahol aszongya:
Ladies and gentlemen, Omega and the mechanical animals! (taps)(éljenzés)

-Hé! (rémülten)
-Vau!! (szemforgatás, véres hab)
-Jódot! (szakszerű, visszafogott orvosi hang)

Előzmény: Hollófekete (749)
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.12 0 0 749
A

Nabazmeg, múlt héten megírtam a hozzászólást, erre kifingott az internet. elmentettem lemezre, de most meg cseszhetem, mer' úgy tűnik a lemezem is kifingott. na ennyit a gépek halhatatlanságáról:))).

megpróbálom reprodukálni a hülyeséghalmazt.

a holttestes témára asszem azt válaszoltam, hogy az atomvillanás egyenlő a dzsádzsment déjjel...hehe...az ítélet napján pedig felkelnek a halottak...újjászületés...stb.

Ez a cél pedig nem más mint az önmegsemmisítés folyamatos minimalizáció útján

erre meg valami olyasmit mondtam, hogy szerintem félreértelmezed a self-destructiont.

van az a rajzfilm, Futurama, a Simpsons alkotóitól, ott van egy olyan jelenet, hogy: az X galaxis legnagyobb könyvtára.Egy nagy teremben egy asztal, rajta két CD: disk1 Fiction, disk2 Non-fiction.)

ez melyik rajzfilm, az amit péntek este nyomtak a kommerciál2-n? de ez a kép nagyon ott van, hehe!!:)) csakhogy nem fogtad föl az üzenetet...a fiction és a non-fiction címke teljesen esetleges...akár ki is cserélheted őket...hehe.

Ja, igaz, végül is a kicsi hűtőszekrény egyben óriásember is, mer nincs mihez viszonyítani az arányait, meg a formáját...És tényleg felrobban a nyomáshiány miatt, eszontam én is, nem?

ja, csakhogy egyfolytában megkülönbözteted a gépet az élettől, minthogy meg is kell:)))ERGO AZ ÓRIÁSEMBER NEM ÓRIÁSHŰTŐSZEKRÉNY:))

Nemtom hogy lehet fejlődésnek nevezni, ha úgyis ugyanarra megy ki a játék mint ezelőtt x millió évvel.

oké, ha legközelebb a fejlődéssel jövök, szójjá rám, hogy megin' hülye vagyok.

Ja és ha a szabadságukat nem transzponálják a fizikai valóságba, akkor meg minek ? Ha továbbra is szart lapátol, részemről lehet akármilyen nagy elme...

fizikai valóság?:) ne hülyíts má'! mi az, hogy fizikai valóság???:))) CSAK AZ ÉN A VALÓSÁG. CSAK TE VAGY. jah, amúgy tudod mit jelent óhéberül az Istent jelentő négy betűs kifejezés, amit nem volt szabad kimondani(Jod Hé Vau Hé)? "Én vagyok az, aki van" vagy "Én vagyok, aki vagyok"...
A "szegény szarlapátoló" bölcsünk valamit tud. képes nem azonosítani magát azzal a fikcióval ami szart lapátol. Ő már látja a Valóságot. Ha viszont elkezdene kepeszteni egy "jobb helyért", azonnal visszazuhanna a mátrixba, ahonnan kimenekült.
A fizikai világban nem létezik szabadság...

"Tengerbe, magunkba, vissza! Csak
ott lehetünk szabadok!"
(Az Egy álmai)

Hú de veszélyes

miér', mondtam én 1 szóval is hogy veszélyes? hehe:)

Faszt. Vesznek mindennap új skint az oprencerükhöz meg vírusírtókat, meg screensavert meg mittomén ezer más programot.Esetleg gyorsabb procit több ramot...

jaha...de ezt akkor is veszik, ha van testük...na 1:0 ide:-Đ

Nyihihi. Imaginárius igények má mióta léteznek !! És a csipeket nem a gyártó programozza?? Márpedig mér lenne érdeke neki logikusra gyártani? Ááá...

dehogynem, mer' a tévéshopos interhiperreality multicég a konkurrencia, hiszen az egyik leányvállalatuk a 2624-es tévécsatornán nyomja a szarszagérzékeny illattakarékos vécészagtalanítókat...pont akkor, amikor a BRAINSOFT által megvásárolt SHITLESS HOME Ltd. nyomja szemipermeábilis szarszagáteresztő hártyákat a 3156-oson...hehe....

továbbá olyan kereskedelmi hatékonyságú agyszoftvert, mint a jelenlegi amerikan nésönnek van, nem lehet kifejleszteni, nem is érik meg a kísérletek, hiszen minek olyasvalaminek a kifejlesztésébe pénzt invesztálni, ami adott?:))

Jó nem kell ilyen explicit fogalmazni hogy új agy hanem fokozatosan adagolni: több memória, több MIPS, új szoftver...

kereskedelmileg előnytelen...pld több memóriával lehet hogy rájön a tag, hogy neki ilyen már van...egyszer már vett egyet csak szar volt...stb.

