Nekem jó a TT időpontja. Úgy néz ki, hogy tudok menni. A szombati megbeszélésen viszont még nem biztos, hogy ott tudok lenni. Itt, vagy telefonon tudunk egyeztetni.
Mocával beszéltem ma. Azt mondta, hogy hívni fogja Lecsót.
Minden más értesítés helyett: Na, akkor szombaton d.u.-án fél 3-kor TT-s "megbeszélés" a Szicília étteremben. Kérek minden érintettet, hogy itt, e-mailben, telefonon, vagy egyé módon jelezze megjelenési szándékát.
Akkor jó :-) Engem még mondjuk az sem döbbentene meg szvsz... Nem egy Emír Halimics, aki ennyi év elteltével is téma a szurkolok és a csapat körében. Ragyogó játékos, lehet nem is tudnánk még csak hasonló képességűt sem találni, de valahogy mégsem vagyok olyan nagyon elájulva. Hozzuk vissza Szájer Józsit, aztán jólvan. Meg Benőt. Ja, és hétvégén láttam Magyar Bandit a moziban, legyen ő az edző újra.
Nem tudom ki, hogy van vele, de már kezd kurvára telelenni mindenem a Kestutis-mizériával. Lehet sok embernek nem tetszik, de én úgy vagyok vele, hogyha marad nálunk, akkor örülni fogok neki, gratulálok a vezetőségnek; de ha nem sem leszek öngyilkos. Aki nem akar nálunk játszani az nyugodtan mehet ahova akar.
Szerdán lesz egy sajtótáj Fehérváron, ott eldől, hogy ki lesz az elsőszámú irányító Fehérváron! Én örülnék, ha Kestutis hozzánk jönne, de ha nem akkor maradhatna nálatok! Elnézném még őt a magyar bajnokságban!