Rögtön gondoltam , hogy akadályfutás nem lesz , de akkor is fura belegondolni . Annyi haszna lesz , hogy aki nagyon belemereng a gyászába , azt a futók lábdobogása visszahozza az élők közé . De lehet majd csak mezítláb lehet futni ...:-)
Esténként nincs diszkó, de az adventi időszakban ott ünnepelnek a diákok és a szüleik (akik többnyire nem is vallásosak), lehet bennük önkormányzati megemlékezés meg ilyesmik is. Nem beszélve a turistalátványosságként felkapott helyekről. Szerintem diszkó csak azért nincs benne (bár ifjúsági rendezvényeik vannak), mert még senkinek se jutott eszébe, meg mert a padok rögzítve vannak, nem lehet a falhoz tolni őket. :)
Egyedül a mosdók hiánya miatt gondolnám aggályosnak, de azt írják, hogy rendezik azt is. Akkor meg hadd futkossanak. Járnak oda idegenvezetővel turisták is, a fontosabb nemzeti halottak sírjait meglátogatni, én is voltam ilyenen. Azt írják, van, aki eddig is futott, így még jobb lesz, eleve kijelölt körön megy, azt meg ki lehet úgy jelölni, hogy az újabb parcellákat vagy a frekventáltabbakat ne érintse. És ha nem csinál a sorok közé, akkor nem sok kárt tesz benne. Nem hiszem, hogy iskolai sportnapokat terveznek tartani bennük. :)