Má most le lehet, a banális példákon kivül (műkéz, láb, majomszív) má láttam mesterséges vénát, amit egy kis csőben termesztettek pár őssejtből, vagy kamerát a vakoknak, melyet agyra csatolnak...Ez már a jelen.

hiába, akkor se klónozhatsz...buss elnök megmondta...nincs agycsere, punktum.

omega

Előzmény: EdgeCrusher (744)
Bahamut Creative Commons License 2002.08.09 0 0 748
edge itt a lényeg: a zőrös kis pandák minnya kihalnak :DD
ezuttal igazat kell adnom hollófeketének, sokféleképpen meg lehet közelíteni a dolgot-igyis-ugyis. Mondom, ez amit en mondtam magánvélemény, de ez csak amojan 2borongos elméletek gyártása"
Jah amúgy a disposable teens nek ott semmi keresnivalója, csak rossz szoveget masoltam ki, SORRY
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.09 0 0 747
amúgy nem azt mondtam, hogy az a valóság amit manson hírdet, de SZERINTEM ez valahogy egy kicsit hihetőbb. Viszont én kiváncsi vagyok a véleményedre, mond el akkor te, mi a valóság? vagy mejik a reálisabb???

egyik sem reálisabb. sem a rózsaszín világ, sem az, amit ő a felszínen mutat. az ami első ránézésre lejön belőle, és legtöbbeknek másodikra harmadikra...sohasem jön le több, mindössze egy lényegében ugyanolyan csak kissé sötétebb-rózsaszín világ, ami max. arra jó, hogy megkönnyítse elviselni az életet az örökvesztes, depressziós, lázadó gyerekeknek...ami egyben nagyszerű bevételi forrást jelent neki:) emellett viszont valami nagyon nagy is rejlik a mélyben.

Előzmény: Bahamut (740)
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.09 0 0 746
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Bahamut (743)
EdgeCrusher Creative Commons License 2002.08.09 0 0 745
Bahamut

""and I'm a black rainbow
and I'm an ape of god
I got a face that's made for doing violence upon
I'm a teen distortion
survived abortion
a rebel from the waist down
I wanna thank you mom
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end...stb"

Hát, ha így fest a rózsaszín világ, amit manson állítólagosan felvállal, akkor elég nagy sz*rban van az emberiség...... ;)

Mi a hóhér derül ki pont ebből az idézetből a világról?

Itt egy gátlásos serdülő lelkivilágát ontja ki magából MM...Attól a világ még egy gyönyörű hely marad gondolj a szőrös kis pandákra.

Előzmény: Bahamut (743)
EdgeCrusher Creative Commons License 2002.08.09 0 0 744
Na, elölről:

hehehe:)) jee áj vanna diszappír bébé
...

1: nő miatt bánkódsz (téged ismerve nem valószínű , de feltételezésnek nem rossz)

Ááá...

2: megbasztak valami tárgyból

Ezér végképp nem

3: még ennél is rosszabb

Ennél aztán minden rosszabb :)

jah, nem te mondtad, hogy szereted a medmexet?

Én igen, de te?

egy ilyen rohadt nyálkás barlangban á'láplátón még szép hogy penészedik, de ha kiviszed a napra egyből leszárad róla a penész:)) az atomvillanás majd leszárítja ne félj;-Đ

Hehehe, kizárt dolog hogy elkerülte a figyelmedet a "holttest" szó a beszólásomban....Azon az atomvillanás má tényleg csak segíthet...a bomlásban. Amúgy egy rádioaktív környezetben hogy képzeled el az életet, mármint azt a lovagi életet, amit annyira szeretnél ??

coca, ez annyira lüke, má' ne is haragudj. bazzeg, a gép is anyagból van, aztán meg honnan tudod hogy nem tud magáról...ha egysze az emberben az anyag ébred öntudatára(na persze, "igen", de mondjuk a kedvedért tfh.) akkor semmi okod sincs megkérdőjelezni az autód öntudatának létezését

Te kész vagy :) Én erre nem is tudok érdemi választ adni.

amiből meg az következik hogy az egész rohadt 'láz' nem szűnik meg, csak szén alapú lázból átvált fém alapú lázzá...

