Viveca, nagyon rejtelmes vagy :)
Oh well, nem firtatom. Most így hirtelen olyan 65-nek gondollak a szavaid alapján :p
Én is fexem, holnap tough exam, szurkáljatok hogy sikerüljön.
Bloodflower, tőlem ez minden napszakban csodálatos teljesítmény. 3 percembe tellett, így éjféltájban...
Nem is horgolok! Na jó, kötögetek...
Egyébkint meg te tod, mikó tévecc erre, de azér elmondom, hogy Ville állatira rühelli már, hogy az itt felejetett magazinban kell sokrétűre hajtva töpörögnie ahelyett, hogy teljes vállszélességűn vethetné reád tüzes pillantását!
Visszagyüttem a fórumból. Hát, igen. Meglehetősen homályló sztori... azt inkább elhiszem, amit a másik lány írt válaszként, hogy ő valahol a városban találkozott és beszélt vele... De ha mégis igaz, hát elemészt a yellow irigység...
Lécci, ne matematikázzatok, mer abból én megbuktam! Evil, ez fontos? A Virág sajni-bajni foglalt férjileg, én ugyan nem, de kicsit idősebb vagyok nálad... Viszont az index szörnyen lelassult és én megyek is szunnyadni, mert holnap megin zombi leszek...
Iccakát...
EVIL: ne aggódj, Viveca most éli a leghamvasabb korszakát-angyali!!!
a partinak azé jó esélyei vannak, csak sajna az időpont választásba nem sok beleszólásom van...
Asszed, emléxem??? Ez azér vérfagylaló... Mármint a lustaságod, dárling! Azt biztos kérdeztem, köll-e az a NIN klip vagy már megvan... A többit nézd meg magad. A legfrissebb kérdés viszont az, hogy mi a búbánat lesz a partival???? Most megyek a lubba és megnézem, mi az az öltözős sztori, mert kivert a víz... és ha jó leszel, talán lesz még egy aktuálisabb kép is... ha el nem szunnyadok addig.
Húsz éves az én drágám! Hát nem kell megzabálni?! Hamvas kis bimbó... Ne aggódj, szívem, én jobb napjaimon még ötvennek se tűnök!!!!
egy csajszi madridban valami finnekkel bejutott a koncert előtt, de elég simlisnek tűnik, mert semmi részletet nem ír, csak hogy Ville a hátára rajzolt egy heartagrammot, meg hogy tudjuk-e milyen érzés átölelni az istent....
In fact, it is JOIN ME IN DEATH, ami mégse annyira faintos, mint a te ötleted, paulinka!
Virág, eccerűen nem tudtam még lelépni a klubba, de kicsoda és mit csinált velük az öltözőben???? Tisztára elhalok! Én eddig csak a saját bandáim öltözőjében forogtam fenn, ott pedig soha semmi izgi nem történt! Na yo, anno a Stormwitch-nél azért igen, de akkoriban még kiskorú voltam és nem akartam háborogni, mer lecsukták volna őket pedofíliáért...
Édes virágom, anno, az est kezdetén egész himnuszokat írtam! Szerintem nem olvastad őket, mert mintha kérdések is lettek volna bennük... Amúgy imádlak, de lécci, ne mondd már, hogy Ville ebben a formájában nem is szexi, mer felkötöm magam az első útbaeső villanypóznára!
na akkor ebben végre egyetértünk! azért te is írhatnál a lubba...vagy ennyire még nem vagyunk jóba....persze, csak a te topikodba írjunk, mi???:))))))))))))) VICC VOLT!!!
Jól van, Flower, ne mérgelőggyé mán, legyen metal roots, vagy amit akarsz!
De azt azért tudd, hogy Ville totál kibőgte a szemeit, aszonta, nem lesz hajlandó egy fotón szerepelni veled!
Akkó mostan mi lesz mivélünk, ha??????????
Evil, engedd meg: ájlávjú!
És most fog kiderülni, hogy 16 éves vagy, száznegyven vagy kétszázhúsz centi, tisztára görény és mellesleg fültőig pattanásos!
Hüpp... máris felkészültem a borzalmakra!
Like a mirage riding on the desert sand
Like a vision floating with the desert winds
Know the secret of the ancient desert lands
You are the keeper of mysery in your hands
Naná, hogy bekattanunk, paulinka, ez afféle női dolog, amit a pasik sose fognak megérteni...
A NIN meg persze, hogy nem metal, de ezt hiába is magyarázzuk a Libinek, tökre nem érti!!! Köze nincs a metalhoz.
A Him pedig télleg naponta öccör megy, Right here in my arms, ez a videnyó címe, vagy ha az MTV-t nézed, akkor Join me, ez új, de ők szűkösen vetítik csak...
én még nem láttam....:(
ugyan van viva2-om, de az életem mostanában két területre szűkült.
1: tanulás :(
2: itt ülök a gép előtt....tanulás helyett :)))
+ 3: sorozatok a tv-ben! rulez!!!
hú, ha most látna valaki, tuti nem lenne egy "rajongóm" se:))).......de istenem, az ember lánya néha bekattan....:) igaz, buksikám?
nine inch nails rulez forever!!!!! (+b.m....aki miatt ugyebár....) de azt továbbra sem ismerem el, hogy metalos. szerintem totál nem, de hát persze én aztán a legkevésbé sem vagyok szakember ebben a témában....
kiakadtam én is...úgy vágyom egy jó kis melegszendvicsre...amúgy nem is olyan jó kép ez a Villéről, kis ficsúr itt, no makeup! ide egy jobbat!!
van vmi izgi a himclubbon?
én nem szokom hozzászólni, mert kevés az érdekes téma. no igen.
Nnnnnna, most jó. A Zoli itt hüppög a vállamon, Ville meg lég után kapkod, szeginy, az asztmájával... Ezt remekül megcsináltad! Itt zokogunk egymás hegyin-hátán...
A képen Ville Valo, a HIM búgó hangú, iszonyúan szexi énekese, aki manapság már egészen másként fest, dehát ez van...
Shalina, értelek, minden oké!
Sose fogok eljutni a himclubig, help....
Viveca, szívem, kéretik szépen beszélleni velem, mert még megszeppenek. Csak annyit kívántam kifejezni, hogy Bookshie = Bookshie (jó neki), Shalina meg = Shalina (neki is jó). Kéretik külön-külön szeretni. :)
Ebből talán kiderült, hogy nem máson hüledeztem, de ha nem derült volna ki, akkor most leírom: nem máson hüledeztem! Hogy szóba álltok Paulinával, annak meg már épp itt volt az ideje, mért lenne ellenemre? Éljen a jókedvű Viveca! (Paulina meg szintén éljen, de őt majd a saját topikjában rajongom körül.)
(És persze én is éljek, de ez meg másnak a dolga lenne...)