Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7090

Jó látni hogy mennyire motivált a csapat.

tusek80 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7089

Pont ezért nem lehet szólni a kapusokra, mert ma is ugyanaz van mint tegnap mihelyt van néhány védés elől elbalfékeskedjük a ziccert, pont ez a baj a döntő szituációban vagyunk gyengék, saját hibákkal visszahozzuk a meccsbe az ellenfeleket

NB2 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7088

Megint a Veszprém uralja az első félidőt, de ahelyett, hogy 4-5-tel mennének csak 2.

birka_zoli Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7087

Szóltak 😀

Előzmény: Marton 55 (7086)
Marton 55 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7086

Valaki szóljon már Ilicnek ,hogy szerencsétlen Lékais Kölnben van!!!

van_Persil Creative Commons License 2022.06.19 -17 1 7085

Csak a 2. félidöt 1X szemlélve, nem Veszprém-szurkolóként, emlékezetböl:

31. perc környéke: lépés meg nem adása ott és akkor kaptak lendületet)

Maqueda kiállítása belemenés helyett

+2 egyértelmü belemenés meg nem adása

persze rengeteg elszórt labda támadásban, kérdés, hogy ha azok nincsenek, akkor a két szarházi milyen mélyre nyúl a csalási tárházába, mert tudtak volna ott még kotorászni és akkor nem csak az eszetlen Blagotinšek kap pirosat, hanem random bárki más a nagy semmire, ha nem is egyböl, de harmadik két percre.

Előzmény: objektív3 (7079)
Szucsi0110 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7084

Párizsban le is főtt.

Szegeden sosem gazdálkodtál annyiból, mint Veszprémben. 
A Kielce majdnem becsődölt 2016 után.

Előzmény: Bembi86 (7082)
Bembi86 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7083

én úgy értettem, hogy nagyon látszik rajta, hogy ritkán fog labdát.

egy-egy lerohanásnál, sőt akár támadásban is benn kellene hagyni éles meccsen is, hogy ne legyen ennyire bizonytalan labdával

Előzmény: birka_zoli (7081)
Bembi86 Creative Commons License 2022.06.19 0 2 7082

Párizsban is lefőtt akkor?

Szegeden?

Kielce 16 óta a közelében nem járt.

nagyon jó lett volna megnyerni, semmi kétség, de a pénz semmire sem garancia

Előzmény: Szucsi0110 (7080)
birka_zoli Creative Commons License 2022.06.19 0 1 7081

Én azért Sipit nem érzem gáznak, sőt, első éve komoly csapatban, jövőre sokkal jobb lesz. 

És sztem a menedzsmentben sem lesz változás, én rosszabb évre számítottam, ők is meggyőzik egymást erről, egy dologban van hiányérzetem, több magyar játékpercben.

Szucsi0110 Creative Commons License 2022.06.19 -3 0 7080

Teljesen igazad van. Nálam ennek a vezetésnek lefőtt a kávé. 
Ennyi pénzből, ennyi éven át nem sikerült elérni a vágyott célt. 
Valami mindig hiányzik és ha ezt nem sikerült megfejteni, akkor 

számomra ez a menedzsment alkalmatlan. 
Remélem a nyári pihi időszakban a tulajdonos is belátja ezt végre. 

Előzmény: objektív3 (7078)
objektív3 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7079

Szerintem nagy bírói hiba nem volt, egy-két kiállítás szigorúnak tűnt, de egyik sem volt alaptalan. Ami szerintem egyértelműen téves és elfogult ítélet volt, amikor a kielcei felugrott a falunkra, senki nem csinált semmit, és szabaddobást kapott a semmire.
Viszont voltak nagyon buta kiállításaink és hibáink, meg gyenge csapatjáték, és ez döntött.

