Keresés

Részletes keresés

Tompoxx Creative Commons License 2011.08.01 0 0 4784

Köszönjük a méltatást.

Az, hogy ki miért nem tart velünk tovább, nem hiszem hogy lényeges.

Mindenesetre, akik most velünk játszanak, mesterei a hangszereiknek.

Pár hét után úgyis csak az lesz a fontos, ami a színpadról lejön.

Minden csoda három napig tart. Mi meg játszunk tovább a Tompox-szal egyetemben.

Előzmény: THX1138 (4783)
THX1138 Creative Commons License 2011.08.01 0 0 4783

Ez mindenféleképp jó (a rosszban), de úgy látom az együttműködés megszakadt Robival. És K. Attila, G. Laci? Ők szabad akaratukból távoztak, vagy a kényszer szűlte? Személyes ellentétek? Anyagiak (ez csak úgy kiszaladt)? Szerzői viták? Időbeosztás? Ennyi együtt zenélés után olyan elképzelhetetlen számomra ez az egész. Ti egy nagyon intellektuális zenekar voltatok (vagytok), mindig becsültem bennetek ezt, mások voltatok, mint amit a magyar zeneipar kitermelt  magából...igazi örömzenét kaptunk tőletek, öröm volt együtt látni a játékotok, bennetek... 

Előzmény: Tompoxx (4782)
Tompoxx Creative Commons License 2011.08.01 0 0 4782

A koncertező Napoleon Boulevard továbbra is játszik és még véletlenül sem szűnt meg.

Most egy újságból idézek:

"...az alábbi felállásban folytatja a koncertezést: Vincze Lilla énekesnő, Pócs Tamás basszusgitáros (Tompox), Vámos Zsolt gitáros (HARD), Nagy "Liszt" Zsolt billentyűs (Korál Forever, ZBB, Special Guest stb.), Gilián Gábor dobos, Tasi Ádám fuvolás (Tompox).
A Napoeon Boulevard legközelebb augusztus 5-én lép színpadra Sajószögeden...."

Egyébként pedig: 6-án Berekfürdőn, 7-én Hernádon játszik a zenekar.

Előzmény: THX1138 (4781)
THX1138 Creative Commons License 2011.08.01 0 0 4781

Hát ez nem jó hír.....

http://www.napoleonboulevard.hu/includes/open.php

Tamás, vagy bárki illetékes! A miértről lehetne tudni? 

clavicula Creative Commons License 2011.07.17 0 0 4780

Nagyon jó buli volt köszönjük!!!! Csak mindig olyan rövid, vagy az idő rohan éppen gyorsabban...

Legközelebbi ráadásnak kérhetnénk a Los Angeles 2026 szerzeményt?

clavicula Creative Commons License 2011.07.13 0 0 4779

És szombaton se találkozunk? :-(

Előzmény: raccoons (4778)
raccoons Creative Commons License 2011.07.13 0 0 4778
Ez sajna nem fog menni,de azért köszi:-)
Előzmény: clavicula (4777)
clavicula Creative Commons License 2011.07.13 0 0 4777

De ha jó féle progresszív zenét szeretnél hallgatni gyere el vasárnap a sörsátorba, nagyon ígéretes Tompox koncertnek nézünk elébe! És persze mindenki aki szereti jöjjön el!!!

Előzmény: raccoons (4776)
raccoons Creative Commons License 2011.07.13 0 0 4776
Szia !Köszi az infót! Hát nagyon sajnálom..!
Előzmény: clavicula (4775)
clavicula Creative Commons License 2011.07.13 0 0 4775

De rég volt! Szerintem már nem nagyon léteznek, hiszen Pócs TAmás a Tompox-ban és a Napoleon Boulevardban, Gömör Laci szintén a Napoleon-ban  Fóti Gabi meg a Velvet Seal-ben nyomul. Gáborról nem tudom, hogy éppen hol...

