Keresés

Részletes keresés

platini10 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 459
Draga Miki!

Sosem szerettelek igazan, talan az en hibam. Sajnalom...
Mostantol minden mas lesz!
Rugdosd tovabb a golokat a nagy egi futballpalyan!
Legy Te a kozepcsatar a mennybeli csapatban!

Nyugodj bekeben Miki!

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 458
Mivel lehet fogni a portugál TV-t?Mi a neve?
Előzmény: _Danna_ (456)
munoz Creative Commons License 2004.01.26 0 0 457
Isten nyugosztalja. Őszinte részvétem a családnak és a barátainak.
_Danna_ Creative Commons License 2004.01.26 0 0 456
A portugál tévében 23.30-tól egy 1.5(!!!!!) órás emlékműsor lesz Mikiről. Megszólaltatják a családot, a barátait, játékostársait stb...
__Tibi Creative Commons License 2004.01.26 0 0 455
Eddig bírtam könnyek nélkül.
Amit a Boavista-Beira Mar meccs előtt láttam, az egyszerre volt borzalmas és megható.
Csodálatos nép ez a portugál.
Így szeretni valakit.
Ha jó lesz a tar.hu, felteszem a készített képeket.
R.S.C.A Creative Commons License 2004.01.26 0 0 454
:((((
Egyszerűen felfoghatatlan....
NYUGODJ BÉKÉBEN !!
levi bá Creative Commons License 2004.01.26 0 0 453

Tudom, hogy itt most a fórum Mikiról szól, az ő emlékéről, de nem mehetek el szó nélkül a média események mellett.

Van vmi ami más embernek is szemet szúrt. Az a hihetetlen szeretet, ami Portugáliában Mikit övezte.. Most döbbenünk rá mennyire. Ez Fehér Miklós érdeme is nagyban, kivivta a portugálok szimpátiáját, szeretetét.. De elárul egy csomó mindent annak az országnak a kultúrájáról, sport és futball szeretetéről, ahol játszott majdnem hat évet.

Saját honlapján olvastam hogy azt mondta egyszer, hogy ő tudja, hogy a Benficában játszani minden portugál gyerek álma.
És ő, Fehér Miklós Magyarországról itt játszik és micsoda nagy dolog ez, mondta ő büszkén.

És valóban nagy dolog az amit véghez vitt.
Portugáliában, volt szerencsém a 2004 EB rendezésre való felkészülés időszaka alatt megfigyelnem, a foci iránti olyan hihetetlen össztársadalmi vonzalom, érdeklődés volt, szinte mindenki egy emberként részt vett vmi programban, hogy meggyőzzék az UEFÁ-t, annyira bennük volt ez a nemzeti büszkeség, megmutatni akarás, hogy őszintén tudtam, hogy az UEFA döntése nem lehet kétséges.

Nagyon szeretetre méltó nép, befogadó, és nemzeti hagyományait ápoló a portugál. Erre egy apró példa. Talán emlékeztek még néhány éve a portugálokkal játszottunk kinnt selejtezőt, null-hárommal, és akkor történt hogy meghalt Amalia Rodrigues, a gitárral kisért melankólikus zene, a fado nagy alakja.. Nemtől, kortól, társadalmi státusztól független össznemzeti gyász volt...

Fontos az összetartozás érzése, fontos a nemzeti hagyomány, fontos, hogy fontos dolgokban és nehéz pillanatokban egységes legyen az ország.
És akkor talán nem lesznek olyanok akik exluziv videókkal jönnek elő ilyen pillanatokban!

Előzmény: Kcsita (449)
ChrisRea Creative Commons License 2004.01.26 0 0 452

Az biztos hogy Fehér Miklós Portugália nemzeti hőse lett, ez igazán kevés embernek adatik meg.

Abban az évben amikor ők rendezik azt az EB-t amit mi (is) szerettük volna, és mi magyarok ott se leszünk, illetve igen, de milyen áron...

valahol azt olvastam hogy: "Isten mostanában foci csapatot akar magának az égben"

PECSwork Creative Commons License 2004.01.26 0 0 451
Nyugodj békében Miki! Emlékedet örökké megőrizzük!
winemaster Creative Commons License 2004.01.26 0 0 450
Kikky ne haragudj de CSAK itt nem tudják, ilyenkor mindenki azt szeretné ha méltóképpen megemlékeznének róla, ezért szidják a k.féle honi kanálisokat, nem azért mert jólesik.. erröl nem a forumozók tehetnek, elöttük le a kalappal, megható tényleg..
Előzmény: kikky (445)
Kcsita Creative Commons License 2004.01.26 0 0 449
Tudjátok mi a döbbenet?

A Portugálok szeretete! Az MTV híradója korrekt volt, de kevés. Az RTL Klubon a Fókuszban is korrekt volt, de a többi ne is említsünk!

Vajon itthon se melyik netes híportál magyar, aki nem küld kinti képeket, csak az nb1.hu! Ők legalább csinálnak is vmit!

Sajnos ennek van oka, ugyanis a magyar foci nem jó... ez a Média, inkább a "nagyemberkék", mint a színész, Sportoló, aki megemlékeznének!

Szomorú az egész... Hiányozni fog a Miki! :(.

Előzmény: _Zoltán_ (423)
DENNIS Creative Commons License 2004.01.26 0 0 448
Elhányom magamat a magyar médiától...mindenhol MIKI-ről van szó.Persze a rtl-en azt akurva vv-t adják,nem,hogy Miki-ről mutattnának pár képet gólt..stb!!
Boccsi a hangnememhez:(
DENNIS Creative Commons License 2004.01.26 0 0 447
:(((
NYUGODJ BÉKÉBEN MIKI!!!
lg18 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 446
Én ma reggel óta nem tudom megnézni a honlapot...

