Úgy értem,hogy ahol te is jelen vagy. :) Emellett a Dr. House és a Greg-Cam topic rendszeres látogatója is vagyok. Az utobbiban úgy,h Huddy párti vagyok.:D
Hali, na végre hozott a Jézuska egy dvix-et is lejátszó dvd-írós szettet, úgyhogy már két napja lubickolok a House DVD-kben!!! Most láttam a 15 éves szupermodelles kiscsaj részt - akiről kiderül, hogy töke van a menyasszonynak:-)), hát ízlések és pofonok, de szerintem halál ronda volt ez a csaj és csupa szöglet, egyedül a lába volt szép hosszú!
Tegnap azokat a részeket néztem meg, ahol a jóságos Wilson doki beköltözik House-hoz, birka türelme van Wilsonnak...:-)DDDD
Az a beteg is jó volt, aki előadta, hogy ráizgult a tehenekre:-DDDDDDDDDDDDDDDD
Nagyon jó ez a topic! Uh,Morsera eddig,mint férfira nem tudtam nézni,de ezek a képek a Halálsoronból. Elkezdtem olvadni.:) És mostanáig nem tudtam,h honnan ismerős nekem ez a faszi. Szal köszi ezt is.;)
jah, pont a múltkor láttam! :DDD mondtam is, hogy na tessák, az ER-en töltötte a medikus gyakorlatát, gondolom jó pont volt House dokinál mikor felvette :DD
Hehe, feltűnt másnak is, hogy Foreman Vészhelyzetben is játszott?? :))))))) *qkuc még le van maradva kissé a felismerésekben ..., előre is mea culpa, :))))))*
Teljesen el vagyok bizonytalanodva, h tényleg hallottam/olvastam-e valahol, vagy csak álmodtam a dolgot, miszerint David Morse is szerepet kapott a sorozatban, valami zsarut fog alakítani. Segítsetek ki, plíz! Én nagyon örülnék neki, azt a szomorú szempárt nagyon-nagyon szeretem!:-))