- az update fut XP alatt
- A Jaguar BMW-motorral megy :-P
- szerepel a Phoenix csapat is, amely valójában sohasem létezett.
Burti-Bernoldi pilótakettőssel mennek, van tesztpilóta is, most hirtelen nem ugrik be.
Bár ez a grafikai részt nem fedi le, de az autófestések úgysem változtak jelentősen, így tulajdonképpen csak a pilóták képeit kellene kicserélni benne.
Nála szvsz érdemes lenne próbálkozni... Ő biztos meg tudja mondani; hogyan lehet hozzáférni ;)
Az xp-ről meg annyit, hogy mindent megcsinál az autók festésének korrekt kicserélésén kívül, ha ez valakit nem zavar, akkor OK, bár szerintem eléggé ront az élvezeti értéken ;)
Na még annyit, hogy ez a zseni Jork gyerek elkészített egy exel file-t, minek az adatai módosításával megoldható akár a 2004es verzió létrehozása is...
Kb 1-2 napos munkávál át lehetne írni a neveket a 2004es viszonyokra vonatkozóan. Ha ezt valaki bevállalja, én elküldöm neki mail-ben a file-t.
A wierdsma-féle gpw2001 projekt oldalán (ebben a topicban csak én vagy 30 hozzászólást írtam róla) először a 2001es pecs készült el, majd annak az alapjára rögtön a 2003as is cirka 1 évvel ezelőtt.
Én akkor onnan töltöttem le ezt a pecst, de sajnos más irányú elfoglaltságaim miatt nem tudtam jobban belemélyedni a dolgokba. De kipróbáltam, és működött is rendesen :) Most a nyáron kicsit több az időm, úgyhogy megint elővettem ;)
Végül is minden korrekt benne (pilóták tudása, autók erőssége, grafikák ect ect) egy dolgot leszámítva, és ezek a motor és gumi szponzorok. A Jaguarnál nálam 45% az autó handling-je, nem gyors, de elég megbízhatónak tűnik.
A szponzoraim:
BMW - customer
Bridgestone - customer
Petrobras - customer
Az első versenyen (Ausztrália) Pizzonia 8.lett a végig gumiproblémákkal küzdő Webber pedig 10.