In fact, it is JOIN ME IN DEATH, ami mégse annyira faintos, mint a te ötleted, paulinka!
Virág, eccerűen nem tudtam még lelépni a klubba, de kicsoda és mit csinált velük az öltözőben???? Tisztára elhalok! Én eddig csak a saját bandáim öltözőjében forogtam fenn, ott pedig soha semmi izgi nem történt! Na yo, anno a Stormwitch-nél azért igen, de akkoriban még kiskorú voltam és nem akartam háborogni, mer lecsukták volna őket pedofíliáért...
Édes virágom, anno, az est kezdetén egész himnuszokat írtam! Szerintem nem olvastad őket, mert mintha kérdések is lettek volna bennük... Amúgy imádlak, de lécci, ne mondd már, hogy Ville ebben a formájában nem is szexi, mer felkötöm magam az első útbaeső villanypóznára!
na akkor ebben végre egyetértünk! azért te is írhatnál a lubba...vagy ennyire még nem vagyunk jóba....persze, csak a te topikodba írjunk, mi???:))))))))))))) VICC VOLT!!!
Jól van, Flower, ne mérgelőggyé mán, legyen metal roots, vagy amit akarsz!
De azt azért tudd, hogy Ville totál kibőgte a szemeit, aszonta, nem lesz hajlandó egy fotón szerepelni veled!
Akkó mostan mi lesz mivélünk, ha??????????
Evil, engedd meg: ájlávjú!
És most fog kiderülni, hogy 16 éves vagy, száznegyven vagy kétszázhúsz centi, tisztára görény és mellesleg fültőig pattanásos!
Hüpp... máris felkészültem a borzalmakra!
Like a mirage riding on the desert sand
Like a vision floating with the desert winds
Know the secret of the ancient desert lands
You are the keeper of mysery in your hands
Naná, hogy bekattanunk, paulinka, ez afféle női dolog, amit a pasik sose fognak megérteni...
A NIN meg persze, hogy nem metal, de ezt hiába is magyarázzuk a Libinek, tökre nem érti!!! Köze nincs a metalhoz.
A Him pedig télleg naponta öccör megy, Right here in my arms, ez a videnyó címe, vagy ha az MTV-t nézed, akkor Join me, ez új, de ők szűkösen vetítik csak...
én még nem láttam....:(
ugyan van viva2-om, de az életem mostanában két területre szűkült.
1: tanulás :(
2: itt ülök a gép előtt....tanulás helyett :)))
+ 3: sorozatok a tv-ben! rulez!!!
hú, ha most látna valaki, tuti nem lenne egy "rajongóm" se:))).......de istenem, az ember lánya néha bekattan....:) igaz, buksikám?
nine inch nails rulez forever!!!!! (+b.m....aki miatt ugyebár....) de azt továbbra sem ismerem el, hogy metalos. szerintem totál nem, de hát persze én aztán a legkevésbé sem vagyok szakember ebben a témában....
kiakadtam én is...úgy vágyom egy jó kis melegszendvicsre...amúgy nem is olyan jó kép ez a Villéről, kis ficsúr itt, no makeup! ide egy jobbat!!
van vmi izgi a himclubbon?
én nem szokom hozzászólni, mert kevés az érdekes téma. no igen.
Nnnnnna, most jó. A Zoli itt hüppög a vállamon, Ville meg lég után kapkod, szeginy, az asztmájával... Ezt remekül megcsináltad! Itt zokogunk egymás hegyin-hátán...
A képen Ville Valo, a HIM búgó hangú, iszonyúan szexi énekese, aki manapság már egészen másként fest, dehát ez van...
Shalina, értelek, minden oké!
Sose fogok eljutni a himclubig, help....
Viveca, szívem, kéretik szépen beszélleni velem, mert még megszeppenek. Csak annyit kívántam kifejezni, hogy Bookshie = Bookshie (jó neki), Shalina meg = Shalina (neki is jó). Kéretik külön-külön szeretni. :)
Ebből talán kiderült, hogy nem máson hüledeztem, de ha nem derült volna ki, akkor most leírom: nem máson hüledeztem! Hogy szóba álltok Paulinával, annak meg már épp itt volt az ideje, mért lenne ellenemre? Éljen a jókedvű Viveca! (Paulina meg szintén éljen, de őt majd a saját topikjában rajongom körül.)
(És persze én is éljek, de ez meg másnak a dolga lenne...)
Az ajándék sikerült, kicsi Virágom, pénteken óriási hepaj!!!!
Evil, most viccelsz????????? Hosszú, szőke haj? Te úristen! Erotikus álmaim lesznek! Az ideálom vagy!!!! Csak nem valamiféle Sebastian Bach-féle fickó vagy? Persze ha inkább a Murray emberre hasonlícc, engem az sem ábrándít ki!!!
már me gis érkeztem..waters lelépett harcolni a birodalmiak oldalán, vagy ellen, má nem is emléxem, hogyisvanez....
szvsz itten égett szag van ám kedveseim nagyon...békepipák....hm. beírom a naptáromba.
NIN. azé van ám ott egy kis metálos beütés néhol, de jó messzire esett az alma a fájától. az új klippet láttam - és szerintem rhrhrhrhettenetesen jó!!!!!!!! -, de még nincs meg...köhömköhöm...
jaj Vivecám, valami meg próbál akadályozni, hogy pénteken Zoltáné lehessek...globális Róbert nap=családi vacsora étteremben (ráadásul kínaiban...brrrrrrr), de lehet, hogy szombati ebéd lesz, én erre nyomulok!
Én nagy örömmel ösmerkednék meg veled személyesen. Azt persze még nem tudom, hogy mikor merre leszek, mert 1. lehet hogy tudok találkozni Maidenékkel 2. jön vmi görög srác akit a Maiden honlapról ismerek.
Máskülönben egy vmilyen Maiden polóról, egy Virus zászlóról, egy Up The Irons zászlóról, (talán egy Holy Smoke zászlóról is) valamint hosszú szőke hajamról tudnál megismerni.
Megyek is, megmosom aranyló fürtjeimet, aztán jövök back
shalina rulez!
nektek is k***** lassú az index? vagy csak nekem nem kéne egyszerre öt számot tölteni? és különben is rohadt meleg van!
na hát igen, látod látod....még a pasikért is miket meg nem teszünk....:).....és ők meg....:(
Libikém, igazán szorri, dehát az újság itten fekszik az ölemben és ettől még nem terem hirtelen egy szkennerem, hogy beillesszem! Ha érdekel, elviszem és nyálcsorgathacc fölötte! S hogy nem jössz, igazán sajnálom... Lehet, hogy elmegyek és keresek valahun egy fincsi Tarja képet a kedvedért. De csak ha jó fijú leszel. Inkább a Virágnak küldenék ajándékot, mosolygós Villét. De ha csak a kis kocka jelentkezik, akkor bocsi. Tök hisztis a gépem!
Én egyedül, kedvesem. A többiek otthon maradnak virágcserepet hímezni.
Mijért, találkázni szeretnél? Előbb kérdezd meg a Libit, miféle ocsmány egy matróna vagyok, különben rémálmaid lesznek!
Viveca, megírtam volna, ha jövök a Maiden koncertre, de jelen állás (ülés :-)) szerint majd csak a beszámolókat fogom olvasni...ellenben azt a Roch Hard-os borítót igazán bepastelhetnéd :-)!