nem tudom, nekem még valahogy egy air szám se tetszett annyira. bár tudom, hogy kapok a fejemre ezért, mert sok kúl arc szereti...hehehe. sajnos elalszom tőle, ez van.
az mar ez az ev volt? en oszre emlekszem... de nem is a lenyeg (ugraljanak a datumokon a kifacsartfaszu mediasok). Mit szolsz/tok a Killers megjelenesre?
Az év eddigi legjobb albumának az a címe, hogy Tempo Of The Damned, és öt igen-igen szimpatikus ember csinálta, akiket kollektíven Exodus néven ismer a világ.
Szerintem az év legjobb albumának annyira találó a címe hogy az már nem is lehetne jobban kitalálva...akkor...dobpergés...... SKEW SISKIN - Album of the year :)
Nem szedtem le. Az XFM-en kezdtek el jacccani ("Fit but you know it")a heten es mar olyannyira tecccik, hogy hagyom magam es elszant jegyvasarlova lepek elo, mert majusban koncert!
Az album pedig? Kesobb, Mike-ember szerint:
"the album's gonna be may 10th coz they're tryna release it the same time all over the world"
az idei ev lemeze azonban meg senki szamara nem ismert, de teny, hogy a Streets uj lemezere mar sokan vagynak es varnak, ami az elso kislemez-dal alapjan erosen jogosnak mondhato.
"Na szerintem aki meg nem mondott le a Mars Voltarol meg a theVinesrol az iden megteszi. Idei probalkozasaik eleg gyengusznak tunnek."
cartman, te mi a faszrol beszelsz? a vines persze erdekli a halalt, kuldjel nekik elveeltemetest a nevemben, de a mars volta mitol gyengusz? kiadtak a de-loused-en kivul vmit, amirol nem tudok?
Na szerintem aki meg nem mondott le a Mars Voltarol meg a theVinesrol az iden megteszi. Idei probalkozasaik eleg gyengusznak tunnek. Graham Coxon ur viszont tovabbra is hamisan, de remekel. Igy a Dogs die in Hot Cars EP-je is ellogyogtethet akarkit.
a simple kid az egész jó. mondjuk szerintem ég és föld külömbség vannak badly bácsi és közte. a simple kid inkább ilyen stoner hiphopbarkács drogos hülyeség. a badly az túl goodnatured hozzá képest. bocs de most tényleg nemtaláltam jobb kifejezést rá.