Az má nem láz mer hideg és racionális - olyan szempontból, hogy képes lesz felfogni saját fémes létének célját és értelmét , nem mint az emberiség. Ez a cél pedig nem más mint az önmegsemmisítés folyamatos minimalizáció útján. Végülis az emberiség is ezt próbálja má vagy hatvan éve, odáig már el is jutott, hogy bevezesse az általános analfabetizmust, például. Meg mindent úgy általában ráültessen pár nyomtatott áramkörre meg LCD -re. (van az a rajzfilm, Futurama, a Simpsons alkotóitól, ott van egy olyan jelenet, hogy: az X galaxis legnagyobb könyvtára.Egy nagy teremben egy asztal, rajta két CD: disk1 Fiction, disk2 Non-fiction.)

tiszta gáz az egész, ennyi erővel má' óriásember is lehetne, aki felrobban az űrben, mert má nincsenek atomok körülötte amik nyomást biztosítanának - azokat ugyanis mind inkorporálta. ...hú de szar...na.

Ja, igaz, végül is a kicsi hűtőszekrény egyben óriásember is, mer nincs mihez viszonyítani az arányait, meg a formáját...És tényleg felrobban a nyomáshiány miatt, eszontam én is, nem?

Bumm!bumm! Höh...

sokkal egyszerűbb új egyedeket létrehozni, így ráadásul még talán fejlődünk is

Nemtom hogy lehet fejlődésnek nevezni, ha úgyis ugyanarra megy ki a játék mint ezelőtt x millió évvel.

ŐK akkor is szabadok, ha látszólag egész nap szart lapátolnak.

Ja és ha a szabadságukat nem transzponálják a fizikai valóságba, akkor meg minek ? Ha továbbra is szart lapátol, részemről lehet akármilyen nagy elme...

ja, mostanában rendkívül hostile vagyok itt az indexen

Hú de veszélyes.
...

csakhogy ha nincs testük akkor nem vesznek se' csipszet se' kólát, se' oxigént - szal rontják a felvevőpiaci potenciált, az pedig árt az üzletnek.

Faszt. Vesznek mindennap új skint az oprencerükhöz meg vírusírtókat, meg screensavert meg mittomén ezer más programot.Esetleg gyorsabb procit több ramot..

na jó, gondolkoztak má' olyan csipeken, amikbe imaginárius igényeket programoztak be, de ezek meg nem biztos, hogy megvennék a tvshop legújabb termékeit(ugyanis logikusan működnek).

Nyihihi. Imaginárius igények má mióta léteznek !! És a csipeket nem a gyártó programozza?? Márpedig mér lenne érdeke neki logikusra gyártani? Ááá..

az agycsere nem engedélyezett

Jó nem kell ilyen explicit fogalmazni hogy új agy hanem fokozatosan adagolni: több memória, több MIPS, új szoftver...

de azon kívül minden mást le lehet magadon cserélni.

Má most le lehet, a banális példákon kivül (műkéz, láb, majomszív) má láttam mesterséges vénát, amit egy kis csőben termesztettek pár őssejtből, vagy kamerát a vakoknak, melyet agyra csatolnak...Ez már a jelen.

Yossarian csezmeg elvágta volna a zsinórt, azt húzott volna haza, mikor má' nagyon vágja a hátát. szerintem.

Ez stimmel.

Cső.

Bahamut Creative Commons License 2002.08.07 0 0 743
yuntem:

"Nothing suffocates you more than
the passing of everyday human events
Isolation is the oxygen mask you make
your children breath into survive"

"and I'm a black rainbow
and I'm an ape of god
I got a face that's made for doing violence upon
I'm a teen distortion
survived abortion
a rebel from the waist down
I wanna thank you mom
I wanna thank you dad
for bringing this fucking world
to a bitter end
I never really hated a one true god
but the god of the people I hated"

Hát, ha így fest a rózsaszín világ, amit manson állítólagosan felvállal, akkor elég nagy sz*rban van az emberiség...... ;)

yuntem Creative Commons License 2002.08.07 0 0 742

Manson kib@szottul felvállalja azt a valóságot is, amit te rózsszínűnek nevezel. Ez tette ui. sztárrá, és ezt nagyon is jól tudja.
Waltraute Creative Commons License 2002.08.07 0 0 741
A valfilen nincsenek vélemények.

