Keresés

Részletes keresés

újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -5 0 68

Ja, a naiv kislány rosszul választott! Igazság tevésnél illik a mások felet is megkérdezni, nemde? Hol van itt az apád véleménye? 

Gondolom azért vert meg, meg a anyád pártját fogtad, nemde? Gyerek ne avatkozzon bele a buta felnőttek vitájába/afférjába, ők meg ne előtte produkálják magukat! 

A védtelen gyerek  sem mindig  olyan vétlen, lehet hogy pont miatta van a cirkusz. Amúgy, csak az utóbbi évben  több esetet is ecsetelt a média amikor a gyerek valamelyik szülő védelmére kelve megszúrta, leütötte a másik felet! Halál is lett belőle nem egyszer. 

Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 5 67

Nahát, ha azt igazolja a közhiedelem, hogy az anyós a boszorkány, akkor mérvadó, de ha azt, hogy a családban jobbára a férfi az agresszor, akkor az csak egy szar sztereotípia. 

Az, hogy ki mit veszít válásnál szintén egy olcsó sztereotípia. Én is elváltam. És pont, hogy mindent feleztünk. Még a tartozásokat is, amiket a kedves férjem csinált mellesleg.

Ja és azt hiszem tőled kaptam meg azt, hogy a hülye anyám minek ment hozzá a szemét apámhoz, vessen magára. Hát akkor a te hülye "áldozat" férfitársaid minek választottak olyan ostoba picsát feleségnek, akit verni kell, mert másképp nem tudja hol a helye. 

Előzmény: újprimavis (63)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.06 -4 1 66

Pedig pünkte erről van szó, h gyakran a nők kezdik. Sőt, ők az egyedüli agresszorok 70%-ban az olyan kapcsolatok esetében, ahol csak egyik fél agresszív. A másik, amit látni kell, h az erőszakos kapcsolatok 50%-ban mindkét fél agresszív.

Inkább az a kérdés, h miért vannak ennyire megmarhulva a nők? Mondjuk abban is van vmi, h miért nem lehet kibaszni az uccára, ha minősíthetetlenül viselkedik, dehát az egyrészt olyan antihumánus dolog lenne, másrészt meg tartós kapcsolatokban többnyire van gyerek, akkor azzal mi legyen? Persze, alternatívaként maradhatna az apjával, mert az olyan nő, aki ennyire idegbeteg, úgyse lehet egy mintaanya.

Előzmény: Törölt nick (61)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -2 0 65

Geszthi, volt neked férjed és meg is vert már párszor, hát te őt? 

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 4 64

Szóval te egy tanárember vagy, és még annyit sem vagy képes felfogni, hogy anyám nem happolta el senki elől, egyszerűen hozzáment egy emberhez, akiről azt hitte szereti őt. Mi a francért akarsz belemagyarázni olyat ami nincs??? Ebben a kontextusban, hogy tudod feltenni azt a kérdést, hogy _A_nők miért tekintik tulajdonuknak a férfit???? Hisz apám tekintette tulajdonának anyámat, a kölkeit meg nagyjából háziállatoknak, akiknek kuss a nevük.

Ráadásul azon nagyvonalúan átsiklottál, hogy engem is gyakran összevert amikor anyámat püfölte. Én mit vétettem gyerekként? Egy védtelen gyereknek milyen tanácsot adsz, ó, bölcs ember? 

Előzmény: újprimavis (62)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -5 0 63

Az utolsó álszent marhaságodra válasz: mivel a férfi rendszerint többet veszít a válásnál mint a felesége! (lakás, egzisztencia, gyerekek, stb).

S miért van az, hogy a közhiedelemben az anyós a vasorrú boszorka s nem az após? 

Van egy reklám a tv-ben, hogy egy középkorú nő becsomagol, lerakja a karikagyűrűjét és boldogon önmegvalósítva magát elautózik a házasságából! KI csinál ilyen marha reklámot? 

Előzmény: Törölt nick (61)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -5 0 62

Igen, mert biztosan volt más választási lehetősége is, de neki az tetszett/kellett , aki más nőknek is s boldog volt, hogy elhappolta az orruk elől! Mi lenne ha nem tekintenétek a párotokat kizárólagos tulajdonotoknak? 

Ki a fene tagadja a családonbelőli erőszakot, Csak éppen nem egyoldalú a dolog! Ti tagadjátok vehemensen a nők általi verbális/fizikai erőszakot és felnagyítjátok a férfiak "bűneit"!