Előzmény: raccoons (4774)
raccoons Creative Commons License 2011.07.13 0 0 4774
Sziasztok szép napot Mindenkinek! Van valakinek infója a Progress együttesről? Nagyon megköszönném. Sziasztok!
Előzmény: cirrocumulus (815)
localhost Creative Commons License 2011.07.13 0 0 4773

Van hogy a dolgok összejönnek // de semmi sem sikerül // úgy vágyom már a nagy dolgokra // de nem megy így egyedül.

Előzmény: clavicula (4772)
clavicula Creative Commons License 2011.07.12 0 0 4772

Szívem majdnem megszakad,
Szétveti az indulat.
Szép, mint egy álom,
Kár, hogy úgy fáj.

Előzmény: erdészróbert (4770)
localhost Creative Commons License 2011.07.12 0 0 4771

A lehető legőszintébben sajnálom hogy ilyesfajta reakciót szült aggódásunk.

Előzmény: erdészróbert (4770)
erdészróbert Creative Commons License 2011.07.12 0 0 4770

Kedves Clavicula és Localhost!

"Nekem már annyira, de annyira tele van a hócipőm az ígéretekkel, hogy elmondani se tudom!!!"

Borzasztóan sajnálom, hogy így van, de vegyétek figyelembe az alábbiakat:

Senki sem packázik a rajongókkal. 
Ezek a lemezek nagy anyagi áldozatok árán, borzasztóan sok idő-ráfordítással hozhatók létre. Akkor sem térülne meg egyik sem, ha tízszer annyiért vásárolnátok meg őket. Ergo sok-sok pénzre és rengeteg szabad időre van szükség ahhoz, hogy elkészülhessenek. Ami erőnkből tellett, eddig is megtettük: Solaris Live in L.A. DVD, Best of Napoleon Boulevard, Világfalu, video-klippek a koncertről, a Világfalu-lemezről stb. Ha nincs elég fölösleges pénzünk vagy elég szabad-időnk, ezek a kiadványok, bizony, egyszerűen nem tudnak elkészülni.

De azon vagyunk, hogy ne így legyen. Persze, néha nem sikerül, amit eltervezünk.

Vagy inkább gyakran. De néha igen. Próbáljatok meg velünk örülni annak, ami megvalósul, mert ezek az "értünk haragvó" megnyilvánulások el-el vesznek egy-egy téglát a lelkesedésünkből.

Ha úgy látjuk, valami el tud készülni, azonnal megosztjuk veletek a hírt. De ha akarjátok, ezentúl nem így lesz. Mert jó szívvel nem ígérhetünk semmit. Még ha szeretnénk is. Maximum lelkesedésből. 

Robi

Előzmény: clavicula (4767)
localhost Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4769

Felindulásomban (*) valami hasonlót "találtam" mondani még márciusban, oszt' július van vagy mi.

___

(*) = "... érted haragszom, nem ellened..." 

cirrocumulus Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4768

Örök optimistaként én még hiszek a mesékben :o))

Én még várok sok mindenre, sok beteljesülő mesére!

Ha nem ilyen lennék, már rég felkötöttem volna magam ... :o(

Remény nélkül nem tudnék létezni, az maga a halál.........

Persze, csak a mese nem elég nekem sem, JÓ LENNE MÁR A KÉZZEL FOGHATÓ VALÓSÁG !!Mesét már sokat kaptunk, most már jöhet a SOK-SOK VALÓSÁG :o)))

TOVÁBBI CSODÁKAT SZERETNÉNK HALLANI, LÁTNI !!! :o)

clavicula Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4767

Van köztetek még valaki,aki hisz a mesékben???? Nekem már annyira, de annyira tele van a hócipőm az ígéretekkel, hogy elmondani se tudom!!! Ígéretekből már várat építhettünk volna!

És most nem csak a Napoleon Boulevard koncert dvd-jére gondolok, amire már kaptunk vagy egy tucat megjelenési dátumot és most már azt gondolom nem lesz belőle az én életemben semmi..., pedig még tervezek vagy harmic évet. Nem értem miért kell a rajongókkal packázni, miért kell állandóan hitegetni mindenkit! Ez lejáratása a zenekarnak is  és nekik a legrosszabb, mert ők nap, mint nap találkoznak rajongókkal és tőlük kérdezik,hogy mikor lesz dvd, miközben ők tehetnek a legkevésbé róla, hogy még nem jelent meg!!!