Itt IGAZSÁGOK vannak:-)

Bahamut Creative Commons License 2002.08.07 0 0 740
Holló, nem zeért jöttem-múgy meg az én meglátásom szerint arra való a fórum,hogy az emberek vitázznak, ill. elmondhassák a véleményüket mindenféle dolgokról, ld. Mansonról. nekem ez a véleményem. amúgy nem azt mondtam, hogy az a valóság amit manson hírdet, de SZERINTEM ez valahogy egy kicsit hihetőbb. Viszont én kiváncsi vagyok a véleményedre, mond el akkor te, mi a valóság? vagy mejik a reálisabb???
Hollófekete Creative Commons License 2002.08.07 0 0 739
böff

azér' jötté' ide, hogy mindezt elmondd?:)
meg akarlak sérteni...hehehe:)
van 1 MMtopik a kultúrában is, talán a te szintednek az jobban megfelelne, he?;-Đ

Manson által hírdetett nézetek, és az ő által épíített világ sokkal közeleb áll a valósághoz, mint a dédelgetett rózsaszín világ...

még mielőtt beleélnéd magad, megsúgom: az sem valóság...

Előzmény: Bahamut (738)
Bahamut Creative Commons License 2002.08.06 0 0 738
szijasztok!

szeretnék hozzászólni a topic témájához, illetve elismerésemet nyilvánítani hogy a vallás-filozófia cuccba kerzult a topic :)

A legtöbb ember egyszerűen rásüti mansonra, hogy egy őrült sátánista, aki némileg ért a nótaíráshoz. Pedig a felszín alá is be kellene kukucskálni. Mi hajtja szegény embert(?)? egyrsézt a pénz, másrészt van valami mondanivalója, amit a legtöb ember nem fedez fel, mert vagy a zenéjét imádja csupán, vagy utálja az egészet, ahogy van és gondolni sem aakr rá. a sátánizmus hirdetése valójában nem a célja, cvsupán egy kifejezőszköze. amojan meg nem értett próféta...persze nem szó szerint.
tehát, ő elsősorban az álszent néphez akar szólni, akik még minddíg a rózsaszín lepelll takargatják a szemüket-és igyekeznének mások szemét is eltakarni. megvannak győződve arról, hogy az ő kis álomviláguk a valóság, és aki mást mond, az hüje, sátánista, istenkáromló, etc etc etc. Namost, visszatérve szorosan a sátánizmushoz,el kell ismerni, hogy napjainkban a sátán jelenléte tűnik valószínübbnek, mint az ún. istené.(igaz egyikben se hiszek:)Na, ha most lkezdtek hurrogni, meg hülyézni, gondoljatok bele: ha valami jó történik, isten mijen jófej, hálelúja, ámen, ha valami szörnyűség, akkor csak annyit tudnak mondani a vallásosak: isten útjai kifürkészhetetlenek. ha valóban hisznek a meséjükben, miért nem találnak ki valami hihetőbbet? N értsetek félre, nem azt mondom, hogy most azonnal álljatok neki sátánista szertatrasokra jarni. Csak annyit, hogy mielőtt összehordjátok mansont mindenfélének, és nem csak őt, hanem azokat is, akik ugyanezt a szöveget nyomják-gondoljátok meg: nézzetek meg egy híradót-kiderül, hogy a Manson által hírdetett nézetek, és az ő által épíített világ sokkal közeleb áll a valósághoz, mint a dédelgetett rózsaszín világ...
Bocsi, ha túlságosan szókimondó voltam, de most ez volt a fejemben-megaztán elég életgyűlölő-pesszimista beállítotságú vagyok.....

lököttpasi Creative Commons License 2002.07.22 0 0 737
én is erre tippeltem.
Előzmény: Hollófekete (736)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.22 0 0 736
nem, má' rég feltöltöttük magunkat cd-re. anyu reggel kivesz a tokból, berak a meghajtóba, azt' enter. este kivesz, megtörölget, azt elrak csicsikálni.
Előzmény: lököttpasi (735)
lököttpasi Creative Commons License 2002.07.22 0 0 735
tényleg, nektek van-e még egyáltalán testetek?
Egy becsületes ember Creative Commons License 2002.07.22 0 0 734
Naja. Vajon a békefentartó robotokra vonatkozna e a robotika 3 törvénye. Vagy ez már túlhaladott? Esetleg kínai vonású robotok? Hmm??? Ugye?...
Előzmény: Hollófekete (731)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.15 0 0 733
Mér, a szag kijön? Nincs légkondi??

de van, csak az sok zsetonba kerül. az egyszerű plebejusok meg általában nem bírják ki 3 hónapig kóla meg csipsz nélkül, hogy összespóroljanak egy szemipermeábilis plazmahártyára, ami a kénhidrogént sem engedi be, csak ki.