Nem hogy hallottam, de pont figyelmeztettem is lány tanitványaimat (középiskolában/technikumban/egyetemen), hogy mérjék fel, tegyék próbára a kiválasztottjuk tűrőképességét, viselkedését extrém helyzetekben is! Pl. berúgatva megnézni, hogy hogyan viselkedik részegen (oroszlán/majom/disznó), hogy mennyire féltékeny természetű, mennyire segítőkész, stb.

Persze, a fiuk számára is voltak tanácsaim. 

Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 4 61

"Pont azt magyarázom, h ilyen jellembajnokok vagytok, h kiprovokáljátok h a ffi visszaüssön, és utána meg visítotok mint a malac, h mekkora 'áldozatok' vagytok. De a verekedést gyakrabban a nők kezdik:"

Erre a veretes szövegedre válaszoltam te észkombájn. Szeretnéd ha a nők kezdenék, de legtöbbször nem. Ha ti nem vertek nőket, akkor végképp nem értem miért kell mentegetnetek azokat, akik meg igen.

Másrészt, folyton azzal jöttök, hogy minek ment hozzá, minek kezdett vele a hülye nő. De kérdem én: ha annyira terrorista a nő, hogy folyton pofázik, hisztizik, sőt ugye verekszik is, akkor mi a  búbánatért vagytok az ilyennel? Hogy ilyen méltatlan helyzetbe hozzátok magatokat méltatlan partnerek miatt? ;)

Előzmény: robopassmeet (54)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 2 59

mivaaaan????

Előzmény: robopassmeet (54)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 4 58

Na megjöttünk. Anyám a hibás, mert hozzáment. Tudtam, hogy ez is lesz, de ilyen hamar... :) Tudod, anyám totál naív volt, hogy hozzáment az első férfihoz, de ő ugye nem az a generáció aki szeret pörögni a "faszkörhintán". ;) És nem tudom volt-e más kérője, és tök mindegy is, mert nem ez a téma, hanem az, hogy igenis létezik a családon belüli erőszak. És te ezt akarod tagadni. 

Aztán: van a kedves bántalmazóknak az a viselkedésük, hogy amíg birtokon belülre nem kerülnek előadják az úriembert. De te ilyenről biztosan nem hallottál. 

Előzmény: újprimavis (52)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 5 56

S persze, téged 100%-ban ártatlanul bántalmaztak, nemde?

Igen, 100 százalékban. Amikor apám vert gyerek voltam. Vajon mit tud csinálni egy jó tanuló csendes 10 éves, hogy orrvérzésig "kell" verni? Esetleg az anyját félti a kis rohadék? Sikítani mer közben? 

Mond lányom (nem tudom miért gondolod, megengedheted magadnak ezt a leereszkedő stílust), hogy van az, hogy az ilyen tényleg durva pokróc pasiknak  hatványozottan több női partnerük van mint a szelíd, papucsférjeknek? Vajon nem az az ok, hogy ti az ilyen alfa hímekhez vonzódtok, velük csaljátok meg a párotokat is? 

Anyámnak az apám volt az egyetlen férfi az életében.

S akkor miért csodálkoztok az eredményen s miért terjesztitek ki a vádaskodásotokat minden férfira? Ugyanis normális férfi, ha egy qurvát választ párjául, nem rója fel neki a jelenjét és múltját, benne van a csomagban amiért őt választotta, de nektek miért kellenek az "n"-dik nőt becsapó, elhagyó, megverő pasik? 

Ezt a kurvázós szöveget elfelejtheted. Nem tudom honnan veszitek ezeket a gyatra fikciókat. Anyámnak eszébe sem jutott, hogy megváltoztassa apámat. Lábujjhegyen járt, nehogy bármivel is feldühítse.

Ja, ismerem a szöveget: majd ti megváltoztatjátok, leszokatjátok a drogról/alkoholról/csapodárságról/agresszióról, ami persze egyikőtöknek sem sikerül soha sem!  S ők pont azért tudnak olyanok lenni amilyenek, mert mindig kapnak hiszékeny és beképzelt nőket maguknak! 

Hiszékeny beképzelt nők. Innen fúj a szél. Neked nem jut sem hiszékeny, sem beképzelt, ezért puffogsz. Te vagy a (szerinted) jó fiú, aki hú de megérdemelne egy jó kis pipit, de azok a szemetek nem neked nem hisznek, te meg heversz parlagon. Mert azt képzeled, hogy ha nem püfölsz egy nőt indokolatlanul (mert indokkal ugye lehet), akkor neki már a mennyekben kéne járnia, hogy rávetetted fényességes tekinteted. 