És ez társadalmi különbség. Nálunk a foci az egy negatív valami, náluk meg pozitív. Ennyi...

Előzmény: gguszti (435)
kikky Creative Commons License 2004.01.26 0 0 445
Kraszi! Emberek! És mindenki, aki ezt a fórumot látogatja!

Mindenkinek nagyon fáj, amit történt. Senki sem tudja feldolgozni, mindenki a MIÉRT-re keresi a válaszát. Ki így, ki úgy. A sport1 a lehetséges válaszol latolgatásával, az mtv2 is az orvosi részén érdeklődik. Ti, mi pedig gyertyát gyújtunk!

Kérlek titeket ne szidjunk másokat. Próbáljunk osztozni a fájdalmakban.
Egyik tv se tudja mit kell ilyenkor tenni, csak azt tudják, hogy kell valamit.

Ez a nap nem arról szól, hogy szidjuk a különböző médiumokat; NS, sport1, mtv, stb. HAnem a GYÁSZUNKRÓL, FEHÉR MIKI haláláról...

:-(

Nyugodj békében, Kedves Miklós!
Szép volt ez a rövid, de tartalmas pályafutásod!

FORZA FEHÉR MIKI!

winemaster Creative Commons License 2004.01.26 0 0 444
Figyeljétek meg most majd napokig az összes létező magyar médiák a Lejkó doktort fogja ez ügyben faggatni, ez lesz a megemlékezés.. ne is figyeljétek szerintem ezeket csak felhuzzátok magatokat. Én magamban ugy emlékezem ahogy az ETO ban láttam játszani, mig itt volt és ő volt a kevesek között akit sajnáltam mikor elment innen..
Előzmény: kraszi (441)
sx7 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 443
Az rtl-es fókusz is gázos volt picit.

Én letöltöttem az utolsó gólpasszát,meg elmentettem a mosolygós képét,szeretném így megőrizni magamnak. . .

Előzmény: kraszi (441)
MaciBG Creative Commons License 2004.01.26 0 0 442
Nyugodj békében! Isten Veled!
kraszi Creative Commons License 2004.01.26 0 0 441
Első felindulásomban a következő levelet küldtem a Sport 1-nek:

"Üdv!

Nos, én szeretem a Sport 1-et, de amit a Fehér Miklós halálának ürügyén a Napi helyzetben műveltek, az ultragáz. Szerintem ma emlékezni kellett volna rá, beszélgetni róla - ki volt, mi volt - felidézni, ismerősöket hívni a stúdióba, búcsúzni stb. Ehelyett megfogták a könnyebbik végét: csináltak egy most senkit nem érdeklő áloknyomozást, mié' halt meg Fehér Miki? Mégegyszer ultragáz, ízléstelen, szégyellje magát az a szerkesztő, akinek a haláleset után nem egészen 24 órával ennyire futotta. Nívótlan mindenféle szempontból. További jó munkát."

Előzmény: winemaster (440)
winemaster Creative Commons License 2004.01.26 0 0 440
Ez a Sport 1 es nem is tudom mi elég érdekes volt. Azt mondja az Ágai a BBC csajnak, Portugáliában kiemelten kezelik? Barom....
kooti Creative Commons License 2004.01.26 0 0 439

Fehér Miki utolsó mosolya... :-(
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.01.26 0 0 438
Szinisa Mihajlovic nyilatkozata a www.calciomercato.com oldalról: "Nem akarom elhinni. Nagyon jól emlékszem rá, én fogtam őt a Benfica elleni BL-selejtezőn."

szöszmösz Creative Commons License 2004.01.26 0 0 437
Atyaég most néztem meg a videót. :((
Gombóc torokban, hideg kiráz... mintha a barátom halt volna meg mellettem.
Miért??? :( jézus..
Előzmény: szöszmösz (428)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 436
Tisztelt magyar kereskedelmi és köz tv-k...szégyelljék magukat és vegyenek példát egy barátságos,kedves népről a portugálról amely saját halottjának tekinti Fehér Mikit avagy ahogyan a portugálok hívták Miki Feher-t.
Előzmény: MERLINN (427)
gguszti Creative Commons License 2004.01.26 0 0 435
"2001. januárjában a csapból is a Zámbó Jimmy-ügy folyt. Néhány héttel később Sinkovits Imre haláláról alig esett szó. Szép kis országban élünk."
Ez akkor nagyon bántott engem is.

Megnéztem, Miki honlapján ma több portugál látogató járt, mint magyar. Azt hiszem, kb. 4500-3700 az arány.
Nem gondoltam, hogy ennyire szeretik ott őt...

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 434
Ezt tényleg nem lehet észrevenni, hidd el!
Előzmény: Törölt nick (429)
_Zoltán_ Creative Commons License 2004.01.26 0 0 433
Egész pontosan egy trombózis miatti vérrög kerül a tüdőbe, és ott elzárja a véráram útját. Én sem vagyok orvos.
Előzmény: GERMANICUS (422)
Catalan Creative Commons License 2004.01.26 0 0 432
Olvasva is rossz ez. Nem értem hogyan történhetett meg pont vele, nem csinált semmi különöset, legalábbis innen nem láttam semmit, ami mondjuk nem jelent semmit persze, de akkor se értem meg ezt.
Előzmény: GERMANICUS (422)
Tutenko Creative Commons License 2004.01.26 0 0 431
2001. januárjában a csapból is a Zámbó Jimmy-ügy folyt. Néhány héttel később Sinkovits Imre haláláról alig esett szó. Szép kis országban élünk.

Igazad van!

Tutenko Creative Commons License 2004.01.26 0 0 430
RIP!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!