Előzmény: Fradista Utazó (7071)
objektív3 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7078

Nagyrészt egyetértek, annyit tennék hozzá, hogy a Vardar ellen is realitás lett volna, tehát két nagy bukás volt, a Skjern elleni a harmadik, a többi gyakorlatilag tényleg papírforma, viszont másoknak sikerült a papírformát borítaniuk, nekünk viszont nem sikerült a csúcsra érni, sem amikor esélyesek voltunk, sem amikor nem...

Előzmény: Psenior (7073)
Psenior Creative Commons License 2022.06.19 0 1 7077
Már csak azért is érdekes Liget "ügye", mert év elején támadott és nem vallott szégyent! Majd minden meccsen meg lehetne találni azt a 10 percet mikor nem megy a beállójáték és kell a lövés a távoli zónából.
Előzmény: Bembi86 (7076)
Bembi86 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7076

hasonlót írtam pár sorral lejjebb, a kézi IQ... bármennyire is szeretem Sipit, nem tudom hogy lehet-e vele BL-t nyerni.

Ligetnek meg el kell kezdenie támadnia, és ami nekem csalódás idén, hogy egy ilyen szezonban, amikor hivatalosan nem volt cél a FF, nem jutott neki több szerep.

nem azt mondom hogy világklasszis, de egy elöl-hátul stabilan használható játékossá fejlődhetett volna

Előzmény: Kalóz80 (7075)
Kalóz80 Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7075

Nagyjából mindenki jól látja a minőségbeli javulás lehetőségeit. Hármas védőnk van három…elmondható, hogy mind a hárman szerethető, lelkes játékosok…viszont messze nem olyanok, akikkel f4 nyerhető. Sajnos ezen a szinten lassúak lábbal és főleg gondolkodásban, ezeket a hiányosságaikat sokszor felesleges és látványos durvaságokkal kompenzálják. Mondjuk ki, hiányzik egy magasabb IQ, magasabb játékintelligencia az esetükben…nem véletlen, hogy támadásban is használhatatlanok! TalÁN Ligetvári maradhatna közülük, egyrészt magyar, még fejlődhet és a legkevésbé ”kártékony”. Nagyon fog kelleni Pechmalbec és Fabregas , de egy hármast is védekezni tudó balátlövő sem ártana. ( el Deraat nem ismerem , nem tudom mire képes )

Gozo Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7074

Csalóka tud lenni a több védés vagy a jobb százalék fòleg ha nem a duplája az egyik a másiknak.

Itt 2 védésről és 2 százalék különbségről beszélünk!

Nagyon nem mindegy ilyen esetben hogy azok a védesek mikor születnek.

És ebben azért volt különbség.

Előzmény: Fradista Utazó (7071)
Psenior Creative Commons License 2022.06.19 0 1 7073
Sajnos idén sem mi nyerjük a BL-t. Viszont ismét benne voltunk a legjobb négyben és ennek lehet örülni, pedig sokan azon örömködnek vagy éppen élcelődnek, hogy mindig ott vagyunk, de sosem nyerjük meg. Nos erre végtelen egyszerű a magyarázat. Mindig az a csapat nyer, aki az adott idényben illetve annak a végén a legeredményesebb kézilabdát játssza. Pont. Ránk ez egyedül 2016-ban lehetett volna igaz, de elcsesztük. A többi FF-on nem volt realitás a győzelem, mert mindig volt legalább egy csapat, aki magasabb szintet képviselt. Ez van. Idén nem is számíthattunk nagyon másra, mert számos magunkkal hurcolt problémánk van. Pl a hármas védőink közül senki sem tud top szinten támadni, a többi csapatnál ilyen nem fordul elő. Vagy, hogy a lövősorunkban nincs olyan játékos, aki kintről tudna veszélyes lenni ez által teret nyerni a beállóknak, a többi csapatnál ilyen gond sincs. Stb. Ami engem leginkább aggaszt, hogy egyelőre nem látszik, hogy ezeken a pontokon mennyire tudunk javítani jövőre.
Beállónk és irányítónk 4 lesz, de igazi átlövőt egyelőre nem látni.
Fradista Utazó Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7072

És tegyük hozzá, hogy a szakkommentátor Bob Hanning volt, aki ugyan már nincs olyan funkcióban, mint korábban sokáig, de azért ma sem egy ismeretlen cserejátékos, aki épp ráért és odaültették, szóval mondjuk ő mgtehette volna, hogy diplomatikusan fogalmaz. 