Előzmény: újprimavis (51)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.06 -4 0 54

Tanulj meg angolul, lbpk:-) A 'violent' az nagyon nem azt jelenti, h nem volt jó a főzelék:-)

Előzmény: Törölt nick (50)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.06 -4 0 53

Mink is aláírtuk. Csak szarunk rája:-) Mert ilyen genderdegenerált nácoid baromság, ami alkotmányellenes a jogegyenlőségre nézve.

Előzmény: á-m-2 (36)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -4 0 52

S apádat ki választotta férjéül, nem az anyád? Más kérője nem lett volna? De neki ő kellett, nemde? 

Előzmény: Törölt nick (50)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -4 1 51

S persze, téged 100%-ban ártatlanul bántalmaztak, nemde? Mond lányom, hogy van az, hogy az ilyen tényleg durva pokróc pasiknak  hatványozottan több női partnerük van mint a szelíd, papucsférjeknek? Vajon nem az az ok, hogy ti az ilyen alfa hímekhez vonzódtok, velük csaljátok meg a párotokat is? S akkor miért csodálkoztok az eredményen s miért terjesztitek ki a vádaskodásotokat minden férfira? Ugyanis normális férfi, ha egy qurvát választ párjául, nem rója fel neki a jelenjét és múltját, benne van a csomagban amiért őt választotta, de nektek miért kellenek az "n"-dik nőt becsapó, elhagyó, megverő pasik?  Ja, ismerem a szöveget: majd ti megváltoztatjátok, leszokatjátok a drogról/alkoholról/csapodárságról/agresszióról, ami persze egyikőtöknek sem sikerül soha sem!  S ők pont azért tudnak olyanok lenni amilyenek, mert mindig kapnak hiszékeny és beképzelt nőket maguknak! 

Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 4 50

Igen, anyám is rohadtul tudott provokálni, még ütnie sem kellett, elég volt, hogy apámnak nem ízlett a főzelék. De rendes volt, mert első idegében azt baszta a falhoz. Anyámat csak utána.

Előzmény: robopassmeet (49)
robopassmeet Creative Commons License 2019.10.06 -4 0 49

Pont azt magyarázom, h ilyen jellembajnokok vagytok, h kiprovokáljátok h a ffi visszaüssön, és utána meg visítotok mint a malac, h mekkora 'áldozatok' vagytok. De a verekedést gyakrabban a nők kezdik:

Előzmény: á-m-2 (35)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 3 48

Mit védek? HOl védtem? Miről beszélsz? Különben meg rohadtul ne emlegesd egy lapon a "hisztiző", arénázó nőt a tettleg bántalmazó férfival. Másrészt ne csinálj úgy, mintha a férfiak azért vernék össze a nőket, mert túl sokat karattyoltak, vagy épp keveset. Ennyi erővel a férfiakat is pont jó alaposan össze lehetne verni, mert valószínűleg köztük is sok van aki túl sokat/keveset/hangosan beszél. Csak a legtöbb esetben nem ez történik.

Előzmény: újprimavis (45)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -3 0 47

Bocsi, a Kata a másik "szuperprodukció" sorozat hőse volt pénteken, a másik is valós, de az előző héten más néven. Nem igazán értem a filmrendezőket, nyilván több nézőt vonz egy abnormális viselkedésű fazon (nő vagy férfi) mint egy normális, no de az utóhatás nem számít? Köztudott tény, hogy egy nagydobra vert öngyilkosság vagy tömeggyilkosság filmen/médiában rövid időn belül utánzókra lel a valós életben is! 

Előzmény: újprimavis (44)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 3 46

Jössz itt, hogy a tévében mik vannak gagyi fikciós sorozatokban... Én meg jövök azzal, hogy az agresszív férfiak az életben mit csinálnak. Hatalmas különbség! Én nem a tévében láttam, hanem átéltem.

Tény, hogy vannak verekedős nők is, de a családon belüli erőszak többnyire a nők és a gyerekek ellen irányul. És igen, bizony, törnek azok a bordák, orrok, fogak.

Előzmény: újprimavis (44)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -6 1 45

Te miért véded a nők verbális és fizikai agresszióját? Én nem védem a férfiakét, csak megmagyarázom az okokat, ugyanis az okozat (agresszió) az ok (provokáció) után szokott következni! 

