Keresés

Részletes keresés

Okusaba Creative Commons License 2009.06.10 0 0 483
Szia:)

Természetesen írok beszámolót, és a Marina Royal Palace-t is meg fogom nézni.
Az utazási irodában ahova járok, az egyik hölgy járt már a ML Duniban, ami most Hotel Duni néven fut, s csak jókat mondott róla. Azt mondta, hogy pont a Marina miatt vették ki az ML-ből, mert ez egy 5 szállodás üdülőfalu, szabad átjárással a hotelek között. S sok ML-es vendég ellepte az 5*-os Marinát, annak szolgáltatásait igénybe véve, nem éppen kultúráltan. Ezért is mertünk most belevágni, mert reményeink szerint a hotel tartja az ellátásban az ML szinvonalat.
A Marináról láttam képeket a HolydayCheck-en, gyönyörű. S ez a hotel van közvetlenül a tengerparton.
Előzmény: sz.geza (479)
Cilikécske Creative Commons License 2009.06.10 0 0 482

Susika 28!

Akármelyikbe is fogsz utazni, szerintem mindegyikkel csak jól jársz.

Üdv: Cili

Előzmény: Susika28 (477)
Cilikécske Creative Commons License 2009.06.10 0 0 481
A Duni Hotelban még Magic Life-os korában Micaamica járt 2007-ben, írt is róla beszámolót.
Előzmény: Cilikécske (480)
Cilikécske Creative Commons License 2009.06.10 0 0 480

Kedves Géza!

Kijavítanálak annyiban, hogy Bulgáriában nem még nincs Magic Life, hanem már nincs!

A Hotel Duni korábban az volt. Okusaba megy oda a hét végén, biztosan kapunk Tőle majd élménybeszámolót.

Előzmény: sz.geza (479)
sz.geza Creative Commons License 2009.06.10 0 0 479
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy bár a Greennél is lehet foglalni ezekbe a szállodákba, de nem mindig kedvező feltételekkel, mert sok esetben csak bécsi indulással foglalhatóak. Ez így elég macerás szerintem..
Volt már valamelyikőtök Bulgáriában (Duni) a Hotel Marina Royal Palace-ban? Tapasztalatok? :) Tudom, hogy témánál kellene maradni és bár nem Magic Life szálloda, de idén mindenképpen Bulgáriába szerettünk volna menni, és a TUI-nak ott még nincs ML szállodája.
Előzmény: nagyutazo leszek (475)
Okusaba Creative Commons License 2009.06.09 0 0 478
Ezen a fórumon sok ML szállóról találsz élménybeszámolót, érdemes olvasgatni.:)
Én Tunéziában voltam a ML Manarban, Egyiptomban meg a Sharm el Sheikh-ben, és Hurghadán a Kalawy-ban. Mindegyik szép és jó volt, és más volt az erősségük. Attól függ mit szeretnél. Mindhárom hotelben jól éreztük magunkat. A sharmiban nem tudtam fürdeni a tengerben, mert nem rajongok annyira a halakért, de aki búvárkodik, annak lehet épp ez a tökéletes. A Manarnak talán az egyetlen hátránya az elhelyezkedése, nem éppen központi rész, de nem sokat mentünk ki a hotelból, s akkor meg taxiba ültünk.:) A Kalawynak meg a hátránya az előnye, tényleg a puszta közepén van, élveztük, hogy akármerre nézünk a természetet látjuk.
Egy biztos, mindenütt nagyon jól főztek, jókat ettünk.:) Jobb és minőségibb a főztjük mint amit más hotelekben tapasztaltam.

Olvasgass, nézegess, válogass.:) S majd beleszeretsz valamelyikbe:)

Vasárnap indulok a bulgáriai Hotel Duniba, ami már nem ML de két éve még az volt. Majd irok erről is.)
Előzmény: Susika28 (477)
Susika28 Creative Commons License 2009.06.09 0 0 477

Szia Okusaba!