Előzmény: cirrocumulus (4766)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.07.07 0 0 4766

Igencsak érdekes fejlemény Robi WELCOME TO MY BRAIN c. új(abb) szólóanyagával kapcsolatban !!! :o)

Ennek az előzménye az alábbi blogbejegyzés:

A sorozat 10. része: Erdész Róbert - Meeting point (2000),

amelynek a végén ez olvasható:

"Ja, és még valami: innen üzenem a szerzőnek, hogy legyen szíves, kevertesse már ki és adja ki a kb.: 2003 óta ígérgetett következő anyagát, a "Welcome to my brain" elnevezésű lemezt! Valószínűleg nem Én vagyok az egyetlen, aki kíváncsi rá!"

Na, és ezt így szépen föltettem tegnap Robi Facebook-os üzenőfalára, a miheztartás végett :o))

Páran még rá is kontráztunk erre a kérésre, mire Robi ma az alábbit válaszolta:

" Ha nem is holnap lesz kapható, de már készül! Egy opus teljesen kész, és a többi hangkeverése is végre folyik! Ami pedig a meglepetés része: DVD lesz belőle, a képi utómunka nagy része is elkészült már! Úgyhogy pár hónap türelem, nem merem elkiabálni, de idén..... "

Hopppááá :o), DVD-t kapunk a sok évi várakozásunkért cserébe :o)))))))))

Előzmény: cirrocumulus (384)
localhost Creative Commons License 2011.07.05 0 0 4765

Köszönöm!

A technikai akadályokat leküzdöttem, újra localhost van itt veletek.

Előzmény: Tompoxx (4764)
Tompoxx Creative Commons License 2011.06.27 0 0 4764

Igen.

Előzmény: Zoli a rajongó (4761)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.06.26 0 0 4763

Ha már Robi reklámzenéinél tartunk...........

Belebotlottam ebbe a régebbi, Fórumos hozzászólásba, tillA írta:

"Őszintén szólva szomjazom egy E.R.-reklámzene-lemezre. Beleértve elsősorban a lottós zenét, meg a lakáskasszásat; erről a kettőről tudom, hogy.

Sok reklámzene tetszett az elmúlt években; ki tudja, melyik mögött áll még épp ő."

Tényleg, Robi, esetleg lehetne.......? ;o)

De ha ezt nem...

Legalább az új(abb) szólólemezedet add már ki, léccci......... :o)

Mondjuk, lehetne időzíteni az eredeti dátum (nem írom ki, hány éves) évfordulójára, szeptember 1-jére!

Éééés...........

Robi, lehetne kapcsolatot találni a Solaris MűPa DVD-je és az idei Karácsony között ??? ;o)

Annyi éve várjuk már ..........

Előzmény: cirrocumulus (4762)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.06.25 0 0 4762

Úgy látom, sokan nyomoztak e reklám zenéje után, nagy a sikere!

- 7 hónapja ilyeneket írtak: 

- - "Ilyen infot TiLoS elhallgatni,BÜN :D"

- - "mi ez a szááám!!?? könyörgöm!! valaki?"

- - "kell ,kell, akarom... Mi ez a szám?"

- - "VALAKIIIIIIIIIIIIII..keresem ezerrel,de senki nem tudja...istenem,ha nem lesz meg,akkor belezavarodok...."

Közben páran azon problémáztak, hogy olyan jó ez a zene, ezért egy teljes számot kéne belőle csinálni - erre ezt reagálta valaki:

- - "Ki jön tűntetni hogy fejezzék be? :D:D "

Aztán megérkezett a Zoli által idézett válasz.

- Majd 6 hónappal ezelőtt jött a felkérés:

- - "Ez esetben kérjük tisztelt Erdész Róbert urat, h aktiválja magát, és fejezze be ezt a számot, mert ez már tarthatatlan! Köszönettel: a kultúrnép ;) "

:o)))

Másvalakitől:

- - "ha 24 órás verziót csinálnának a dalból is hallgatnám....

