5,9?!!! Ezt hogy csináltad? Én egy ideje már inkább nem mérem, de mikor mértem akkor a városi fogyasztás nagyjából a 8,5 l/100 km volt. Aztán rájöttem, hogy sokkal jobb nem mérni, akkor az ember nem bosszankodik, és persze megmagyaráztam magamnak, hogy ez az autó párszázerezer HUF-fal kevesebbe került mint a kategóriatársak, így az kilométerenkénti 4-5 HUF-os plusz költség belefér. (1,2-es 5 ajtós Kalos-om van)
Őszintén gratulálok a Kalosodhoz ! Nagyjából én is akkor rendeltem meg amikor Te, úgy néz ki, hogy a héten fogom átvenni. A papírmunkákat és az anyagiakat már lerendeztem. Nekem kétszer volt "hajón van státusz", a kettő között egyszer már a "kikötőben van" statusz is előfordult. Kommunikációs zavar :)) Rá is kérdeztem, hogy mi van, visszavitték ?
A fogyasztásod tisztán városi, országúti vagy vegyes ? Nekem is 1,2-es 5a lesz, s bár az autó nagyon tetszik, a gyári fogyasztási adatok kicsit aggasztottak. Főleg, hogy eddigi egy kis dízellel városban 4 literrel közlekedtem. Ez az 5.9-es bejáratós fogyasztás viszont nagyon sirály :))
Régen hallottam már a check-lámpás problémáról. Újabban senkinél nem fordul elő, vagy már mindenki lazábban veszi?
5,9 az tényleg szép eredmény. utoljára 2900 km után számoltam, vegyes használat (kb 60% országút, 40% város) mellett fogyaszt egy 1,4-es, 8 szelepes, 4 a. átlagban 6,5-et.
Jómagam Budán rendeltem meg az autót május 17-én, átvétel két nappal június vége előtt. Közben sokat hitegettek, a hajón van státusz két hétig volt érvényes. Korábban rendszeres téma volt a fogyasztás. A kocsi bejáratós fogyasztása 5.9 liter/100, ezt már két tankolás óta produkálja. (1.2, 8 szelep, 5 ajtó), ha még csökkeni is fog aranyba foglalom!
Hahó Christian!
Én is beszéltem a Daewoo Katonával,de csak telefonon.Említették hogy valaki más is keresett náluk pótkesztyűtartót..
Valszeg te lehettél.A megadott Keresztúri címen is ajántották,hogy kiküldik postán,de az egyik kollégám ott lakik a közelben így elhozza nekem!További sok kilómétereket!!!
Most nézem, hogy a CBA-s Kalos játék beküldési határideje : 2004 aug. 6 .. Milyen szemétség már, hogy már most kisorsolták a kocsit.. És aki még szorgalmasan gyűjti a nemtommiket, hogy nyerjen?...
a fóliáról nemrég olvastam a totalcaron, előkerestem:
"A fóliázás ügyében a KF annyiban illetékes, hogy KF engedély kell ahhoz (elvileg), hogy egy műhely autófóliázást végezhessen. A fóliának meghatározott fényáteresztőképességűnek kell lennie, és csak az oldalüvegekre lehet feltenni, a hátsó szélvédőre NEM. (zavarja a szabad átlátást az autón, ezáltal balesetveszélyes) Az első szélvédőre is csak egy meghatározott szélességű és hosszúságú csíkot lehet elhelyezni. (a szélvédő felületének bizonyos százalékát lehet ezzel a csíkkal elfedni) RS-nek azt tudom javasolni, hogy mielőtt belekezd, kérdezze meg, hogy a műhely rendelekzik-e ezzel az engedéllyel, és ne sajnálja a pénzt a drágább fóliára, mert az sokkal tartósabb. A műszaki vizsgán (elvileg) ellenőrizhetik az üveg fényáteresztő képességét, és ha nem megfelelő, akkor levetethetik)"
Kb akkora a Yaris mint az 5ajtós kalács.. akkor az is töpörtyű ? :((( Nekem az lesz .. csak legyen már..
Hallottam az üvegek foliázásáról, vagy hátrább lévő hozzászólásokban olvastam.. nem is tudom. Az igaz, hogy a műszakin belekötnek? Meg hogy elég drága, mert ki kell szedni hozzá az ablakokat stb.. Kb mennyi lehet besötétíteni?
persze, én sem szó szerint értettem a széthajtást, de azért 30k az 30k, különösen ha városban használták. de ha látnátok mekkora a méretbeli különbség, ha egymás mellett állnak... egyből beugrott, h a fórumon vki inkább a yarist választotta, és h szerintem rosszul döntött. a daewoo tulajok általában nem a márkára hajtanak, hanem egyszerűen többet akarnak kapni a pénzükért :)
Nem biztos, hogy szét van az hajtva, és egy másféléves Toyota hol van még az élete végéhez?! Valahol volt egy felmérés, hogy kinek van a legöregebb autója. És nemtom melyik országban volt valakinek talán egy Volvoja, akinek valami sok millio kilómétere volt, és még megy az autó. Viszi szépen szervizekre, és jár vele. Akkor a 30.000 egy modern autánál.. Alig van bejáratva.
Amúgy figyelitek, hogy valahogy megszűntek a Daewoo reklámok a TVből? Nem képesek annyi kocsit leszállítani amennyit rendelnek a vevők.. Sztem azért nem reklámozzák már. Pedig a klímás akció még tart!
szerintem rossz boltot csinált a másfél év alatt széthajtott yarissal. ráadásul kis töpörtyű a yaris a 4 ajtós kaloshoz képest, az előbb, amikor bevásárolni voltunk épp parkolt egy mellettünk...
..hát igen.. Remélem megéri várni! Helyében ha már annyit vártam kibírtam volna még egy kicsit, de persze nem vagyok a helyében. Meg használt autó.. Tudom csak 30.000 km, de akkor is használt.. másé volt.. Persze biztos jó kocsit vett és a Toyota talán jobb márka mint a dévu .. én még várok az tuti! :)
...várakozásról annyi pozitívumot lehet mondani, hogy semmi poén nem lenne abban, ha bemész, hipp-hopp tiéd a kocsi és már mész is vele. Így sokkal izgibb, hogy várni kell, és visszaszámolni, hogy még 1 hónap, márcsak 2 hét, még 3at kell aludni stb.. aztán kiderül hogy + 1 hét, és csak fokozódik az izgalom!! :)) Aztán milyen jó lesz végre tényleg hozzájutni! :)) Hameg egyből odaadnák.. az olyan snassz:) (persze ezt én sem gondolom komolyan) :))