Keresés

Részletes keresés

Andromedus Creative Commons License 2004.04.02 0 0 15
Szia!
Uszkáros weboldalat, topikokat én sem találtam... azzal a céllal hoztam létre ezt, hogy pótoljam a hiányt. De sajnos nem jártam nagy sikerrel :(

A.

Előzmény: pety-mety (14)
pety-mety Creative Commons License 2004.04.02 0 0 14
Hahó!
Van itt még valaki?
Nekem a barátnőm a lelkemre kötötte, hogy keressek uszkárbarát weboldalakat, embereket, de nem jártam túl nagy sikerrel. Szóval ha létezik még itt, vagy valahol máshol ilyesmi fórum jelezze felém valaki.
Minket egy ezüstszürke törpeuszkár boldogít két és fél éve, illetve egy (szó szerint) farkatlan farkaskutya védi a házat (védi egy fenét, de ne adjátok tovább).
Hát...elsőkörben ennyi.
ZsSzilvi Creative Commons License 2004.02.16 0 0 13
Illatos úton van bent egy fehér középuszkár!
Szörnyű neki odabent! Lelkileg teljesen össze van már törve!
http://www.illatosut.hu/index.php?pid=323
Váradi Március Creative Commons License 2004.02.14 0 0 12
Gyönyörű, bár én nem szeretem a formanyírott uszkárt.
Előzmény: csogu (1)
alfatau Creative Commons License 2004.02.10 0 0 11
Helló! Sehol, senki? Nem sikerült kiskutyát venni? Mi sem találunk, nem nagyon vannak középuszik.
Andromedus Creative Commons License 2004.02.06 0 0 10
Lehet, hogy a kistestűek a túltenyésztett fajták. A fogproblémát is megkérdeztem, hogy miért lazult ki (kiskutyája nem volt soha, hogy elszívta volna tőle a kalciumot, a fogkövét leszedetjük stb.). Azt mondta drnő, hogy hát ilyen a fajtája, nem nagyon lehet ellene tenni semmit.
Előzmény: alfatau (9)
alfatau Creative Commons License 2004.02.05 0 0 9
Igen, ilyent nekem is mondtak, csak az az érdekes, hogy együtt nyíratjuk a kutyusokat, tehát kb azonos hosszú a szőrzetük, és mégis általában a két kisebb testűnek van szemproblémája. A mieink 8 és 4 év közöttiek.
Előzmény: Andromedus (8)
Andromedus Creative Commons License 2004.02.05 0 0 8
Az én kutyám szeme is elég problémás. Ha már nagyon csipásodik, akkor be szoktam neki kamillázni (két vattakorongot kamillába mártok, ráteszem a szemére, bekötöm, egy 10 percig szorongatom az ölemben, azután elunja), bár azt hiszem, hogy ezt 5 kutyusnál kicsit nehéz megoldani ;)
Múltkor, amikor fogat húzatni voltunk, megnézettem a szemét is, de azt mondta az orvos, hogy nincs begyulladva, inkább attól könnyezik, hogy már nagy a bundája és beleér a szőr a szemébe. Azóta helyes kis copfot kötök neki :)
Előzmény: alfatau (7)
alfatau Creative Commons License 2004.02.04 0 0 7
Sziasztok! A fogprobléma nálunk is előjött, főleg a toy kutyusnál (r i t k a "szép" fogai vannak!)Talán a középuszik egészségesebbek. Szerencsére eddig mozgásszervi gondok nem voltak az 5 kutyusnál. Inkább a szemük kényes egy kicsit, mindig váladékos.
Andromedus Creative Commons License 2004.02.02 0 0 6
Szia!
Nekem egy 9 éves uszkár kutyusom van. Ő is kislány. A kora ellenére ő is borzasztó játékos és imád hatalmasakat ugrani és két lábon járni is (ez utóbbira soha nem tanítottuk...). A gerincével szerencsére nincs probléma, neki inkább fogproblémái vannak.
Múlt héten ki kellett húzni a két első kis fogát, annyira ki voltak lazulva. Ne tudd meg mennyire sajnáltam! (Azért a dokit jól megmarta... égtem is rendesen.)
De van egy ismerős, akinek két uszija van, sétáltatáskor szoktunk találkozni és a lány-uszijának is hasonló problémája van, mint a te kutyusodnak, azt mondta, hogy porcpótlót is szedni kell neki.
A te kutyád szereti a zöldségeket? Az enyém imádja az almát és a paprikát, de most nyáron meg volt bolondulva az őszibarackért is, újabban pedig a banán is nyerő nála.
Andromedus
Előzmény: bonny22 (5)
bonny22 Creative Commons License 2004.02.02 0 0 5
Sziasztok!

Nekem egy uszkár-keverék kutyusom van. 3 évvel ezelőtt találtuk az utcán, és befogadtuk a belga juhászunk mellé. Nagyon játékos, jókedélyű kutyus. Ja, kislány, és a neve Borcsa. Olyan, mint egy kis medvebocs. Nagyon szeret labdázni, sokszor feldobja magának a lasztit és elkapja a levegőben. Hatalmasakat tud ugrani (és erről nem tudjuk leszoktatni :)). Pár hónapja hirtelen nagyon erős fájdalmai lettek, elvittük orvoshoz, aki azt mondta, hogy a gerincével van probléma. Injekciókat kapott, és azóta nem volt gond, de a doki azt mondta, még kiújulhat. Tudtok valamit erről a betegségről? Úgy tudom, az uszkároknál gyakrabban előfordul például porckorong-probléma. A ti kutyusaitokkal volt már ilyen?

csogu Creative Commons License 2004.02.01 0 0 4
Nincs kicsi kutyi???:))
Előzmény: alfatau (3)
alfatau Creative Commons License 2004.02.01 0 0 3
Sziasztok! Itt is egy uszkárbolond a személyemben. Jelenleg 4 kutyussal (nem kiállítási kutyák!) Szóval tapasztalatokat, tanácsokat tudok adni. Sok sikert a kutyakereséshez. Mi is szeretnénk még egy középuszit, most keresgélünk.
Andromedus Creative Commons License 2004.01.28 0 0 2
Uszkárvásárlásban nem tudok segíteni, de sok jótanácsot tudok adni, ha meglesz a kiskutyád!

Senki sincs itt rajtam kívül, aki uszkárbolond???

Előzmény: csogu (0)
csogu Creative Commons License 2004.01.25 0 0 1
Vagyis, hogy érthető legyen:)))

Nekem nagyon megfelel egy ilyen szeretnivaló kutyus:))

Ettől már félnék:o)

Előzmény: csogu (0)
csogu Creative Commons License 2004.01.25 0 0 0
Hello:)

Na itt vagyok.

Keresek közép uszkárt, feketét reális áron.

6-10 hetes érdekelne.
Hobby célra, teljes jogú családtagnak:)

Nem a cacibok érdekelnek.

Előzmény: Andromedus (-)
Andromedus Creative Commons License 2004.01.22 0 0 topiknyitó
Sziasztok!
Ide várok minden uszkár-tulajdonost/imádót. Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, adjunk másoknak tanácsot az uszkárokkal kapcsolatban, vicces történetek uszkárjainkról és egyáltalán minden uszikkal kapcsolatos dolog!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!