"trükkös védelem"= másolásvédelem. Hiába próbálgatod a szimulációt, ha olyan lemezed van, aminek másolásvédelmét a Nero bevallottan nem képes megkerülni. (Márpedig a legtöbb eljárás ilyen.) Biztonsági másolat (1:1) készítésére más programok jobbak.
mit értessz az alatt hogy trükkös védelem? egyébként ami elvan látva valamilyen kis védelemmel azt ki lehet játszani. ha bekapcsolod a neroba hogy eröltetett olvasás. +a szimuláciot. (leszimulálja az irást ) nem kell megijedni ugyanugy világit az ironak a lámpája. ha netán nem tudja leszimulálni akkor nem tudja lemásolni.
akkor clone cd. (nem bizti hogy letudja én még nem probáltam.)
az alcohol nem a legjobb még van egy közepesen jo iro progi a deepburner.
a clone cd is jo meg a clone dvd .
de a legjobb a nero. (szerintem mindent tud ami csak kell)
tud nekem valaki sorozatszámot mondani a nero 6.0 hoz.
valaki tudja hogy a neroba hogy lehet mix cd-t csinálni? nekem a juventus mix 6 nem 1db mp3 fileba van hanem sok kissebbe ebböl lehet 1 db audio vagy mp3 filet csinálni neroval?
igen. de semmi kiemelkedő jellemzője nincs annak a programnak. talán csak a nem túl logikus és ergonómikus felhaszn. felület. (bár ez szubjektív.)
én a Nero, Alcohol, CloneCD hármasra esküszöm.
Az első kérdésed majdhogynem hitéleti témát vet fel :)
Sok helyről hallottam én is, hogy biztosabb az eredmény, ha lassabban írja az ember a CD-t. Ugyanakkor hallottam olyat is, hogy a mai, nagy sebességgel írható cédéket jobb a nekik szánt sebességgel (vagy legalábbis nem sokkal lassabban) megírni. És persze hallottam olyat is, hogy egykutya, mindegy, milyen sebességgel írsz.
Én úgy vagyok vele, hogy a 4x-es írás technikája szükségszerűen régebbi, kiforrottabb, kisebb precizitást igényel, mint mondjuk az 52x-es írásé. És persze a 4x-esen írott cédéim megvannak 5 éve, míg 5 éves 52x-esen írott cédéje még senkinek sincs, ergo azt tudom, hogy a 4x-esen írott cédé, hacsak nem írtad silány alapanyagra, vagy eleve hibás cuccra (mint pl. a Philips Multipurpose, ami kevesebb mint 1 év után effektíve "megrozsdásodott", persze ezt előre senki sem tudhatta), az megmarad legalább 5 évig, míg az 52x-esen írottról senki nem bizonyította még ugyanezt.
És manapság a gyártó cégek jellemzően nem terveznek előbbre az általuk gyártott cikkek élettartamánál (jellemzően ~2 év vagy kevesebb), tehát nem hiszem, hogy mondjuk az 52x-es CD-író bevezetésétől visszatartaná őket az, ha tudnák, hogy az így megírt CD nem lesz olyan tartós, mint a 4x-esen írott. A marketingérték számít.
Szóval én a CD-imet továbbra is 4x-esen írom, de Te, ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. :)
Második kérdés: WinISO-val meg tudod nyitni a lemezképet, és onnantól kb. úgy dolgozol benne, mint egy tömörített állományban.
Ha más nincs akkor maradhat még az is, hogy a lejátszót összekötöd a hangkártyád bemenetével, és be (ill. vissza) digized. Ezután már csak azt kell eldöntened, hogy milyen formátumban, és mire írod ki:)
Segítség kéne. Van egy repedt zenei cd-m. A cd játszó símán lejátsza, de másolni nem tudom. Van rá valami elképzelésetek, javaslatotok, hogyan tudnám lemásolni?
(mondanom sem kell, hogy sok tapasztalt emberke szerint audioCD-re is a legjobb választás a Taiyo Yuden lemez. csakhát Mo-n mostanság nem nagyon lehet kapni. ha vki mégis tudna forrást, ne tartsa magában!)
a ma kapható EMTEC lemezek elég silány minőségűek. Prodisc v. Plasmon az alapanyaga, úgyhogy nem is túl meglepő.
audioCD-re inkább normáltokos TDK-t érdemes használni, mert azok többnyire a TDK gyárból származnak. (esetenként a Matsui Toatsu-tól, ami szintén nem rossz.)
Ja, hogy lemezre kell írni? :-) Bocs, szar poén volt...
Egyébként amit nem olvasott el, EMTEC lemez. Érdekes dolgog... a régi Asus író minden lemezt fölismer, még nem találkoztam olyannal (beleértve a noname dikceket is), amit ne írt volna meg. Viszont nem frissítik a firmware-jét, így sok új lemezt csak 16szorosan vagy 12szeresen tud megírni 48 helyett. Az új LG író viszont nem akarta felismerni a Memorex CD-R-t. Viszont hihetetlen csöndes, a hangját szinte egyáltalán nem hallani...
Volt a gépemben egy Asus CD-író, ősrégi 5-ös Nero-t használtam. Az autóban lévő CD-s rádiómagnó simán lejátszotta az ezzel akár 40szeresen írt CD-ket is. Nemrég vettem egy LG DVD-írót (az Asus is maradt mellette) és persze új Nero került föl (6.6.X.X.). Írtam egy CD-t az LG-vel 32szeresen, és ugyanaz a fejegység az autóban nem hajlandó lejátszani.
Mi lehet a gond? Gondolom nem az új Nero. Létezik az, hogy az egyik íróval nagy sebességgel írt CD-t lejátsza, a másik íróval hasonló sebességgel írtat viszont nem? Vagy milyen egyéb oka lehet a felvázolt jelenségnek?
Vettem egy DVD-írót, és a következő dolgokat pakolta föl az install CD:
-Nero Express Ez az eddigi - jó régi, 5.X.X.X - Neromat automatikusan, kérdezés nélkül leszedte. Elég gagyinak tűnik, most vadászok rendes NERO-t. Jól teszem? :-)
-Cyberlink PowerProducer (ez mire való?)
-InCD 4 (ezt már le is szedtem, bár nem tudom, mire lenne jó)
Szóval... hol tudnék valami kezdőknek való szöveget olvasni DVD-írásról? Teljesen járatlan vagyok a témában...