Ó, akkor a dolog leegyszerűsödik, mert a TUI-nál érdemes foglalni. nyílván a saját márkájukat jobb feltételekkel adják :-)

Jó, akkor megnézem a leírásokat, igazából eddig csak a neten böngésztem és sok szállodát vizslattam. Még azt sem tudom, hogy hová menjünk! komolyan. Legszívesebben mindenhová! Törökország olcsóbb, ugyanakkor Görögország fan vagyok :-) Nagyon jófejek, mosolygósak, kedvesek, jó a kaja, és sorolhatnám!!! De Egyiptom is vonzana! Ráadásul a Vöröstengeri búvárkodás... :-)

Te hol voltál ML-ben? Ajánlasz valamit??? :-)

Előzmény: Okusaba (476)
Okusaba Creative Commons License 2009.06.09 0 0 476
Szia Susika

Teljesen mindegy melyik utazási irodában foglalsz ML utat, a TUI-val utazol. Ugyanis a Magic Life a TUI-é. Közvetítőként persze árulják többen is.

Hogy melyik hotelben van az árban a motoros vizisportok is, azt az adott szálloda leírásában találhatod meg. Általában az imperiál szállodákban igen.

Az igaz, hogy a "sima AI"-ban is benne van az evés, ivás, szórakozás, de amit tapasztaltam az ML-ben, azért az más minőség.:)

Melyik szállodát néztétek ki?:)

Okusaba
Előzmény: Susika28 (474)
nagyutazo leszek Creative Commons License 2009.06.07 0 0 475
Szia Susika28
Ha jól tudom a Green Travel ajánlatában is benne van.
Tavaly a ML Kemer imperialban voltunk,tényleg nem kell fizetni a sportokért:vizisi,banán,kajak,búvárkodás.Itt nem volt parasailing,de a szomszéd szállodától 6O euroért elvittek hármunkat
Előzmény: Susika28 (474)
Susika28 Creative Commons License 2009.06.06 0 0 474

Olvasgattam a Magic Life szállodákról, de egy nem világos nekem. Magyaországon csak a TUI-val lehet utazni ezekbe a szállodákba? mert csak ennél az irodánál láttam ajánlatként ezeket a típusú all inclusíve hoteleket.

És tényleg benne vannak a sportok is a szolgáltatásokban? Mert egy sima ALLInc hotelban is van evés,ivás szórakozás!

De ha mondjuk benne vannak az árban a vízi szórakozási lehetőségek is, akkor az szuper.

Előzmény: csajszika29 (473)
csajszika29 Creative Commons License 2009.05.30 0 0 473

Szia lala40!

Nagyon jó döntés :) Mi voltunk abban a szállodában, és tényleg nem fogsz unatkozni. A rengeteg csúszda, hát, szuper!

A magic Life eleve nem szólhat unatkozásról, persze nyitottnak kell lenni. Én szeretem az animátorokat, eddig csak jófejekkel hozott össze a sors. Én bírom őket, ahogy elcibálják az embert ide-oda programokra, íjászkodni, szörfözni, teniszezni, röplabdázni :) Minden órára juthat valami.

Jó utat nektek! :)

Lala40 Creative Commons License 2009.05.21 0 0 472

Kedves Csajszika29!

Egyetértek veled, hogy fontos  a kultúra és nem csak a szálloda. Mi ezért megyünk TörökO-ba, mivel idegen kultúra, meg akarom ismerni...A Törökország TOP10 topikban bátorodtam fel én is a Magic Life szállodára, és itt is megerősítést nyertem (miután észrevettem van ilyen topik :-D)

Én végül a Waterworld imperial-ba megyek :-) reméljük a legjobbakat.

Az tényleg megynyugtat, hogy attól nek kell aggódnom, unatkozni fogok! :)

Előzmény: csajszika29 (471)
csajszika29 Creative Commons License 2009.05.19 0 0 471

Szia!

