Nagyon jó ez a szín! Nálunk két variáció volt, vagy ez, vagy az arany. Természetesen a nejem döntött, az arany mellett. Aztán mikor eltelt egy hét, akkor közölte, hogy inkább ezt a kéket kellett volna... :-)
Egy kicsit meggyűlt a bajom ezzel az új fórummal - nem engedett hozzászólást írni - mindazonáltal tényleg sokkal jobb lett...
Az utóbbi jónéhány hozzászólásból úgy tűnik, még most sem sikerült normalizálnia a szállítást a Daewoonak... ami azért nem kicsit bosszantó... úgy látszik, még én is a szerencsések közé tartoztam anno 8 nappal...
Mint néhányan, én sem tudom megállni, hogy ne tegyek be egy képet a kocsiról... igaz, egy kicsit jeges, de nem tudtam megállni a fotózást, tekintve, hogy a képet az átvétel után kb. 4 órával készítettem tavaly januárban.
Most hogy így lassan 3hónapja várok az autómra(ha visszaolvasol)töbször is átolvastam a megrendelő lapot.Alaposan oda figyeltek amikor fogalmazták,szerintem ha 3év alatt nem adják át az autót akkor is csak a panaszkönyvbe írogathatsz.
Szerintem a legjobb megoldás ha iratsz egy lejárató cikket a helyi sajtóban.
HIDD EL NEKEM FELGYORSULNAK AZ ESEMÉNYEK! ÉRDEKES!
Tibi ugye? .. Látom hogy azon sincs, de a tiéden még olyan se mint az enyémen. Így több esélyed lesz rá, hogy normálissal szerelik fel. Nekem meg megmondták, hogy NINCS és kész...:( Az van ami látszik a képen. Jó lesz nekem a tescos. Veszek 8-at, csak kibirja egy ideig.
varok egy Kalos-ra mar Majus 6 ota. Most 2-3 hetet mondanak az atadasra. Visszamondanam a megrendeleset, de akkor csak az eloleg felet kapom vissza. A dealer szerint nem az o hibajuk, es igy akar evek utan sem kaphatnam vissza a teljes eloleget. Hat ez jo, azt a szerzodest alaposabban meg kelett volna nezni. Jo kis tanulsag. En ugy emlekszem hogy meg volt hatarozva a Julius 1 mint valami teljesitesi hatarido, de telefonon azt mondtak hogy semmifele hatarido nincs.
Ha valakinek van jogi vagy mas ismerete ezzel kapcsolatban, szivesen fogadnam.
Szóval díszes helyzetjelző. Biztos szép lesz sötétben!
Ma voltam türelmetlenkedni dévúéknál.. Hát bakker.. Persze a spoilerről még mindig nem tudtak elsőre semmit sem mondani, de aztán előkerítették valahonnan a főnököt, akivel a szerződést kötöttük, és megmondta az élest : 50.000 pénz színre fújva, felragasztva... Asszem eredeti spoilerem sem lesz ennyiért.. Marad a net, mert muszáj egyet beszereznem:) ..meg kéne valaki aki felteszi, na mind1, csak az autót kapjam már meg! Jah az autó meg a másik. 21-én amikor voltunk, azt ígérték, hogy e hét vége, max köv eleje.. Most meg válltig állították, hogy ők ilyet nem mondtak.. Végülis abban maradtunk hogy köv hét kedd vagy szerda. Továbbá amikor bementem még a szerződést sem találták vagy 10 percig... Számítógépben szerencsére benne voltunk. Kis szerencsém is volt, mert mint kiderült, a számítógépes csaj szüleitől vettük annó x éve a házunkat, így máris van egy ismerősöm :) Mondta a csaj, hogy majd tesz az érdekemben:) Kb 20 perc múlva már telefonált is a főnök, hogy minden rendben, és kedd-szerda..:)) Ismerettség nélkül már semmi sem megy, úgy ahogy elvárható lenne????
most járhatok utána, mert nem hétköznapi csavar, legfeljebb reszelgetek.
3. a szervízben addig mutogattam a nord kinyomtatott képeit és addig hajtogattam, hogy debizony Szombathelyen képesek voltak beszerezni/szerelni, hogy felhívták őket.
gondolom megkérdezték, hogy ők honnan vették.
fizetni akkor fogok, ha beszerelték, nem tudom mibe lesz, de nord-nak 8800 volt beszerelve. (#1457)
nord kesztyűtartó képei #1460
4. üléshuzatra 18000-et mondtak még márciusban, remélem nem drágult.
5. úgy tudom, mostmár max! 500kb-osat.
saját képem, ha lesz, akkor is lassan, - nincs digitgép -, majd teszek fel.