Szívből gratulálok az új járgányhoz, nagyon sok boldog, eseménytelen (balesetmentes) km-t kívánok neked. Én idén áprilisban vettem a Kalosom, de még ma is elég nehéz elhinni számomra, hogy ilyen frankó gépem van. Még egyszer, gratula, és a várakozoknak csak annyit tudok mondani:
Higgyétek el, megéri!!!
Továbbra is várom a tapasztalatokat az Újpesti Autóházzal kapcsolatban. A váci Daewoo szervízben dolgozó Kornélról pedig én is sok jót hallottam, de az újpesti szervíz helyileg jobb előnyben van, mint a váci. De jó tudni, hogy másutt is lehet számítani segítségre.
Szívből gratulálok Rozsdaboglya!
Mi szintén diesel autót hagytunk ott a Kalosunkért, de hát ég és föld.
A mienk két napos,de napról napra erősebb lesz a kicsike.Nekem az orra tűnik 3méteresnek,de már kezdem megszokni.A nejem is vezet,ő is nagyon csípí.
Iszonyú csöndes kis jószág a Kalos.
Sok sikert hozzá! üdv:Tibor
Köszi a jókivánságokat ! Egész eddig az autóban ültem és "ismerkedtem" vele. Nekem élmény vezetni, különösen, hogy eddig egy kis dízellel közlekedtem. Még csak városi forgalomban (Bp) teszteltem, de a hétvégén kipróbálom a sztrádát is. Mégegyszer köszönet a topik alapítóinak ill. törzstagjainak ! Nélkületek, ill. tapasztalataitok leírása nélkül nem buktam volna rá a Kalosra. A még várakozóknak pedig kitartás ! Megéri :)))
Érdekelne, hogy kinek milyen tapasztalata van az Újpesti Autóházzal kapcsolatban(aki náluk vásárolt, vagy servizeltetett Daewoo-t)?! Gondolok itt arra, hogy mennyire megbízhatóak, "gyorsak" szervíz esetleg beszerelés esetén, stb... Kíváncsiságból kérdezem, ugyanis helyileg ez a kereskedés van hozzám legközelebb, és minek menjek át Budára, ha van közelben is. De érdekelnek a váci ill. a gödöllői szervízről nyert tapasztalatok is.
Köszönjük a kis családom nevében!Hát gyerekek ez tényleg egy jó csapat itt a neten!
Enyi gratulációt,ezt öröm volt végigolvasni,nagyon jól esett, és még egyszer KÖSZÖNJÜK!
(..még egy kis pityergés..)
Még sokat találkozunk! Uno alufelni(alias):Tibor
ÓÓ már uno alufelni is megkapta a kocsiját.. De jó neked!!!! :)) Én is gratula!
Ha minden igaz az én kocsim átadására MAAA kerül sor:)))) Csak még szenvednek a forgalombahelyezéssel, meg biztosítóhoz kell elmennem, mert valamiért ők nem tudják elintézni.. Na mind1, csak csörrenjen már meg a telefonom, hogy esemény vaaaaan!:))