Előzmény: lunanoctis (7066)
Fradista Utazó Creative Commons License 2022.06.19 -1 2 7071

A kapusokon nem múlt semmi, ahogy tegnap is írtam, a Veszprémnek több védése volt, mint a Kielcének. 

A kézilabdában (a legtöbb sportághoz hasonlóan) nem létezik hibátlan teljesítmény. Volt már olyan szezon, nem is olyan régen, amikor a Barcelona minden verdsenyben minden mérkőzését megnyerte. Egyik meccsen se játszottak hibátlanul. 

Nem is kell hibátlanul játszani, elég egy góllal jobban, mint az ellenfél. A Veszprém ezt tegnap megtette, ha nem csalnak a bírók, a Veszprém valószínűleg megnyerte volna a mérkőzést. 

Előzmény: objektív3 (7067)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.19 -1 0 7070

Remélem ma a fiatalok és Lékai is kap szerepet majd a meccsen és Cupara is kaphat kicsivel több játékidőt.

objektív3 Creative Commons License 2022.06.19 -1 1 7069

Nem idéztem a szavaidat, hanem ironizáltam rajtuk...

Előzmény: lunanoctis (7068)
lunanoctis Creative Commons License 2022.06.19 0 0 7068

Ennek fuss neki még egyszer, ugyanis nem ezt írtam.

Előzmény: objektív3 (7067)
objektív3 Creative Commons License 2022.06.18 -3 2 7067

Persze, a bírók meg a kapusok...

A csapat briliáns, minden évben, csak jobb kapusok kellenek, meg jobb bírók...

Előzmény: lunanoctis (7066)
lunanoctis Creative Commons License 2022.06.18 0 3 7066

Német kommentárral láttam a meccset. Az első ötven percben csak nem értették a bírói ténykedést, hüledezve az egyértelműen téves ítéleteken, a végén már kénytelenek voltak elismerni, hogy a dán patkányok preferenciái ma igen egyértelműek voltak.

A Kielce jobb csapat és a Momo és Dujsebajev pillanatnyi edzői tudása közti osztálykülönbség egyértelműen elő is jött, de amit ez a két tag művelt a pályán, nem volt mindennapi...

Az első félidő brilliáns volt, a második is lehetett volna tök jó egy kis kapusteljesítménnyel...

Előzmény: birka_zoli (7027)
Eddie Caplan Creative Commons License 2022.06.18 0 1 7065

Lékai hol volt? Miért nem játszott? - érthetetlen érdeklődő. 

Tomek 87 Creative Commons License 2022.06.18 0 0 7064

Én néztem sok meccsét és valóban sokszor eszméletlen jó de van olyan meccse is amikor mintha a pályán se lenne

Előzmény: tusek80 (7061)
Bembi86 Creative Commons License 2022.06.18 0 0 7063

igen, ezzel egyetértek.

olyankor passzolja tovább, amikor a másik már teljesen mást vár, ezért landol a pályán kívül a labda, vagy a társ mögött, de legalábbis tutira megakasztja a támadás ritmusát és elölről kell kezdeni az egészet

Előzmény: tusek80 (7060)
handballplanet Creative Commons License 2022.06.18 0 0 7062

Meccs előtt mondtam, hogy nyerhetünk, ha jók leszünk védekezésben és kapuban is.

Ezek nem jöttek, így realizálódott papírforma, mert a Kielcének egyszerűen jobb a kerete.

A dán sporikról meg tudtuk, hogy összességében inkább a mi kárunkra fognak fújni. 

tusek80 Creative Commons License 2022.06.18 0 0 7061

Én azért várom El Deraa-t mert az a csávó olyan mint egy tank, keresztülmegy mindenkin

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!