Lehet jól is jártunk, hogy Marciulinis nem vitte el a külföldiekre rendelkezésre álló pénzünk felét. Már persze, ha tényleg annyit költöttünk volna rá. Ha valamivel olcsóbb irányítót találnánk, akkor az ott megspórolt pénz még jól jöhet a centernél.
Várható edzőmeccs valamelyik pénteken Pécsen. Plussz, ha a TT-re előbb indulnánk, péntek de., akkor beleférhetne egy fürdés Siófokon. Ha már arra járunk.
Kb. ennyi.
ja, és megpróbáljuk a drapit megcsinálni Edinával a köv. gyűlésig.
Jobban belegondolva, jobb lenne (ez szép :) ), ha Görni, Dope és Bazsy is beszerezné magának a mezt a köv. alkalomig, és elhoznák nekem, és én vinném nyomatni. Egyszerübb így szvsz.
Kovács sajnálja Marciulionis távozását Kaposvár, június 26. A somogyiak rekordösszeget fizettek volna a litván karmesternek, ám õ mégis búcsút intett
A Kaposvári KK minden követ megmozgatott, hogy maradásra bírja litván irányítóját, ám e törekvés nem járt sikerrel, hiszen Kestutis Marciulionis az Albacompot választotta. „Nagyon sajnálom, hogy így döntött, pedig a következõ évadban nálunk is az egyik legjobban keresõ magyarországi légiós lehetett volna – utal a szándék „erõsségére” Kovács László, a Kaposvár ügyvezetõ-igazgatója. – Sõt, ki merem jelenteni, az õ posztján senki sem keresett volna annyit, mint amennyit kínáltunk neki.” Kovács szomorúsága már csak azért is érthetõ, mert a kezdeti nehézségek (amikor az olimpiai bronzérmes, korábbi válogatott Marciulionisnak nem ment annyira a játék) után belelendült a kosaras, és igazi vezérévé vált a somogyi egyletnek. „A litván fiú kicsit különös elintézési módját választotta a bejelentésnek, hiszen egészen addig kivárt, amíg meg nem kapta a prémium utolsó részletét, de most már mindegy. A következõ évadra annyi pénzt kínáltunk neki, amennyit Kaposváron még egyetlen játékos sem keresett, ám tovább már nem tudtunk és nem is akartunk elmenni. Igyekszünk pótolni õt, a héten ezért is utazom ki Trevisóba, ahol Dzunics Braniszlav edzõvel együtt keresünk légiósokat a hagyományos kosarasbörzén.” (sahin)
Jó'van, de azért most már azért kiváncsi lennék kik játszanak nálunk jövőre.
Ezek szerint, akkor már pénteken is lesz szállás! Kár, hogy nem tudnak ők hárman jönni! Remélem irányítóval beszéltek, mert az ebben az állapotában a csapatnak ráférne!
Nem igazán. A tavalyi mezünk lesz, pénteken megyünk, ha lehetőség van rá, akkor már a d.e. folyamán indulnánk. Beam, Viktor és Moca semmiképp nem tudnak jönni, úgyhogy elég csonka keretünk lesz. (Ez várhatóan: a Dope, Kioto, Pacey, Norris, Simi (ez te vagy:-), Bazsy, Laca, Görni, Lecsó (ez meg én vagyok), Adri, Edina lesz. Plusz egy játékossal még egyeztetéseket folytatunk, de a kilétéről egyelőre a tárgyalások ezen stádiumában többet szígorúan nem mondhatok.) Volt szó a drapiról is még, ezt jó lenne a topictornáig megcsináltatni.