Istenem, nem vagyunk egyformák. Bár azt már észrevettem, hogy az agyunk hasonló srófra jár (balmenetes). A múltkor is éppen faragtam a kampec jampecot, amikor beraktad. Telepátiában is utazol?
Hát ez attól függ.
Ha a fényképkeretbe, akkor fogyni kell; ha viszont a kérdés anyagi természetü, akkor kevesebbet költeni :-)
Tényleg, milyen keretbe?
Ha kukacoskodol meg szemérmeskedel, csak nehezebb rákeresni, hogy a régi rímekben előfordultak-e már ezek a szavak. (Igaz, a 3512-ben én mindent kiírtam rendesen, aztán mire mentem vele :)
boccs de zenerajongók figyelmébe mindenképpen ajánlanom kell egy remek koncertet csütörtökre azaz 27.-re a koncert 21-kor kezdődik a frissen nyitott Kupola zeneházban a Nagyvárad téren az Orczy kert bejárata mellett info 06702911976 mert a hely bérelhető is.
EUROPAI MANTRA
Borlai Gergő-dob
Kolta Gergő-basszusgitár
Lukács Peti-gitár
Nagy Jancsi-billentyú
A magát nindzsának képzelő barátom leszerepel a betyárként pózoló képviselő ellenében Hiába hallat Feri modoros "Tora"-t,
még elvenni sem meri Fodor ostorát.
Hollandia még egy medvének se olcsó hely Mindene elment a facipőre;
ezért van, hogy fent a maci pőre.
A furfangos szeredai kórus a támogatásokra koncentrál Rámenős a csiki kar:
minden kis pénzt kicsikar!
A rosszakaróim ellenében immáron jogerős bírósági döntés is alátámasztja az újonnan kitalált kártyajátékom létjogosultságát "Elvetem e káros panaszt: a
világnak kell páros kanaszta!"
Az ismert színész makacsul hirdetett baromfitartási elképzeléseit a gyakorlat nem igazolja Hiába volt Kaló nyakas:
halott a sót nyaló kakas.
Felnőtten az ember nem szívesen viselkedik tiniként, pláne, ha nem is éri el a kívánt eredményt Értelmetlen ez a tizenéveskedés,
Felesleges, hiszen édeskevés.
Tényleg nem fizetett a faszi Megnyerte a pert a bár? Ja,
Fizethet a Berta párja.
Első nap a seregben: reggeli torna A torna még túl hajnali,
Nem fog törzsem hajlani...
Szkandersiker titka (Kitől loptam?)
Ha nem izzad tenyered,
A meccset te nyered!
Csodálkozzanak csak nyugodtan, hogy milyen olcsón milyen príma portékát kínálok! A diszkont-árat látva, tessék,
Az árut szájuk-tátva lessék!
Timur, igazán sokat segített az elveszett kisautó-alkatrész felkutatásával! Bravó, kedves Lenk, derék!
Megkerült a lendkerék!
Nem uyganaz a kedvenc focistánk, de dobsz 1 hátast, ha engem szemügyre tekintesz a pályán! Nekem Albert, te Pelézel,
De, ha meglátsz, lepetézel!
Ingatlanügynök jó napja A telkek
Elkeltek.
Ha nem hozol gyorsan abból a fasza házi 8 tojásosból a vizek városából, elfogy még ma! Hogyha nem mész Tatára,
Nem marad tészta mára.
Kegyetlen, de nyereményorientált pankrátor Hogyha a tét szép,
Mindenkit széttép!