de amúgy pl miért kellett itt a végén ellőni a Veszprémnek? jó, megúszták, de simán végigtolhatták volna passzívig, amíg megvagyunk és vagy gól vagy félidő vége, ehelyett megadták az esélyt a Kielnek
Blagotinsek még egy évig nálatok játszik, nem? Más kérdés, hogy szerkezetileg ősztől nem lesz már rá ekkora szükség. Manaskovért nagyon nem kár. Az Ég tudja, miért ragaszkodtatok hozzájuk eddig.
Egy BL győzelemhez százszázalékos teljesítmény kell. Nem lehet benne olyan negyedóra (de még 10 perc sem) mint a tegnapi második félidő eleje. A Veszprém jelenleg egy félidőre képes az ilyen teljesítményből. Az ilyen kihagyásokat ezen a szinten kegyetlenül kihasználják.
Pont ezért nem lehet szólni a kapusokra, mert ma is ugyanaz van mint tegnap mihelyt van néhány védés elől elbalfékeskedjük a ziccert, pont ez a baj a döntő szituációban vagyunk gyengék, saját hibákkal visszahozzuk a meccsbe az ellenfeleket
Csak a 2. félidöt 1X szemlélve, nem Veszprém-szurkolóként, emlékezetböl:
31. perc környéke: lépés meg nem adása ott és akkor kaptak lendületet)
Maqueda kiállítása belemenés helyett
+2 egyértelmü belemenés meg nem adása
persze rengeteg elszórt labda támadásban, kérdés, hogy ha azok nincsenek, akkor a két szarházi milyen mélyre nyúl a csalási tárházába, mert tudtak volna ott még kotorászni és akkor nem csak az eszetlen Blagotinšek kap pirosat, hanem random bárki más a nagy semmire, ha nem is egyböl, de harmadik két percre.
Én azért Sipit nem érzem gáznak, sőt, első éve komoly csapatban, jövőre sokkal jobb lesz.
És sztem a menedzsmentben sem lesz változás, én rosszabb évre számítottam, ők is meggyőzik egymást erről, egy dologban van hiányérzetem, több magyar játékpercben.
Teljesen igazad van. Nálam ennek a vezetésnek lefőtt a kávé. Ennyi pénzből, ennyi éven át nem sikerült elérni a vágyott célt. Valami mindig hiányzik és ha ezt nem sikerült megfejteni, akkor
számomra ez a menedzsment alkalmatlan. Remélem a nyári pihi időszakban a tulajdonos is belátja ezt végre.
Szerintem nagy bírói hiba nem volt, egy-két kiállítás szigorúnak tűnt, de egyik sem volt alaptalan. Ami szerintem egyértelműen téves és elfogult ítélet volt, amikor a kielcei felugrott a falunkra, senki nem csinált semmit, és szabaddobást kapott a semmire. Viszont voltak nagyon buta kiállításaink és hibáink, meg gyenge csapatjáték, és ez döntött.
Nagyrészt egyetértek, annyit tennék hozzá, hogy a Vardar ellen is realitás lett volna, tehát két nagy bukás volt, a Skjern elleni a harmadik, a többi gyakorlatilag tényleg papírforma, viszont másoknak sikerült a papírformát borítaniuk, nekünk viszont nem sikerült a csúcsra érni, sem amikor esélyesek voltunk, sem amikor nem...
Már csak azért is érdekes Liget "ügye", mert év elején támadott és nem vallott szégyent! Majd minden meccsen meg lehetne találni azt a 10 percet mikor nem megy a beállójáték és kell a lövés a távoli zónából.
hasonlót írtam pár sorral lejjebb, a kézi IQ... bármennyire is szeretem Sipit, nem tudom hogy lehet-e vele BL-t nyerni.
Ligetnek meg el kell kezdenie támadnia, és ami nekem csalódás idén, hogy egy ilyen szezonban, amikor hivatalosan nem volt cél a FF, nem jutott neki több szerep.
nem azt mondom hogy világklasszis, de egy elöl-hátul stabilan használható játékossá fejlődhetett volna
Nagyjából mindenki jól látja a minőségbeli javulás lehetőségeit. Hármas védőnk van három…elmondható, hogy mind a hárman szerethető, lelkes játékosok…viszont messze nem olyanok, akikkel f4 nyerhető. Sajnos ezen a szinten lassúak lábbal és főleg gondolkodásban, ezeket a hiányosságaikat sokszor felesleges és látványos durvaságokkal kompenzálják. Mondjuk ki, hiányzik egy magasabb IQ, magasabb játékintelligencia az esetükben…nem véletlen, hogy támadásban is használhatatlanok! TalÁN Ligetvári maradhatna közülük, egyrészt magyar, még fejlődhet és a legkevésbé ”kártékony”. Nagyon fog kelleni Pechmalbec és Fabregas , de egy hármast is védekezni tudó balátlövő sem ártana. ( el Deraat nem ismerem , nem tudom mire képes )