Persze, a Magic Life szállodák alapjaiban egy szintet hoznak, amelyet ha megszokik az ember, nehezen adja alább (félpanzió, mindenért fizetni a helyszínen, stb.) Ezeknek az a varázsa, hogy ott csak a nyaralást élvezed, NO gond.

Szerintem fontos az adott ország kultúrája is, mert mi sokat megyünk, nézelődünk. A mallorcai hangulat teljesen más lehet, mint a görög és mint a török.

A KOS szigeti Klub Magic Life engem is érdekelne, bár azt mondják szeles, inkább szörfözésre jó. Mondjuk ML-ben azt is ki lehet próbálni :)

Előzmény: Jacques de Molay (465)
Jacques de Molay Creative Commons License 2009.05.18 0 0 470
Ja, én nem vitatkozni szerettem volna, hanem tényleg így gondolom. Ugyanúgy írhattam volna Törökországot, vagy bármilyen olyan uticélt, ahova a ML visz.
Előzmény: Okusaba (469)
Okusaba Creative Commons License 2009.05.18 0 0 469
Szia.

Mivel ez a topik egy bizonyos szállodaláncról szól, kéretik a témánál maradni. Görögország reklámozására akad alkalmasabb topik. Ellenben szivesen olvasnánk beszámolót a Kos szigeti ML hotelról, ha már Görögország a téma.
Vita meg eddig nem volt itt, s szeretnénk ha így is maradna.

Okusaba
Előzmény: Jacques de Molay (467)
Jacques de Molay Creative Commons License 2009.05.17 0 0 467
lécci ne kövess topikokon keresztül, mert kénytelen leszek moderáltatni téged emiatt, köszi.
Jacques de Molay Creative Commons License 2009.05.17 0 0 465
Nem mindegy, hiszen a szállodák mindenhol ugyanúgy néznek ki, a kaják ugyanolyanok? Szóval szerintem menj nyugodtan Görögbe, ugyanolyan jó lesz.
Előzmény: csajszika29 (464)
csajszika29 Creative Commons License 2009.04.28 0 0 464

Szia! :)

Ezt nem hiszem el, tényleg...:( Ennyi eszem volt, vágyakozom, de nem nézek utána.

Eddig csak ötlet szintjén gondoltunk Mallorcára, szállodákat sem néztünk, mert úgy voltunk vele, várunk még...de ez most hidegzuhany :) A katalógus meg az asztal alatt...NO COMMENT :)

Annyira bejött ez a Magic Life dolog, hogy teljesen rápörögtünk, de most érdekes helyzet ez így. Egy részről ragaszkodnék a Magic Life dologhoz, mert nekem is nagyon bejött, szerintem sok szempontból gazdaságosabb megoldás, és tartalmasabb a nyaralás ML-ben, ugyanakkor Spanyolországba terveztük eredetileg a látogatást. A gyerekek miatt pedig főleg megéri...

Bár csak ennyi gond legyen az életben :)

Mallorcáról viszont nagyon sok szépet és jót hallottam, olvastam. Mindenképpen egyeztetek a barátnőmmel, aztán kitaláljuk. Egyébként Magic Life szállodákban nem voltunk többen, csak a Waterworld-ben. Viszont TUI-val és Gulettel többször utaztunk All Inclusive szállodákba (Görögországba, Tunéziába), és nagyon szuperek voltak.

Nagyon köszi, hogy felvetetted a dolgot, lehet érdekesen néztek volna rám a TUI irodában, ha berobogok egy ilyennel :)

Előzmény: Okusaba (463)
Okusaba Creative Commons License 2009.04.27 0 0 463
Szia:)

Szép tervetek van és roppant érdekes. Kíváncsi leszek hogy hozzátok össze Mallorcát a Magic Life-al, ugyanis ott nincs ML szálló.:)

Milyen ML szállodákban jártatok még?