Előzmény: Törölt nick (43)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -5 2 44

Ha úgy ütne, már csak a súlykülönbség miatt is törnének a bordák, állkapcsok, miközben rendszerint csak 8 napon belüli sérülések keletkeznek. De a nők erőből ütnek, rúgnak! S szúrnak, vagy a kloppolóval, bárddal támadnak s nem viccből! Egyre több az ilyen eset, hála a filmeknek, a médiának és a feminista szlogeneknek. Te persze ilyenről sohasem hallottál.....

A "Mi kis falunk " sorozat múlt heti epizódjában is is szem/fültanúi lehettünk egy hisztis női produkciónak (Kata), de szintre minden filmre jut belőle. No ezt veszitek mintaként s alkalmazzátok, kiszekírozva a férfiakat a világból. A legérdekesebb mikor ez egy leszbikus párkapcsolatban történik (s ezért is aránylag rövid életűek ezek). 

Előzmény: Törölt nick (43)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 0 5 43

Nem üt teljes erővel? Ezt te komolyan is gondolod??? Na meg amikor rúg, akkor is csak éppen hogy, ugye? Vagy amikor egyenesen valamilyen tárggyal dádáz akkor is ugye????? Ne mentegesd már a nőverőket!

Előzmény: újprimavis (37)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -5 1 42

Nem inkább a bizonyítottan bántalmazók számára? A mituban is  gyanúsítgatás a probléma, miközben bizonyíték soha sincs rá, csak a vádaskodás. 

Előzmény: nkasai (38)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.06 -4 2 41

Azért Európában a legtöbben aláírták.

Remélem, nem érvnek hoztad ezt, mert annak gyenge. Azt mond meg inkább, miért kellene aláírni! Nem hoz semmi többletet a jelenlegi törvényekhez, és diszkriminál.

Előzmény: á-m-2 (36)
újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -6 2 40

Pont annyi, mintha a fickó nézne csúnyán és a nő megöli! Ne mismákolj megint, tudod jól, hogy a verbális agresszió és a bosszú nagymesterei vagytok! Hogy akadnak ilyen férfiak is, persze, de nem a többség!

Előzmény: á-m-2 (39)
á-m-2 Creative Commons License 2019.10.06 -1 5 39
Azért ne vegyük már egy lapra azt, ha egy nő csúnyán néz azzal, hogy a fickó meg megöli.
Előzmény: újprimavis (37)
nkasai Creative Commons License 2019.10.06 -1 8 38

Védett/őrzött lakhelyek a bántalmazottaknak (amennyiben alapos gyanúval fölmerül a bántalmazás).

És/vagy vizsgálati fogság az alaposan gyanúsítható, bántalmazó személyek számára.

újprimavis Creative Commons License 2019.10.06 -7 2 37

MI van a verbális erőszakkal? Meg a süketeléssel/némasággal.

Mindkettő igencsak megemeli az "agresszor" adrenalinszintjét, az is ha az "áldozat" folyton járatja a száját s az is ha némaságba burkolózik. Mindkettő főleg női fegyver, bár vannak férfiak is aki használják.

DE senki esetében sem elfogadható. 

S mi van azzal, hogy ma már nem készül olyan film, amelyben nő ne üssön meg valakit! S mivel ezt a kislányok/lányok is látják, úgy gondolják hogy ez trendi, ahogy a férfiak tökön rúgása vagy megszurkálása. 

Ráadásul ha a férfi az agresszor, akkor nem üt teljes erővel, míg a nő nem fogja vissza magát. 

Előzmény: á-m-2 (35)
á-m-2 Creative Commons License 2019.10.06 -1 4 36

2019. márciusáig 46 ország és az Európai Unió írta alá a konvenciót. 2012. március 12-én Törökország elsőként ratifikálta, amit 2013-2019 között 33 ország követett (AlbániaAndorraAusztriaBelgiumBosznia-HercegovinaCiprusDániaÉszak-Macedónia , ÉsztországFinnországFranciaországGörögországGrúziaHollandiaHorvátországIzlandÍrországLengyelországLuxemburgMáltaMonacoMontenegroNémetországNorvégiaOlaszországPortugáliaRomániaSan-MarinoSpanyolországSvájcSvédországSzerbiaSzlovénia).

(Wikipédia)

Azért Európában a legtöbben aláírták.

Előzmény: Abszolút Igazság (15)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!