újra

újra

újra!!!!!!!!!

grat a szerzőnek mert fantasztkus"

- 5 hónappal ezelőtt:

- - "Kezdjünk ez aláírást gyűjteni....:D Tényleg érdemes lenne befejezni...:) "

- 2 hete:

- - "Nagyon jó ez a szám! kár, hogy nincs teljesben kész:S "

- 1 hete:

- - "Ez a zene áááááá! Hatalmas! Szerintem többet lehetne keresni a zenével mint az autóval! Hatalmas zene lehetne!"

- - "Nagyon pöpec a zenéje, de ezt már jó páran megírták előttem :), jó lenne ebből egy igazi, hosszú verzió, de ez a lényeges rész is tetszik :) "

Előzmény: Zoli a rajongó (4761)
Zoli a rajongó Creative Commons License 2011.06.25 0 0 4761

Én ugyanezt mondtam neki: VALÓSZÍNŰ, ráadásul hallgatva a zenét kihallom belőle ezt az Erdész Róbertet.
De egy rábólintás sokat segítene.

(technikai okok miatt vagyok localhost emígyen)

Előzmény: cirrocumulus (4760)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.06.25 0 0 4760

Mivel Robi rengeteg reklámzenét készít - és nyilván nem a saját szórakoztatására :o))))) -, eléggé valószínűnek tartom, hogy IGEN !

Nem hiszem, hogy 2 db olyan Erdész Róbert létezik, aki reklámzenéket (is) ír :-D

Előzmény: Zoli a rajongó (4759)
Zoli a rajongó Creative Commons License 2011.06.25 0 0 4759

Generációs ugrás!

A fiam keresi az új Suziki reklámjában szereplő zenét, ám mindenhol abba botlik, hogy "A zenét a Magyar Suzuki Zrt. reklám ügynökségének zeneszerzője Erdész Róbert szerezte".

Valaki "nem hivatalosan" erősítse meg legyen szíves, hogy ez az Erdész Róbert, az az Erdész Rőbert.

Köszönöm: localhost

cirrocumulus Creative Commons License 2011.06.24 0 0 4758

Ahogy az előzményben is olvasható, a június 3-i INVOCATIO koncert kapcsán merült föl a kérdés többünkben is: "Csak bennünk van a kérdőjel, hogy mikor lesz lehetőségünk újra élőben hallgatni ezeket a zenéket.......  "

Szerencsére nem is kellett sokat várnunk, mert itt az újabb koncert híre :o))))))))

A budafoki Péter-Pál napi rendezvényeken INVOCATIO koncert is lesz!

Budafoki Szt. Lipót templomban fognak játszani pár nap múlva:

2011, június 29-én szerdán este 18: 30-kor (ezen a linken térképpel)

Facebook-os jelenlétek

Az INVOCATIO MUSICALIS Fb-os megjelenése: Oldalként és Csoportként.

* * *

Vadonatúj oldalként 2 napja már a CABARET is fent van a Fb-on :o)))))))

Katt   ide :o)

* * *

És szintén nemrég már A csapda is kapott egy Oldalt :o)))

* * *

A Solaris Oldal sem régi még, szépen gyűlnek már a rajongók!

*

Illetve a SOLARIS fent van ún. közösségi oldalként is, ami az jelenti, hogy ez az oldal összegyűjti a legutóbbi 1-2 hét minden olyan hírét, amelyben a Solaris név előfordul: legyen az a zenén kívül pl. könyv vagy film, de akár trolibusz vagy üdülőtelep is :o))

Kívülről nem látszik mindez, de belépés (regisztráció) után már látványos!

Előzmény: cirrocumulus (4743)
cirrocumulus Creative Commons License 2011.06.20 0 0 4757

Szombaton egy cikk jelent meg a Magyar Nemzetben a Live in Los Angeles DVD kapcsán:

(kettévágva tettem föl, hogy olvasható legyen)

És a Nap fellángol...

a fotó külön is:

cirrocumulus Creative Commons License 2011.06.20 0 0 4756

Köszi, Youwine :o)

Előzmény: Youwine (4755)
Youwine Creative Commons License 2011.06.20 0 0 4755

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!