Visszaolvasva látom, Marciulionison kivül nektek se nagyon jutott eszetekbe semmi nagy megoldás 1esre. Pedig már ő is aláirt, állitólag Pojbics is, meg Papaloukasz is (ő nem az Albához, csak kiváncsi voltam, figyeltek-e:)) Sztem a végén úgyis valami önző feka lesz a "megváltó"...
Beam holnap délelőtt megmondja,hogy tud-e jönni.Én még gondolkodok rajta mert ha Lecsó nem adja oda a fehér nadrágját akkor még lehet,hogy nem megyek!Helyette inkább kimegyek horgászni,az mégis csak jobb holmi stopliskosárnál. :-)
Dope nem, viszont méltányból tavaly is megkapta topicos minősítést, mivel minden tornán ott volt eddig, és mindenki ismeri is. Csak ugye nem tud annyit írni az MNK-ba. Remélem idén is így lesz, ha nem, akkor 3 légióssal állunk fel, hiába no, a költségvetésünkbe nem fér bele négy, csak 3 olyan akik már évek óta Magyarországon és csak Kaposváron játzottak. :) Hja, a kaposvári szív... fogadjunk nálunk a legjobb a TT-s csapatok közül költségvetés és a helyezés aránya! :) Mi így is felvesszük a versenyt a sok összevásárolt légióscsürhe TT-csapattal... :)))
A mai naptól publikus a torna hivatalos honlapjának elérhetősége. Itt folyamatosan tájékoztatjuk a résztvevőket és az érdeklődőket a torna szervezésével kapcsolatos legfrissebb és legfontosabb információkról.
Elsőként a nevezési határidők: a csapatok június 25-éig jelezhetik részvételi szándékukat. Jelenleg 10 résztvevő csapattal számolunk, mindegyik benyújtotta már a nevezését. Június 26-án elkészítjük a sorsolást, ezt követően július 10-ig várjuk a csapatok pontos nevét, a csapattagok és a kísérők pontos számát, valamint a játékosok pontos nevét, topikban szereplő nick-jüket és mezszámukat.
A szervezőbizottság második ülésén napirendre került néhány szabálymódosítás. A legfontosabb, hogy a 2006-os tornán minden csapatnak legalább három topikos játékost kell a pályán szerepeltetnie, és a 12 fős (maximális) keretben legfeljebb 4 idegenlégiós szerepelhet. Idegenlégiósnak számít minden olyan játékos, akinek az index.hu Drukkerkocsma Magyar és Nemzetközi kosárlabda topikjában nincs legalább 50 hozzászólása.
A csapatok nem nevezhetnek NB1/A-s és NB1/B-s, felnőtt, ifi, junior korú játékosokat. E szabály alól méltányossági alapon a szervezőbizottság felmentést adhat.
---
A szabályokkal, nevezéssel, de elsősorban a HONLAPPAL kapcsolatban minden észrevételt, javaslatot szívesen fogadok!
Nekem jó a TT időpontja. Úgy néz ki, hogy tudok menni. A szombati megbeszélésen viszont még nem biztos, hogy ott tudok lenni. Itt, vagy telefonon tudunk egyeztetni.
Mocával beszéltem ma. Azt mondta, hogy hívni fogja Lecsót.
Minden más értesítés helyett: Na, akkor szombaton d.u.-án fél 3-kor TT-s "megbeszélés" a Szicília étteremben. Kérek minden érintettet, hogy itt, e-mailben, telefonon, vagy egyé módon jelezze megjelenési szándékát.
Akkor jó :-) Engem még mondjuk az sem döbbentene meg szvsz... Nem egy Emír Halimics, aki ennyi év elteltével is téma a szurkolok és a csapat körében. Ragyogó játékos, lehet nem is tudnánk még csak hasonló képességűt sem találni, de valahogy mégsem vagyok olyan nagyon elájulva. Hozzuk vissza Szájer Józsit, aztán jólvan. Meg Benőt. Ja, és hétvégén láttam Magyar Bandit a moziban, legyen ő az edző újra.