Court 2 2.00 pm Palma KIRALY (HUN) vs Cindy CHALA WC Suivi de P. KIRALY (HUN) / S. THEILER (SUI) vs E. FERNANDEZ-BRUGUES (ESP) / A. PARRA SANTONJA (ESP) [3]
Ne kiabáljuk el, Chala 18. a junior ranglistán, idén EB döntős volt. Igaz Mauritiuson Yakimova ellen csak 5 gémre volt elég, de szerintem Pálma se lett volna sokkal többre képes.
A Réunion szigeti verseny kvalijában az első kiemelt a világranglista-514. olasz Giorgi - tehát most Pálma vagy felcsúszott a főtáblára, vagy visszalépett. (Remélem, előbbi.)
Úgy látszik nagyon megy Pálmának keménypályán. Csak lesz mégis valaki belőle, ha így folytatja. Dél-afrikai párja oldalán viszont kiestek az első körben, pont a Klaschka-Toljan párostól kaptak ki.
Szerintem semmi baj nincsen azzal, ha nagyot merünk álmodni, de azért van némi érdekesség benne: egyetlen korosztályos verseny sem tart 3 hétig, még a GS-ek sem; nem értem minek 59 pálya??? Ennyit az életben nem lehet kihasználni!; stb.
Ettől függetlenül kívánom, hogy legyen valami, de félek, hogy ez így még kicsit gyenge lábakon áll... Valahogyan úgy, ahogyan a Nemzeti Tenisz Centrum is...
"130-140 millió eurós beruházás... 59 teniszpálya... 2011-re tervezik a beruházás befejezését... ha meg lesz az építési engedély, szerződhetnek az ATP-vel... igen: 16(egyhangú)"