Okusaba
Előzmény: csajszika29 (462)
csajszika29 Creative Commons License 2009.04.27 0 0 462

Sziasztok,

A barátnőmmel és 2 gyerekével rendszeresen utazunk együtt, így már többször utaztunk TUI-Gulettal és elégedettek voltunk. Tavaly a Magic Life szállodák közül Törökországra esett a választás, azon belül is a Waterworld-ra (elsősorban a 2 gyerek és a csúszdák sokasága miatt). A picúrok szórakoztatásáról pedig a Mungo klubbos animátorok is gondoskodtak, nagy sikerrel. A szálloda szép, szerintem a kaja is bőséges és finom volt, egész nap étel-ital, mulatozás, szórakoztató programok, animátorok, stb. Törökországban rengeteg szép látnivaló van, izgalmas hely, mindenképp érdemes elmenni. Persze lehet sokaknak nem jön be a török módi, de mi nagyon élveztük :) 

Idén Mallorca lesz a célállomás, igaz még konkrétan nem néztük a szállodát, az viszont biztos, hogy Magic Life-ba megyünk. Mindnekinek ajánlom, aki aktív és tartalmas nyaralást akar. Annak éri meg igazán, aki ki akarja próbálni a rengeteg sportot - mi imádtuk a szörfözést és vízisít :-) - tartalmas programokat akar. A legjobb, hogy ezekért a helyszínen már nem kellett fizetni, mert azért ML. A leginkább egyébként a programok mellett az italokon spóroltunk, mert a nagy melegben igazán sokba került volna 4 emberre a folyamatos folyadékpótlás. A fagyiról nem is beszélve...

Cilikécske Creative Commons License 2008.11.26 0 0 461

Megérkeztünk a Sharm el Sheikh-i Magic Life-ból.

A hotel minden igényünket maximálisan kielégítő szálloda volt. Igényes épületek, gyönyörű ápolt kert, kényelmes tágas szobák. Az ételek változatosak és finomak. Előzékeny, kedves  személyzet. A hotel mellett mindkét oldalon más hotelek is voltak, a túristabazár 2 perc  gyalog. Old Sharm 29 km.

A Magic Life tengerpartja:

A hotel előtt egy korallpad húzódik. Nagyon szépek a korallok, a fal meredeken szakad a mélybe. Halak ezerszám, kicsik és nagyok is.  Nekem a korallok érintetlennek tűntek, nincs egyáltalán lepusztulva, szép színes vízi világ tárult elénk. A korallpadhoz egy hosszú stégen át lehet kimenni, minket nem zavart ez a távolság. Minden nap (amikor a hotelben voltunk) többször is sznorriztunk.

Azonban annak, aki egész nap sznorrizni szeretne, nem ajánlom a hotelt a következő miatt: amikor mi voltunk, minden nap nagyrészt a piros zászló volt kint. Ez elméletileg azt jelentette, hogy a stég végénél (a korallpadnál) vízbe menni tilos. A gyakorlatban voltak azért ennek a pirosnak "árnyalatai" , mert sokszor beengedtek minket. A piros zászló oka a nagyon erős szél (nagy hullámok) és az áramlatok voltak. Az áramlatok (rendesen húzott befelé a tengerbe) itt nagyon veszélyesek , és a vizi animátor srác szerint nagyon komolyan kell venni. A sárga zászló (ez azt jelentette hogy mérsékelt a szél, és mérsékelt figyelem szükséges) alig-alig volt kint az egy hét alatt, akkor is csak 20-30 percekre. Igazság szerint a zöld zászlónál lehetne nyugodtan élvezni a tengeri örömöket. Igen ám, de zöld zászlót mi nem láttunk leeresztve sem. Megkérdeztem, hogy miért. A válasz meglepő volt: itt arra nincs szükség, zöld zászlójuk nincs is . Itt mindig figyelni kell (azok a fránya áramlatok!!!, és az erős szél!).

Közvetlenül a part homokos-kavicsos volt, kb 200 m sekély. Kisgyerekeseknek is jó.

Ha kérdés van a hotellel kapcsolatban, szívesen válaszolok.

Petike70 Creative Commons License 2008.09.27 0 0 460
Sziasztok.