És arra nem gondoltál (najóhogynem), hogy ha úgyis lakóbuborékban vannak, akkor minek a test?

de, csakhogy ha nincs testük akkor nem vesznek se' csipszet se' kólát, se' oxigént - szal rontják a felvevőpiaci potenciált, az pedig árt az üzletnek. na jó, gondolkoztak má' olyan csipeken, amikbe imaginárius igényeket programoztak be, de ezek meg nem biztos, hogy megvennék a tvshop legújabb termékeit(ugyanis logikusan működnek).

Nem.Szemgolyó nem kell, egyenesen az agyba küldeni a zsetont.Akinek nem tetszik a saját agya, az letölt egy vizuálisabb agyszoftvert.

az agycsere nem engedélyezett(egy ilyen szupercivilizált társadalomban súlyos erkölcsi normák vannak), de azon kívül minden mást le lehet magadon cserélni.

Előzmény: EdgeCrusher (730)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.15 0 0 732
Majd rájössz a közepénél, mikor már jó messzire vagytok a parttól :)

szal te azt mondtad anno, hogy "Yossarian az öreg halász, az emberek meg a halak". hát szerintem ez nem valami találó. Yossarian csezmeg elvágta volna a zsinórt, azt húzott volna haza, mikor má' nagyon vágja a hátát. szerintem.

Ez a gémóver album még ott van, de az utolsó kettő...beh! Szar..A legjobb az Éj szeme.

tényleg az Éj szeme a legjobb, de azért szerintem nem rossz az utolsó előtti sem. elsőre mondjuk majdnem kidobtam az ablakon.

Idióta vagy basszeg...A zenének pont az kéne legyen a lényege, hogy háttérzene legyen...Minek kell neked még egy rakás kilobyte fölösleges data?

nemtom engem spec érdekelne hogy mégis melyiket milyen néphez, kultúrához, eseményhez kössem. bár amúgy is poposított zenékről van szó(má' aszittem valami originál arhív néprajzi felvételeket küldesz;-Đ), hehe, szal lehet még ha megtalálnám a lemezt akkor se mennék vele sokra.

unmercifully we will take you
away to slumber
but only if you can recite
avagadro's number

Amúgy meg azér vagyok morcos mer rájöttem mekkora csapda ez az internet...White slavery.

ehehe...na nemá:) most úgy csinálsz, mintha eddig nem erről beszéltünk volna...

Ami kétszáz évvel ezelőtt a jobbágynak az iga volt, az ma a számítógép.
(igen bazmeg, feltaláltuk a mennyországot!! az interneten az lehecc aki akarsz, itt mindenki jópofa vagy harcos, szép és okos)

hát bizony ez van... de most már nem menekülhetsz, hehe:)
és mi a terved? most a 'való életben' akarod "megvalósítani önmagad"?:) sajnos azonban az is csak illúzió...
nincs sok értelme azon felbaszni magunkat, hogy jelentéktelen kis férgek vagyunk.

p.s: A {ZY}KLone kazi iszonyat jó!!!! Kellett kis idő amig erre rájöttem (minden kedvenc albumomnál beletelt pár hónapi hallgatásba), és most már benne van a top 3-ban.Vagyis abban a három albumban, amit naponta 1x meghallgatok..

jah kérlek, én csak zseniális lemezeket küldök el neked, remélem eddig mindegyiknek a titkára sikerült rájönnöd:)
asszem még nem próbáltam fejhallgatóval, de anélkül is őrület majdnem minden szám.

welcome to the world ov worms!

most megint ráleltem egy érdekes lemezre: Blood Axis: The Gospel of Inhumanity

Előzmény: EdgeCrusher (725)
Hollófekete Creative Commons License 2002.07.15 0 0 731
Sokkal valószínűbb az én variációm...Persze Spengleri háttérrel nem nehéz ilyeneket képzelni...

hehe, a kettő nem zárja ki egymást:) békefenntartó robotok...stb. az mindenesetre biztos, hogy a jövő lézengő és unatkozó világpolgárai nem fehérek lesznek, hanem latinonegridomongolidok.

Előzmény: Egy becsületes ember (724)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!