09.03-án indultunk a párommal a Törökországi ML Seven Seasbe. Török légitársaság gépével ( sky airlines) mentünk. A repülőn az ellátás elég szegényes volt. Viszont nem késett.
A szállodába érkezésünkkor koktéllal vártak. Itthon francia ágyas szobát kértünk, ennek ellenére a villákban kaptunk egy két ágyas szobát ( nem francia ágyasat). Miután lementünk a recepcióra és mondtuk hogy szeretnénk egy francia ágyasat, a fő épületben kaptunk felár nélkül egy francia ágyas szobát. A kiszolgálásról annyit hogy a takarítás ragyogó volt a szobába, a minibárt töltötték. Az étkezéssel nem volt semmi gond, sose maradtunk éhen;)
A személyzet mindenhol kedves, mosolygós volt, az animátorok nem voltak tolakodóak.
Mind a levegő, mind a víz hőmérséklete nagyon jó volt.

Dióhéjban ennyi.

Szívesen vissza mennék.

Sziasztok
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 459
Mi november 21.-én indulunk. Már számolom a napokat.
Előzmény: Cilikécske (458)
Cilikécske Creative Commons License 2008.09.26 0 0 458

A családom tagjai boldogok hogy ML lesz, csak nekem voltak más elképzeléseim. Hát ez van, de én is örülök hogy végre konkrétan lesz mit várni. Bár még a november 17 olyan messze van! Az ára pedig kifejezetten kedvező így előfoglalással!

Előzmény: Okusaba (457)
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 457
A Travel Service-ről nem tudom mit gondoljak, remélem nem lesz gond.
Sajnálom, hogy nem jött össze amit szeretettek volna, és remélem jó lesz majd igy is. A sharmi ML-t ajánlani tudom, ahogy elnéztem a többi utazási iroda árait, nem is olyan drága. Bár igaz én csak 2-3 felnőttben gondolkodom és nem családban. Nálunk a fiam most nem jön, épp akkor fog szóbelizni angolból. Így most hárman megyünk csajok.:)
Okusaba
Előzmény: Cilikécske (456)
Cilikécske Creative Commons License 2008.09.26 0 0 456

Nálunk változások vannak. A már biztosra kinézett Sharm-i hotelba való foglalás  nem jön össze, ezét újra a ML-vel kacérkodunk. Mi is pesti indulással (Ez az idén jóval kedvezőbb árban a bécsinél). A repülés sajnos Travel Service, amiről nem sok jót hallottam. Hétfőn válik biztossá az utunk.

Cili

Előzmény: Okusaba (455)
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 455
Pestről indulunk. Előfoglalással, best price szobában, mindenestől 155.000/fő. Jobb ár jött igy ki mintha bécsből mentünk volna.
Előzmény: Cilikécske (454)
Cilikécske Creative Commons License 2008.09.26 0 0 454

Szia Okusaba!

Bécsből vagy Budapestről repülsz?

Cili

Előzmény: Okusaba (453)
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 453
Na nem hibát akarok irni:)
Előzmény: Okusaba (452)
Okusaba Creative Commons License 2008.09.26 0 0 452
Sajnos nem sok infot tudtam összeszedni róla. A német oldalakon van, de én a magyar szemmel-re lettem volna kiváncsi. Bár az már egy jó jel, hogy nem akadt német turista aki hibát tudott volna fényképezni:)) Nem baj, majd irok:)
Pl mi hárman utazunk, a két ágyas szobába elvileg 3 fő elhelyezhető, de ahogy néztem a képeket és szoba alaprajzot, oda ugyan még egy ágyat be nem tudnak tenni. Tehát biztos kell hogy legyen nagyobb "kétágyas" szobájuk is.
Amit még nem tudunk, hogy mikor repülünk, még nincs téli menetrend. Bízom benne, hogy emberi időben.
Kellemes meglepetés volt, hogy a TUI a reptéri illetékkel és járulékos költségekkel egy tizessel ment a többi iroda alá.
Előzmény: Cilikécske (451)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!